Fotbal intern

Universitatea Craiova a transferat un fost campion cu FCSB. Luni este așteptat la reunirea lotului

09.08.2020 | 20:21
Universitatea Craiova a transferat un fost campion cu FCSB Luni este asteptat la reunirea lotului
ADVERTISEMENT

Paul Papp (30 de ani, fundaș central și dreapta) a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova și se va prezenta la reunirea de luni a lotului oltean. Jucătorul își va pune luni semnătura pe contractul cu noua vicecampioană a României.

Potrivit Gsp, jucătorul este în drum spre Craiova, iar mâine va face vizita medicală pentru formația din Bănie. Echipa lui Cristiano Bergodi vrea prin acest transfer să rezolve problemele din partea centrală a apărării. Totodată, Papp poate juca și fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are mare nevoie de întăriri în apărare, deoarece a pierdut mai mulți fundași în ultima perioadă, ultimii plecați fiind Florin Gardoș și Marius Briceag.

Paul Papp s-a despărțit de Sivasspor

În urmă cu șapte zile, fotbalistului i-a expirat contractul cu turcii de la Sivasspor și nu i-a mai fost prelungit.

ADVERTISEMENT

”Mulțumesc Sivasspor pentru tot ce mi-ai oferit! A fost o onoare să evoluez pentru acest club și pentru oraș! Contractul meu s-a încheiat și aș dori să urez tuturor mult succes în următorul sezon și în Europa League!

Sper să ne revedem! Toate cele bune președintelui clubului și întregului staff! Vă iubesc!”, a fost mesajul lui Papp pentru echipa turcă pentru care a jucat din 2018.

ADVERTISEMENT

Papp se va întoarce în țară după patru ani. Ultima dată a evoluat la FCSB, echipa patronată de Gigi Becali. Împreună cu bucureștenii a câștigat campionatul în urmă cu cinci sezoane.

3 goluri are fundașul pentru echipa națională

Paul Papp a fost selecționat în echipa națională de 18 ori și a reușit să înscrie de 3 goluri. Nu a mai evoluat pentru România din 2015.

ADVERTISEMENT

Papp nu a avut o perioadă foarte bună în Turcia în ultimul an. A jucat în 9 meciuri, 6 dintre acestea în Cupa Turciei. 29 de meciuri a bifat în total jucătorul crescut de Unirea Dej pentru clubul condus de pe banca tehnică de Riza Calimbay.

În cariera sa, Paul Papp a mai jucat la Karabukspor, Wil, Astra Giurgiu, Chievo Verona și FC Vaslui.

  • 125.000 de euro valorează Paul Papp conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Pe lângă Papp, în Bănie va mai ajunge și atacantul Alexandru Tudorie de la FC Voluntari, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK duminică la prânz.

ADVERTISEMENT