Sport

Universitatea Craiova, adversarul perfect pentru ieșirea din criză! Oltenii, invincibili cu FC Voluntari pe „Ion Oblemenco”

Universitatea Craiova are față în față adversarul perfect pentru ieșirea din criză: FC Voluntari. „Alb-albaștrii” sunt invincibili pe stadionul „Ion Oblemenco” cu ilfovenii.
26.02.2024 | 08:20
Universitatea Craiova adversarul perfect pentru iesirea din criza Oltenii invincibili cu FC Voluntari pe Ion Oblemenco
Universitatea Craiova, adversarul perfect pentru ieșirea din criză! Oltenii, invincibili cu FC Voluntari pe „Ion Oblemenco”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” lui Ivailo Petev sunt gata să pună punct rezultatelor din ultimul timp și să câștige cu FC Voluntari pe stadionul „Ion Oblemenco”. Universitatea Craiova s-a descurcat excelent de fiecare dată atunci când ilfovenii s-au deplasat în Cetatea Bănie.

Universitatea Craiova, adversarul perfect pentru ieșirea din criză: FC Voluntari! Sunt invincibili pe „Ion Oblemenco”

După două rezultate de egalitate cu U Cluj și FC Botoșani, Universitatea Craiova revine în fața suporterilor „alb-albaștrii”. Ivailo Petev le-a răspuns criticilor și anunță că „alb-albaștrii” sunt gata să câștige cele trei puncte puse în joc cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

De altfel, Universitatea Craiova este expertă în confruntăriile cu FC Voluntari de pe teren propriu, deși în deplasări au avut anumite probleme în ultima perioadă. Gruparea din Bănie nu a pierdut niciodată în SuperLiga în fața trupei lui Nicolae Dică, atunci când au jucat pe stadionul „Ion Oblemenco”.

În cele 10 confruntări dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari disputate în Cetatea Băniei, oltenii au un număr impresionant de succese. „Alb-albaștrii” au în palmares șapte victorii cu FC Voluntari pe teren propriu, dar și un număr impresionant de goluri înscrise.

ADVERTISEMENT

În cele 10 confruntări dintre cele două formații pe terenul Universității Craiova, FC Voluntari a primit 22 de goluri. Cea mai mare diferență de scor s-a înregistrat pe 4 februarie 2017, atunci când gruparea din Bănie se impunea cu 5-0.

Singura înfrângere a Universității Craiova cu FC Voluntari pe teren propriu s-a înregistrat chiar la primul meci dintre cele două formații pe 13 decembrie 2015, însă pe Extensiv. De la inaugurarea stadionului „Ion Oblemenco”, gruparea din Bănie a câștigat cinci partide și a remizat la ultima întâlnire din sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Calculele lui Ivailo Petev înainte de U Craiova – FC Voluntari: „Trebuie să ieșim singuri din situația asta”

Antrenorul bulgar spune că „alb-albaștrii„ sunt pregătiți să îi înfrunte pe cei de la FC Voluntari și să câștige cele trei puncte. Acesta a vorbit și despre situația din vestiarul Universității Craiova după ultimele rezultate din SuperLiga.

„Așteptările nostre sunt să continuăm să jucăm cum am jucat în ultimele două meciuri, să avem mai mult noroc. Am mare încredere în băieți, vom ieși ca la fiecare meci pentru victorie. Trebuie să ieșim singuri din situația în care ne aflăm, se iese doar printr-o victorie.

ADVERTISEMENT

Atmosfera nu este rea, ceea ce mă face să gândesc pozitiv. Am jucat destul de bine în ultimele două meciuri, sunt sigur că o să arătăm un joc mai bun, dar avem o problemă cu rezultatul. Este normal pentru fiecare echipă. Cum eu nu sunt bine, nici ei nu sunt bine pentru că meritam mai mult, dar nu putem să întoarcem nimic.

Ne antrenăm bine, sunt mulțumit de toți. Este clar în ce situație ne aflăm în acest moment. Sunt mulțumit, băieții se antrenează așa cum trebuie să se antreneze. Singuri am ajuns aici și singuri trebuie să ieșim. Trebuie să facem tot ce este posibil să câștigăm”, a spus Petev.

Universitatea Craiova și FC Voluntari sunt pe ultimele locuri în clasamentul ultimelor opt etape

FANATIK a realizat un clasament al ultimelor opt etape din SuperLiga, iar Universitatea Craiova este la retrogradare. „Alb-albaștrii” nu au traversat o formă de zile mari și au obținut doar șapte puncte, însă situația grupării din Bănie este așteptată să se schimbe în bine.

Universitatea Craiova și FC Voluntari sunt pe ultimele două poziții din clasament, iar cele două formații se întâlnesc luni pe stadionul „Ion Oblemenco”. Formația lui Nicolae Dică încă nu și-a găsit ritmul de joc și are emoții în ceea ce privește lupta pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT
Tags: