Sport

Sold-out la Universitatea Craiova – FCSB! Ultimele bilete s-au vândut înaintea derby-ului de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Update exclusiv

Derby-ul Universitatea Craiova - FCSB este aproape să se joace cu casa închisă pe stadionul „Ion Oblemenco”. FANATIK a aflat câte bilete mai sunt disponibile.
30.04.2023 | 15:07
Soldout la Universitatea Craiova  FCSB Ultimele bilete sau vandut inaintea derbyului de pe stadionul Ion Oblemenco Update exclusiv
Universitatea Craiova, aproape de sold-out cu FCSB! Câte bilete au mai rămas pentru derby-ul din Bănie. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
30-04-2023
12:04

Sold-out înainte de Universitatea Craiova - FCSB! Se anunță o atmosferă spectaculoasă cu 31.000 de suporteri în Bănie

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB aduce pe stadionul aproximativ 31.000 de olteni în speranța unei victorii a trupei lui Eugen Neagoe. FANATIK a anunțat în exclusivitate că aproximativ 600 de bilete au rămas disponibile cu o zi înaintea confruntării din Bănie.

Suporterii „alb-albaștrilor” iau cu asalt stadionului „Ion Oblemenco” pentru derby-ul cu FCSB programat duminică, de la ora 21:00. Universitatea Craiova a anunțat că ultimele bilete disponibile au fost epuizate cu câteva ore înaintea confruntării.

„SOLD-OUT! Chiar dacă suntem în plină vacanță de 1 Mai, 31.000 de olteni vor susține Universitatea Craiova din tribune”, se arată în mesajul publicat de Universitatea Craiova pe rețelele de socializare înaintea derby-ului.

 

Formația din Bănie este aproape de primul sold-out din acest sezon, iar cel mai probabil biletele se vor epuiza până la ora confruntării de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Universitatea Craiova – FCSB este programată duminică, de la ora 21:00, iar oltenii sunt motivați să câștige cele trei puncte.

Universitatea Craiova, aproape de sold-out cu FCSB! Câte bilete au mai rămas pentru derby-ul de pe stadionul „Ion Oblemenco”

Șansele ca derby-ul Universitatea Craiova – FCSB să fie prima partida cu casa închisă pe stadionul „Ion Oblemenco” cresc odată cu apropierea orei de start. Eugen Neagoe a transmis că elevii săi vor face tot ceea ce le stă în putință ca suporterii să plece fericiți spre locuințele lor.

ADVERTISEMENT

În primele trei zile de la anunțul oficial cu privire la biletele pentru derby-ul cu FCSB, oltenii au vândut aproximativ 16.500 de tichete, așa cum site-ul nostru a anunțat în exclusivitate. Situația locurilor pe stadionul „Ion Oblemenco” s-a schimbat cu trecerea timpului, iar suporterii s-au arătat interesați de confruntarea din SuperLiga.

FANATIK a aflat în exclusivitate că aproximativ 600 de bilete mai sunt disponibile pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Majoritatea tichetelor se află în Peluza Sud, sector deschis pentru prima dată în acest sezon la partidele formației lui Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Astfel, Universitatea Craiova este aproape de cel mai mare record de asistență din acest sezon pe stadionul „Ion Oblemenco”. Oltenii au reușit primul sold-out din sezonul trecut tot împotriva „roș-albaștrilor”, așa cum FANATIK a anunțat la acea vreme.

Eugen Neagoe le mulțumește suporterilor înaintea derby-ului cu FCSB: „Mă bucur enorm că suporterii sunt alături de noi”

Eugen Neagoe a declarat înaintea derby-ul cu FCSB că este bucuros datorită interesului pe care suporterii din Bănie l-au acordat confruntării. Tehnicianul Universității Craiova speră să îi răsplătească pe fani cu trei puncte câștigate pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

„Ne dorim să fie un joc spectaculos, să văd suporterii fericiți după joc și să plece acasă mulțumiți de cum au arătat băieții noștri. Sunt convins că așa vor sta lucrurile în urma unui joc foarte bun și cele trei puncte câștigate. Este foarte important să reușim victoria pentru că sunt trei puncte importante, am urca în clasament.

Mă bucur enorm că suporterii sunt alături de noi, băieții merită și au dat dovadă de caracter și spirit în ultima perioadă. Cred că arătăm așa cum își doresc suporterii, sunt convins că putem să jucam mai bine, jucătorii sunt conștienți de acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Muncim în fiecare zi, ne dorim să creștem în evoluții și așa se va întâmpla în viitor. Mă bucur enorm de interes, le-am spus și băieților că așa stau lucrurile la Craiova, cred că putem să readucem suporterii lângă echipă. Am spus că suntem mai puternici împreună, jucăm cu două viteze în plus”, a spus „Geană”.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,37 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: