Sport

Se golește din infirmerie la Universitatea Craiova. Se antrenează cot la cot cu „alb-albaștrii” în Antalya

Gjoko Zajkov și Juraj Badelj se pregătesc cot la cot cu lotul Universității Craiova în stagiul de pregătire din Antalya. Ambii fundași au lipsit în ultimele partide din 2023.
05.01.2024 | 16:25
Se goleste din infirmerie la Universitatea Craiova Se antreneaza cot la cot cu albalbastrii in Antalya
Se golește din infirmerie la Universitatea Craiova. Se antrenează cot la cot cu „alb-albaștrii” în Antalya. sursă foto: Facebook UCV
ADVERTISEMENT

Absențele din defensivă care i-au dat bătăi de cap lui Ivailo Petev la Universitatea Craiova sunt pe cale să se sfârșească. Gjoko Zajkov și Juraj Badelj sunt din nou lângă restul lotului grupării din Bănie după problemele medicale care i-au ținut departe de dreptunghiul verde o perioadă lungă.

Se golește din infirmerie la Universitatea Craiova. Gjoko Zajkov și Juraj Badelj se antrenează cu restul lotului

Ivailo Petev a făcut revoluție la Universitatea Craiova înaintea stagiului de pregătire din Antalya și i-a dat afară pe Jasmin Kurtic, Florin Borța și Ante Roguljic, așa cum FANATIK a anunțat. Mihai Rotaru pregătește și întâriri pentru tehnicianul bulgar în perioada de mercato.

ADVERTISEMENT

Totuși, Ivailo Petev se bucură de revenirea a doi fundași centrali în lotul Universității Craiova pentru cantonamentul din această iarnă. Gjoko Zajkov și Juraj Badelj muncesc cot la cot cu restul colegilor de la gruparea din Bănie în Antalya și sunt așteptați să revină cât de curând și într-o partidă oficială.

gjoko zajkov
Gjoko Zajkov a reluat antrenamentele la Universitatea Craiova. sursă foto: Facebook UCV

Internaționalul macedonean s-a accidentat grav în preliminariile EURO 2024 și chiar a fost nevoit să se opereze după ce au fost afectate vertebrele din jurul gâtului, așa cum FANATIK a dezvăluit. De partea cealaltă, Juraj Badelj a suferit o ruptură musculară în derby-ul cu FC U Craiova 1948 și de atunci nu a mai apărut pe foaia de joc.

ADVERTISEMENT

Accidentările celor doi stoperi l-au forțat pe Ivailo Petev să joace cu Vladimir Screciu pe poziția de fundaș central, dar și cu Alex Crețu în două dintre confruntări. După revenirile celor doi stoperi de meserie, tehnicianul bulgar îi poate folosi pe cei doi în posturile lor de bază, adică la mijlocul terenului.

Universitatea Craiova a încercat să îl transfere pe Alex Cicâldău: „Nici nu au vrut să audă. Este om de bază”

Mihai Rotaru a vrut să-l aducă pe Alex Cicâldău la Universitatea Craiova, însă finanțatorul „alb-albaștrilor” s-a lovit de refuzul celor de la Konyaspor. Acesta a explicat că toate cele trei părți trebuiau să ajungă la un acord pentru ca super-mutarea să se realizeze în această vară.

ADVERTISEMENT

„Am mutat și la capitolul veniri și vom muta în continuare. Mai avem trei poziții de acoperit, dar două neapărat. Avem nevoie de un fundaș central, v-am mai spus. Cu Cicăldâu informația ar fi fost adevărată acum 3 săptămâni.

Astăzi nu mai este adevărată în sensul în care trebuiau să fie 3 părți convinse și care să agreeze mutarea. În speță, Cicâldău și nu erau probleme acolo, Galatasaray, care este clubul proprietar, unde lucrurile ar fi mers spre bine, doar că este și Konyaspor cei care îl au împrumut până în vară. 

ADVERTISEMENT

În momentul în care am deschis discuția, Konya nici nu a vrut să audă. Este un om de bază la Konya, ei au o situație dificilă în clasament. Nu iau în calcul să se despartă de Cicâldău. A fost ca la Mitriță când am încercat să-l aducem prima oară”, a spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2.07 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Farul