Sport

Vedeta Jasmin Kurtic se desparte de Universitatea Craiova. Exclusiv

Slovenul Jasmin Kurtic nu mai revine la Craiova pentru reunirea echipei şi este liber să-şi caute echipă, cu acordul Universităţii
03.01.2024 | 09:04
Vedeta Jasmin Kurtic se desparte de Universitatea Craiova Exclusiv
Kurtic a marcat 2 goluri la Universitatea Craiova in 17 aparitii
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se reuneşte miercuri dimineață la baza de pregătire „Ilie Balaci”. Marea surpriză va fi lipsa lui Jasmin Kurtic, care va deveni una permanentă, mijlocaşul urmând să nu facă parte nici din lotul care va pleca în Antalya, pentru pregătirea de iarnă.

Kurtic, adio şi un praz verde!

Venit cu surle şi trâmbiţe la Universitatea Craiova, slovenul care a făcut senzaţie sub bagheta lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic a avut prestaţii mult sub aşteptări în Bănie. Drept urmare, Ivaylo Petev nu se mai bazează pe serviciile lui Kurtic în 2024, care, conform informaţiilor FANATIK, este are acordul clubului să-şi caute echipă.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Jasmin Kurtic nu va fi prezent la reunirea din această dimineață a Universității Craiova. Mai mult decât atât, fotbalistul cu 13 sezoane în Serie A nu face deplasarea alături de olteni în cantonamentul din Belek, programat în perioada 3-15 ianuarie.

Kurtic are acordul clubului sa își caute o nouă echipă. Internaționalul cu 88 de apariții la naționala Sloveniei a semnat la începutul lunii august 2023 cu Universitatea Craiova, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT
  • iunie 2024 este data la care expira contractul lui Kurtic la Universitatea Craiova. 
  • 2 goluri în 17 meciuri sunt cifrele lui Jasmin Kurtic la Universitatea Craiova. 

Ce salariu avea Jasmin Kurtic la Universitatea Craiova: „Sunt bani mulți la mijloc”

Jasmin Kurtic nu a impresionat în tricoul Universității Craiova. Nu de puține ori, prestațiile experimentatului mijlocaș au fost criticate la FANATIK SUPERLIGA de către Sorin Cârțu. Fostul președinte din Bănie a dezvăluit ce salariu avea Kurtic la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„El câștigă cel mai mult? Absolut. S-a luat în calcul că a venit și fără sumă de transfer. Nu știu ce e mai departe. Mi se pare că are chiar doi ani contract, nu mai eram la echipă, dar știu sigur suma respectivă, o știu.

E peste Mitriță. Cu primă de instalare cu tot. Contează. E mult pentru România, n-are fi mult eu știu că Rotaru nu se gândește, nu-i pare rău de bani, dacă jucătorul joacă și-ți dă calitate la banii ăștia. Sunt bani mulți la mijloc”, a declarat Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Înainte să semneze cu Universitatea Craiova, în vara anului trecut, Jasmin Kurtic a evoluat la Parma. De asemenea, mijlocașul sloven a fost pregătit de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic. În vârstă de 34 de ani, Kurtic a adunat 289 de meciuri în Serie A.

După FCSB și Rapid, Universitatea Craiova a început să miște în perioada de mercato. FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Pyry Soiri. Totodată, Mihai Rotaru pregătește alte două mutări pe piața transferurilor.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2.07 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Farul