Sport

Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte 3-0, în etapa 21 din SuperLiga. Victorie lejeră pentru olteni, care urcă pe podium.

Universitea Craiova - Chindia Târgovişte 3-0, în etapa 21 din SuperLiga, oltenii obținând al doilea succes fără gol primit sub conducerea lui Dragoș Bon.
17.12.2022 | 22:27
Universitatea Craiova  Chindia Targoviste 30 in etapa 21 din SuperLiga Victorie lejera pentru olteni care urca pe podium
Universitatea Craiova - Chindia se joacă în runda cu numărul 21 din SuperLiga.
ADVERTISEMENT
17-12-2022
18:31

Universitatea Craiova - Chindia Târgoviște 3-0 (Al. Crețu 22, Markovic 30, Mitrea 65)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+3: Final de meci.

Min.78: Mitrea șutează din afara careului, dar Cătălin Căbuz intervine.

Min.74: Vătăjelu șutează din afara careului, dar ratează ținta.

Min.65: GOOOL Universitatea Craiova. Mitrea finalizează cu un șut tare, la vinclu, o fază prelungită de atac a gazdelor.

Min.52: Mateiu șutează tare, de la 25 de metri, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min.46: Start de repriză secundă.

Min.45+6: Final de primă repriză.

Min.42: Chamed îl calcă pe Hanca. Florin Andrei revede faza la solicitarea VAR și îl elimină pe jucătorul Chindiei.

Min.39: Căpușă ia o acțiune pe cont propriu, dar este blocat excelent de Popescu.

Min. 33: Popescu apără o lovitură de pedeapsă executată de Celea. Penalty-ul a fost acordat pentru un fault al lui Mitrea asupra lui Cooper.

Min.30: GOOOL Universitatea Craiova. Crețu interceptează, îl deschide pe Markovic, iar acesta trimite un lob peste portarul Chindiei.

Min.22: GOOOL Universitatea Craiova. Hanca centrează perfect, Esteban Fernandez alunecă și Crețu, rămas singur, reia imparabil, din voleu.

Min.20: Acțiune de contraatac al oaspeților, Cooper ratează reluarea la o centrare de pe dreapta, mingea ajunge la Popadiuc, care trage peste poartă.

Min.12: Șut superb al lui Alexandru Crețu din afara careului, mingea loveşte bara!

Min.10: Crețu șutează din afara careului, dar Cătălin Căbuz intervine.

Min.1: Start meci

17-12-2022
16:52

Echipele de start la Universitatea Craiova - Chindia Târgoviște

Universitatea Craiova: Iulian Popescu – Sergiu Hanca, Vladimir Screciu, Bogdan Mitrea, Bogdan Vătăjelu – Alexandru Mateiu, Dan Nistor, Alexandru Crețu – Andrei Ivan, George Cîmpanu, Jovan Markovic. Rezerve: David Lazar, Paul Papp, Raul Melo Da Silva, David Sala, Denis Benga, Eduard Florescu, Marian Danciu, Ante Roguljic, Rivaldihno. Antrenor: Dragoș Bon. 

Chindia Târgovișite: Cătălin Căbuz – Tiberiu Căpușă, Esteban Fernandez, Daniel Celea, Adrian Ioniță – Rassambek Akhmatov, Modestas Vorobjovas, Doru Popadiuc, Nasser Chamed, Mircea Mihaiu – Godberg Cooper. Rezerve: Dinu Moldovan, Denis Dumitrașcu, Juan Passaglia, Alexandru Jipa, Andrei Șerban, Cornel Dinu, Cosmin Atănase, Costel Avram. Antrenor: Anton Petrea. 

Meciul Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte are loc sâmbătă, 17 decembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 21-a, ultima din anul 2022, din SuperLiga. Craiovenii, la primul meci sub comanda antrenorului interimar  Dragoş Bon  au obţinut victoria cu 1-0 etapa trecută pe terenul lanternei roşii CS Mioveni. Chindia nu a mai câştigat de patru etape şi a cedat la Ploieşti, unde joacă meciurile de acasă echipa dâmboviţeană.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte

Întâlnirea Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte se dispută sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa a 21-a din SuperLiga. Este ultimul meci din acest an pe teren propriu pentru olteni, care speră să aibă alături câţi mai mulţi suporteri.

ADVERTISEMENT

Este însă puţin  probabil ca tribunele arenei din Craiova să fie înţestate de spectatori, mai ales că fanii nu au agreat deloc faptul că şi Mirel Rădoi a plecat de la echipă aidoma altor antrenori, ei punând tot ce se întâmplă pe seama conducerii şi a unor jucători din lot care manevrează vestiarul.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte

Partida Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte se joacă sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din capitala judeţului Dolj, în etapa 21 din SuperLiga şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări întrând pe site-ul FANATIK în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Este o vreme neaşteptat de frumoasă sâmbătă, 17 decembrie, la Craiova, cu cer mai mult senin, fără nici  un pericol de ploaie şi cu o temperatură puţin obişnuită la ora amiezii, 12 grade, care, evident, va scădea până la 7 grade la ora meciului, ceaa ce nu este deloc rău. Partida va fi condusă de arbitrul bucureştean Radu Petrescu.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte

Universitatea Craiova are destule probleme pentru acest meci. Dragoş Bon nu poate miza pe portarul titular Arlauskis şi nici pe aportul fundaşului elveţian Ivan Martic, să nu mai vorbim despre eternul accidentat din atacul oltenilor, care va reveni abia în primăvară, bosniacul Elvir Koljic. În plus, este suspendat şi mijlocaşul Căpăţână.

ADVERTISEMENT

Nici Toni Petrea nu este prea liniştit pentru că ultimul meci din acest an trebuie să îl abordeze fără doi oameni cheie din atac. Neguţ este suspendat iar golgeterul Daniel Popa este accidentat, aşa încât dâmboviţenii vor trebui să improvizeze pe un post unde nu prea au soluţii de calitate.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte

Cotele caselor de pariuri se îndreaptă hotărât spre succesul echipei craiovene, care are cote înntre 1,55 şi 1,60 pentru a lua cele trei puncte. Dâmboviţenii au cote între 6,75 şi 7,00 pentru a fi ei autorii unei mari surprize pe final de an. Şansă dublă X2 are cotă 2,25 iar un gol înscris de oaspeţi ajunge la cota de 1,90.

ADVERTISEMENT

La Craiova gazdele au obţinut până acum trei victorii şi au pierdut o dată, în  2020, marcându-se foarte puţine goluri. Doar în anul revenirii Chindiei în primul eşalon, cu fostul craiovean Emil Săndoi pe bancă, meciul din Bănie a avut goluri multe şi a fost decis cu 3-2 în ultimul minut în favoarea gazdelor.

 

 

ADVERTISEMENT