Sport

Universitatea Craiova, două goluri în 7 minute contra Rapidului! “Zorro” Baiaram și “Messi” Mitriță au întors scorul în inferioritate numerică. Video

Universitatea Craiova a reușit să marcheze două goluri în poarta Rapidului în decurs de doar 7 minute. Oltenii au înscris în inferioritate numerică prin Baiaram și Mitriță.
30.03.2024 | 22:45
Universitatea Craiova doua goluri in 7 minute contra Rapidului Zorro Baiaram si Messi Mitrita au intors scorul in inferioritate numerica Video
Ștefan Baiaram și Alexandru Mitriță au ieșit din nou la rampă în Universitatea Craiova - Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a început prost repriza secundă a derby-ului cu Rapid din Bănie. Funsho a înscris în minutul 48 cu o lovitură de cap din pasa venită de la Papeau dintr-o lovitură de la colț și a declanșat nebunia în tabăra „alb-vișiniilor” din care fac parte acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu. Oltenii au răsturnat scorul în decurs de doar 7 minute.

Universitatea Craiova, două goluri în 7 minute contra Rapidului! “Zorro” Baiaram a deschis „balul”

Echipa lui Ivaylo Petev a primit o adevărată lovitură în minutul 51. Arbitrii nu au acordat penalty la intervenția cu mâna în careu a lui Iulian Cristea, iar giuleștenii au plecat pe contraatac. Lyes Houri a fost nevoit să tragă de tricou un adversar pentru a opri riposta „alb-vișiniilor”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul francez a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Houri fusese avertizat prima oară de Istvan Kovacs în minutul 43. Universitatea Craiova a rămas în inferioritate numerică, însă oltenii au călcat pedala de accelerație.

Primul care a ieșit la rampă a fost Ștefan Baiaram. Internaționalul român de tineret a rămas singur cu Marian Aioni după o pasă excelentă venită de la Alexandru Mitriță. „Zorro” Baiaram l-a executat pe portarul Rapidului și a ajuns la al treilea meci consecutiv cu gol marcat în tricoul Universității Craiova. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Andrei Borza, revenit în lotul Rapidului, l-a ținut în poziție corectă de joc pe Ștefan Baiaram. Atacantul în vârstă de 21 de ani a ajuns la 6 goluri marcate în ultimele 6 partide în tricoul „alb-albaștrilor”.

“Messi” Mitriță a înscris după un penalty obținut de Andrei Ivan

Alexandru Mitriță și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 66. Andrei Ivan a fost faultat în careu de Hromada, iar Istvan Kovacs a dictat fără ezitări lovitură de la 11 metri în favoarea echipei lui Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Este primul penalty împotriva Rapidului în actuala stagiune. „Messi” Alexandru Mitriță și-a asumat responsabilitatea și l-a învins pe Marian Aioani. Portarul transferat în Giulești de la Farul a ghicit colțul, însă nu a fost suficient pentru a bloca execuția atacantului din Bănie. VEZI VIDEO AICI.

Alexandru Mitriță și Ștefan Baiaram au ajuns ambii la câte două goluri marcate în play-off. Per total, Mitriță a ajuns la 13 goluri marcate în acest sezon de SuperLiga. De cealaltă parte, Baiaram are 7 goluri în SuperLiga în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie, Universitatea Craiova se poate apropia la doar 4 puncte de liderul FCSB, însă echipa lui Gigi Becali are un meci în minus. Vicecampioana României o înfruntă pe Farul, duminică, 31 martie, ora 21:00.

ADVERTISEMENT