Sport

Istvan Kovacs, penalty în Universitatea Craiova – Rapid, primul din sezon împotriva giuleștenilor. Houri, eliminat

Universitatea Craiova - Rapid este, probabil, cel mai tensionat meci al etapei din play-off. Istvan Kovacs a acordat primul penalty împotriva giuleştenilor în acest sezon.
30.03.2024 | 22:25
Istvan Kovacs penalty in Universitatea Craiova  Rapid primul din sezon impotriva giulestenilor Houri eliminat
Lyes Houri, eliminat în minutul 51 al derby-ului Universitatea Craiova - Rapid! Oltenii au cerut anterior un penalty. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
30-03-2024
20:32

Istvan Kovacs acordă primul penalty împotriva Rapidului în acest sezon! Oltenii întorc în 10 oameni

Istvan Kovacs a acordat un penalty în minutul 66 pentru Universitatea Craiova. Andrei Ivan a fost faultat în careu de Hromada şi centralul din Carei a acordat primul penalty din acest sezon împotriva giuleştenilor.

Alexandru Mitriţă a transformat şi i-a adus pe olteni în avantaj. Uluitor modul în care Universitatea Craiova a revenit de la 0-1 în 10 oameni. 

30-03-2024
20:13

Lyes Houri, eliminat în minutul 51!

Lyes Houri a fost eliminat în minutul 51 al meciului dintre Universitatea Craiova şi Rapid. Mijlocaşul oltenilor a avut cartonaş galben din minutul 43, iar în minutul 51 a fost avertizat pentru un fault din spate.

Oltenii au cerut penalty la acea fază după ce Cristea şi-a dat cu mingea în mână. Rapid a plecat pe contraatac, stopat de Houri printr-un fault din spate pentru care a fost eliminat. 

Universitatea Craiova şi Rapid s-au întâlnit în Bănie pentru meciul care, cel mai probabil, va stabili principala urmăritoare a FCSB-ului în lupta pentru titlu, cele două echipe fiind pe locul secund la egalitate de puncte.

Golul lui Mitriţă în derby-ul Universitatea Craiova – Rapid, anulat!

Prima fază controversată a venit în minutul 19. Alexandru Mitriţă a marcat în minutul 19 după un atac blitz al celor de la Craiova. Dar reuşita a fost anulată pe motiv de offside de brigada lui Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

Oltenii au avut o şansă uriaşă de a deschide scorul, dar reluările au arătat cum Baiaram a fost surprins în poziţie afară din joc. Atacantul oltenilor s-a grăbit la această fază, iar asta l-a făcut să fie în afara jocului.

Baiaram era deja în faţa ultimului fundaş rapidist şi asistentul a ridicat fanionul la încheierea fazei, după ce Alex Mitriţă a trimis balonul în plasă. În prima jumătate de oră, Kovacs a ţinut bine meciul şi n-au fost probleme de arbitraj.

ADVERTISEMENT

Scandalurile de arbitraj se ţin lanţ în SuperLiga

Scandalurile de arbitraj se ţin lanţ în SuperLiga. Arbitrul George Găman este persona non-grata la Rapid şi CFR Cluj, cele două cluburi s-au plâns că au fost dezavantajate cu Găman la centru.

În cursul zilei de sâmbătă a apărut şi o poză cu George Găman participând la o petrecere de dată recentă alături de mai mulţi jucători de la Universitatea Craiova, stârnind un nou scandal în fotbalul autohton.

ADVERTISEMENT

Dan Şucu şi Victor Angelescu au făcut deplasarea alături de galerie

Un eveniment inedit la meciul din Bănie este prezenţa acţionarilor Dan Şucu şi Victor Angelescu în galeria giuleştenilor. Finanţatorii au acceptat invitaţia fanilor şi au călătorit împreună, cu autobuzele.

Cei doi au mâncat parizer cu pâine în benzinărie alături de suporterii rapidişti, apoi şi-au continuat drumul spre Bănie, acolo unde au luat loc în mijlocul galeriei, în sectorul rezervat oaspeţilor.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova şi Rapid s-au întâlnit pe “Ion Oblemenco” şi la începutul lunii martie. Atunci, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în penultima etapă a sezonului regulat.

ADVERTISEMENT
Tags: