Sport

Universitatea Craiova îl caută pe „noul Cicâldău”: „Am făcut deja o ofertă”

Universitatea Craiova își mai dorește un jucător, și anume un fotbalist care să aibă un profil asemănător cu al lui Alexandru Cicâldău.
11.07.2023 | 15:36
Universitatea Craiova il cauta pe noul Cicaldau Am facut deja o oferta
Universitatea Craiova mai vrea un jucător. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a spus că a făcut deja o ofertă pentru un fotbalist, care nu este din România și care poate să ajute echipa în următorul sezon.

Universitatea Craiova mai vrea un jucător

Mihai Rotaru a anunțat că mai vrea un jucător la Universitatea Craiova, iar fotbalistul să aibă un profil asemănător cu al lui Alexandru Cicâldău: „Căutăm un singur jucător, să spunem profilul lui Cicâldău.

ADVERTISEMENT

Am făcut o ofertă deja, dar nu e din România jucătorul, așteptăm răspunsul. Credeam că avem nevoie de un fundaș central, dar avem un jucător provenit de la echipa a doua, Mendy, care a dat satisfacție și care a jucat bine în meciurile amicale”.

„Credem că avem jucători în pepinieră, avem surprize plăcute. Atanas Trică, Borza, Mendy sunt surprizele plăcute. Sunt și surprize neplăcute, care nu m-au convins.

ADVERTISEMENT

Vom renunța la ei, cine nu se adaptează, pleacă. Așa este în viață, așa este în fotbal, chiar dacă îmi pare rău pentru ei!”, a mai spus Mihai Rotaru, la TV DigiSport.

„Eu cred că Marius Șumudică va antrena la un moment dat Craiova!”

„Eu sunt sentimental, aș juca cu 30 de jucători în teren dacă s-ar putea, dar dacă nu te-ai adaptat la Craiova, mergi mai departe. Ne vom bate la titlu cu toate echipele care intră în play-off.

ADVERTISEMENT

Bergodi e un antrenor foarte bun. Eu pe Șumudică îl asimilez Rapidului, cum pe Marius Lăcătuș îl asimilez Stelei și pe Sorin Cârțu îl asimilez Craiovei”, a continuat Mihai Rotaru.

„Noi avem antrenor, nu putem lua în calcul așa ceva. Eu cred că la un moment dat, Marius Șumudică va antrena și Universitatea Craiova, asta cred eu.

ADVERTISEMENT

Dacă cineva ar veni și mi-ar spune că preia Craiova și dă 20 de milioane de euro, n-aș cere niciun ban înapoi, aș fi mândru pentru că am pus umărul la renașterea Universității Craiova”, a mai spus patronul Universității Craiova.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Dinamo – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: