Sport

Pavel Badea, după ce CSU Craiova a primit palmaresul Universității: „Nu am avut emoții”. Exclusiv

Pavel Badea a reacționat în exclusivitate pentru FANATIK după decizia bombă a instanței în cazul palmaresului Universității Craiova.
10.07.2023 | 13:06
Pavel Badea dupa ce CSU Craiova a primit palmaresul Universitatii Nu am avut emotii Exclusiv
Pavel Badea, despre decizia de ultimă oră a instanței: „Este ceva normal! O entitate privată nu putea emite pretenții pentru palmares”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Clubul Sportiv Universitatea Craiova a câștigat palmaresul istoric al Universității, iar Pavel Badea a reacționat în exclusivitate pentru FANATIK. Președintele formației din Bănie a declarat că nu a avut emoții în așteptarea hotărârii și a explicat că Adrian Mititelu nu a făcut parte din proces.

Pavel Badea, despre decizia de ultimă oră a instanței: „Este ceva normal! O entitate privată nu putea emite pretenții pentru palmares”

Instanța a luat decizia în cazul palmaresului Universității Craiova, iar Clubul Sportiv Universitatea a avut câștig de cauză. Pavel Badea se așteapta la această decizie și a mărturisit că nu a avut nicio emoție în așteptarea răspunsului din partea Curții de Apel Timișoara.

ADVERTISEMENT

„Este ceva normal din punctul meu de vedere, o decizie normală având în vedere că Clubul Sportiv Universitatea Craiova este clubul cu palmaresul dintotdeauna. Este un club care aparține de Ministerul Educației, nu putea emite o entitate privată sau oricine altcineva pretenții pentru palmares.

Nu am avut nicio emoție. Prin prisma asocierii preiau ceea ce avem scris și stipulat în contractul de asociere. Nu mai există alte procese, au existat foarte multe dosare deschise de domnul Mititelu prin care își exprimă dorința de a obține anumite drepturi care aparțin Clubului Sportiv Universitatea Craiova, dar sunt sortite eșecului”, a spus Pavel Badea.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea a dezvăluit că Adrian Mititelu nu a făcut parte din proces, iar acesta nu putea avea câștig de cauză. Fostul mijlocaș din Bănie a declarat că nu își face griji că CS Universitatea Craiova ar putea pierde palmaresul istoric chiar și în cazul unui recurs.

„Sunt sigur că nu există niciun fel de risc pentru a pierde ceea ce s-a obținut în istanță. Nu trebuie să uităm că nu este nimeni parte din proces, suntem doar noi clubul Universitatea Craiova, unii merg pe principiul că dacă nu obține clubul obțin ei, nu este implicat în proces nici domnul Mititelu, nici alte asociații.

ADVERTISEMENT

Ceea ce aparține Clubului Sportiv Universitatea Craiova este confirmat de instanță. Peste o oră o să am datele clare a tot ceea ce vrem să transmitem”, a declarat Pavel Badea în exclusivitate pentru FANATIK.

Universitatea Craiova a câștigat palmaresul: „Reclamanta deţine dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice”

CS Universitatea Craiova a câștigat palmaresul echipei istorice și se poate lăuda cu performanțele reușite din 1948 încoace. Curtea de Apel Timișoara a decis că oltenii pot folosi palmaresul în scopul comericiale și sportive.

ADVERTISEMENT

„Schimbă în parte decizia apelată în sensul că admite în parte acţiunea formulată de reclamantul CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA în contradictoriu cu pârâta FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. prin lichidator judiciar AGENŢIA DE INSOLVENŢĂ S.P.R.L. şi constată că reclamanta deţine dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi a tuturor derivatelor acestuia.

Precum şi dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale şi sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi toate derivatele acestuia.

Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Cu recurs, în 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Curtea de Apel Timişoara. Pronunţată la data de 10.07.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei. Document: Hotarâre 10.07.2023”, se arată pe portal.just.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Dinamo – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: