Sport

Universitatea Craiova, metodă inedită prin care să consolideze simbioza club-suporteri: „Cinci fani vor fi invitați la ‘Provocarea Păianjenului’”

Universitatea Craiova cheamă suporterii la meciul cu Chindia Târgoviște. Cele două echipe sunt adversare vineri, 25 februarie, de la ora 20:30, în etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1.
24.02.2022 | 11:40
Universitatea Craiova metoda inedita prin care sa consolideze simbioza clubsuporteri Cinci fani vor fi invitati la Provocarea Paianjenului
Fotbalistii craioveni saluta galeria dupa meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC U Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, luni 14 februarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are ocazia să revină pe podiumul din Casa Pariurilor Liga 1. Cu o victorie în runda cu numărul 28, „Știința” îi ia locul 3 lui FC Voluntari.

Înainte să primească vizita Chindiei, echipa lui Laurențiu Reghecampf este pe locul 4, cu 45 de puncte unul mai puțin decât ilfovenii. Etapa aceasta, fotbaliștii lui Ciobotariu au un meci complicat, duminică, de la ora 13:00, pe terenul lui FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Alb-albaștrii traversează o perioadă bună, după ce au depășit seria neagră de partide fără victorie. U Craiova are patru meciuri la rând fără eșec, dintre care trei ultimele trei au fost câștigate.

Universitatea Craiova își cheamă suporterii la meci cu „Provocarea Păianjenului”

Pentru a continua pe această linie, craiovenii au nevoie de suporteri și fac tot posibilul ca aceștia să fie alături de ei la meciul cu Chindia. Oltenii au ales o modalitate inedită pentru a îi aduce pe fani pe „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Oltenii îi îndeamnă pe fani să posteze pe rețelele de socializare o poză cu biletul la meciul cu Chindia sau cu abonamentul și să eticheteze doi prieteni.

Primii cinci suporteri care vor strânge cele mai multe aprecieri vor păși pe gazon la pauza duelului cu dâmbovițenii pentru a participa la „Provocarea Păianjenului”, cu șansa de a câștiga un tricou de joc al „Științei”.

ADVERTISEMENT

„Toți visăm să marcăm golul decisiv în ‘vulcanul’ alb-albastru. Vrei să-ți îndeplinești visul? Partenerul nostru principal Betano Romania te ajută!

Postează o poză cu biletul tău la meciul cu Chindia sau abonamentul și etichetează 2 prieteni care te vor susține la concurs. Primii 5 suporteri care adună cele mai multe like-uri la comentariu vor fi invitați pe gazon la pauza meciului pentru a lua parte la Provocarea Păianjenului, câștigătorul urmând să obțină un tricou oficial de joc.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Participanții din ultimele 5 runde nu pot intra în competiție și nu vor fi luate like-urile false”, a anunțat U Craiova, pe Facebook.

Fanii Universității Craiova își vor alege președintele

Nu este singura inițiativă prin care oltenii încearcă să îi țină pe suporteri cât mai aproape. Recent, U Craiova a anunțat că pe 26 martie vor avea loc alegerile prin care fanii să decidă cine să fie președintele clubului.

Între timp, susținătorii „leilor din Bănie” sunt preocupați de obiectivele echipei, calificarea în play-off și Cupa României. U Craiova e calificată în semifinale, iar fanii vor să joace împotriva lui FC Voluntari, deși echipa lor le-ar mai putea întâlni pe Sepsi sau FC Argeș.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște: 1,65 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT