Sport

Universitatea Craiova, pachet de bilete cu FC Botoșani și Partizan. Ce prețuri sunt

Universitatea Craiova a scos la vânzare biletele pentru partida cu FC Botoșani, iar oficialii „alb-albaștrilor” au pregătit și o surpriză pentru suporteri.
23.09.2023 | 15:56
Universitatea Craiova pachet de bilete cu FC Botosani si Partizan Ce preturi sunt
Universitatea Craiova se pregătește de cupele europene! Ofertă pentru fanii olteni. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oficialii „alb-albaștrilor” își doresc o asistență numeroasă pe stadionul „Ion Oblemenco” și la debutul „leuților” din Bănie în Youth League. Suporterii Universității Craiova au anunțat că un bilet achiziționat la partida cu FC Botoșani le va asigura prezența pe arenă și la turul cu Partizan Belgrad.

Universitatea Craiova pregătește suporterii de Youth League! Pachet de bilete pentru partidele cu FC Botoșani și Partizan Belgrad

Universitatea Craiova s-a calificat în premieră în Youth League după triumful din Liga de Tineret, iar „leuții” din Bănie vor debuta în cupele europene chiar pe stadionul „Ion Oblemenco”. Formația din Bănie va înfrunta Partizan Belgrad în primul tur al competiției.

ADVERTISEMENT

Cu trei zile înaintea debutului în Youth League, Universitatea Craiova se va confrunta cu FC Botoșani pe stadionul „Ion Oblemenco”. Astfel, oficialii formației din Bănie au pregătit și o ofertă specială pentru suporterii „alb-albaștrilor” care își doresc să fie prezenți și la partida juniorilor.

Universitatea Craiova a anunțat că suporterii care își vor achiziționa bilet la partida cu FC Botoșani vor avea accesul asigurat și în Youth League. Și abonații formației din Bănie vor putea să meargă la partida juniorilor fără a fi nevoiți să cumpere un alt tichet.

ADVERTISEMENT

„Duminică, 1 octombrie, ora 15:00, îi susținem pe Mitriță, Bancu, Ivan & co. în confruntarea cu FC Botoșani și miercuri, 4 octombrie, ora 19:00, debutăm oficial în UEFA Youth League contra celor de la Partizan Belgrad în casa noastră.

Biletul achiziționat pentru jocul cu cei de la Botoșani facilitează accesul și la partida cu Partizan din Youth League. Abonații clubului Universitatea Craiova au acces la meciul european al puștilor noștri în baza cardului emis.
IMPORTANT: Păstrează biletul achiziționat după meciul cu FC Botoșani! În baza biletului respectiv veți putea intra și la jocul din Youth League”, au scris oltenii.

ADVERTISEMENT

Cât costă biletele pentru partida Universitatea Craiova – FC Botoșani

Biletele pentru partida cu FC Botoșani vor putea fi cumpărate atât online, cât și la casele de bilete din Bănie. La fel ca și la celelalte partide din SuperLiga, prețul tichetelor sunt între 15 și 100 de lei, iar cel mai ieftin se găsește la Peluza Nord.

„Biletele pot fi achiziționate:
– Magazinul oficial din Electroputere Mall
– Magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”
– Partenerii Entertix (librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour)
– În curând, de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor:
Peluza Nord – 15 RON
Tribuna a II-a – 30 RON
Tribuna I – 50 RON
Tribuna VIP – 100 RON
Închide televizorul și simte atmosfera din „Vulcan”, este scris pe postarea Universității Craiova.


  • 2,22 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Universitatea Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT