Sport

Universitatea Craiova se teme de foștii săi jucători: „Întotdeauna am avut probleme”

Dragoș Bon a prefațat partida U Cluj - Universitatea Craiova, iar antrenorul secund al oltenilor este îngrijorat de întâlnirea cu foștii jucători de la formația din Bănie.
22.09.2023 | 22:20
Universitatea Craiova se teme de fostii sai jucatori Intotdeauna am avut probleme
Îngrijorarea oltenilor înainte de U Cluj - Universitatea Craiova: „Întotdeauna am avut probleme”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rămasă fără Laurențiu Reghecampf de la începutul săptămânii, Dragoș Bon și Corneliu Papură i-au pregătit pe „juveți” pentru a câștiga cele trei puncte în Ardeal. U Cluj – Universitatea Craiova se va juca sămbătă, de la ora 21:30, iar oltenii sunt de părere că vor avea o misiune dificilă cu trupa lui Ioan Ovidiu Sabău.

Dragoș Bon, înainte de U Cluj – Universitatea Craiova: „Sper să se vadă valoarea pe teren”

Deoarece înțelegerea dintre Universitatea Craiova și Laurențiu Reghecampf nu s-a încheiat încă, Dragoș Bon a apărut în fața suporterilor „alb-albaștrii” pentru a prefața partida cu U Cluj. Corneliu Papură este directorul tehnic al formației din Bănie și este responsabil cu pregătirea echipei.

ADVERTISEMENT

Antrenorul secund este de părere că „juveții” vor avea o misiune dificilă pe Cluj Arena, însă speră ca oltenii să câștige cele trei puncte. Dragoș Bon speră ca elevii săi facă diferența în derby-ul studențesc și să lege o a doua victorie consecutivă în SuperLiga.

„Ne așteaptă un meci de tradiție al Ligii 1, un derby studențesc să ăi spunem așa. Va fi un meci dificil, jucăm în deplasare și întâlnim o echipă cu un public cald, la fel ca al nostru. Au o peluză înfrățită cu dușmanii noștri eterni, Dinamo, și este clar că nu ne vor primi foarte bine.

ADVERTISEMENT

Sper ca valoarea echipei nostre să se vadă pe teren și să reușim să câștigăm cele trei puncte pentru că acesta este obiectivul nostru. Întâlnim o echipă cu jucători valoroși, așa cum ai subliniat sunt jucători care au făcut parte din echipa nostră, jucători alături de care am câștigat Cupa și Supercupa și au arătat valoare la noi”, a spus Dragoș Bon.

Ce îi îngrijorează pe olteni: „Întotdeauna am avut probleme”

Universitatea Craiova își înfruntă trecutul în derby-ul studențesc cu U Cluj. Dragoș Bon a mărturisit că formația din Bănie a avut mereu probleme în astfel de confruntări și a mărturisit că îi este teamă de colonia oltenească din Ardeal.

ADVERTISEMENT

„De obicei când Universitatea Craiova a întâlnit echipe care au avut în componență foști jucători a avut probleme, sper ca de data asta să nu mai fie. Îmi aduc aminte de un meci în 1992 când eram copil de mingii împotriva celor de la Jiul Petroșani când portarul Dumitru și fundașul Zburlea au jucat impecabil.

Întotdeauna când am întâlnit foști componenți ai Universității Craiova am avut o poziție peste medie, dar este clar că noi alcătuim o echipă foarte solidă. Cred că plusul de valoare este de partea nostră, întotdeauna în fotbal este important ai continuitate în rezultate”, a spus Dragoș Bon.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bon: „ Pot face diferența oricând și vor aduce un aport mare în acest sezon”

Dragoș Bon a anunțat și obiectivele trasate împreună cu Corneliu Papură pentru U Cluj – Universitatea Craiova. Acesta se așteaptă ca jucători precum Andrei Ivan, Alex Mitriță sau Lyes Houri să facă diferența în deplasare.

„Este foarte important pentru băieți să lege aceste victorii, așa cum am făcut-o înainte de cele două eșecuri. Sper să continuăm pe linia victorilor și să ne întoarcem victorioși. Acestea sunt obiectivele nostre, un joc bun și câștigarea celor trei puncte.

Avem în compartimentul ofensiv jucători de mare calitate cum este Houri, Alex Mitriță, Jovan Markovic, Elvir Koljic, Andrei Ivan, Ante Roguljic și pot să continui. Pot face diferența oricând și vor aduce un aport mare în acest sezon. La fotbal cel mai frumos este să joci. Jucătorii se bucură de fiecare partidă și sper să joace cu zâmbetul pe buze și să câștigăm toate cele trei meciuri”, a încheiat Dragoș Bon.

Ștefan Vlădoiu îi cunoaște cel mai bine pe ardeleni: „Este principalul punct forte”

Ștefan Vlădoiu a jucat la U Cluj în prima parte a sezonului 2022-2023 din SuperLiga, iar fundașul îi cunoaște la perfecție pe ardeleni. Acesta a declarat că publicul este principalul atuu al „șepcilor” în confruntarea cu „juveții”.

„Ne așteaptă o deplasare foarte grea, o echipă care joacă un fotbal frumos și mergem acolo cu un singur gând: să câștigăm cele trei puncte. Cred că un punct forte al lor este grupul pentru că sunt foarte mulți jucători pe care îi cunosc, încă un punct forte este faptul că joacă acasă și sunt foarte puternici acasă.

Știu de când eram acolo, cred că am pierdut un singur meci în 10 meciuri jucate acasă, cred că este principalul lor punct forte. A fost o săptămână normală, o săptămână în care am muncit foarte mult la antrenamente și încercăm să ajungem într-o formă fizică cât mai bună”, a spus Ștefan Vlădoiu.


  • 2,22 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Universitatea Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: