Sport

Universitatea Craiova și-a testat forțele înaintea partidei cu Farul Constanța. Întâlnire emoționantă pentru Nicușor Bancu. Foto

Universitatea Craiova a disputat o partidă amicală împotriva celor de la CSM Slatina înaintea confruntării cu Farul Constanța. Elevii lui Eugen Neagoe s-au impus cu 5-0.
02.02.2023 | 15:07
Universitatea Craiova sia testat fortele inaintea partidei cu Farul Constanta Intalnire emotionanta pentru Nicusor Bancu Foto
Oltenii și-au testat forțele înaintea partidei cu Farul Constanța. Universitatea Craiova s-a impus la scor într-o partidă amicală
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se pregătește intens pentru confruntarea cu Farul Constanța din SuperLiga, care este programată luni, de la ora 20:00. Trupa lui Eugen Neagoe a câștigat categoric în fața divizionarei secunde CSM Slatina, scor 5-0, Jovan Markovic fiind autorul unei duble.

Oltenii și-au testat forțele înaintea partidei cu Farul. Universitatea Craiova a câștigat la scor cu CSM Slatina

Oltenii au revenit la antrenamente după zilele libere primite drept recompensă pentru victoria cu FC Hermannsdat, scor 2-0, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Eugen Neagoe le-a testat forțele elevilor săi printr-o partidă amicală disputată la cantonamentul din Lunca Jiului.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Eugen Neagoe s-a impus fără gol primit în fața celor de la SCM Slatina, formație care evoluează în Liga 2 Casa Pariurilor. Universitatea Craiova a câștigat cu 5-0, iar Jovan Markovic a fost autorul a două reușite împotriva oltenilor.

Eugen Neagoe i-a trimis pe teren următoarea formulă în amicalul cu CSM Slatina: Popescu – Papp, Zajkov, Badelj, Ndong – Mateiu, Crețu, Danciu – Roguljic, Cîmpanu, Markovic. Pe parcursul meciului de verificare au mai intrat și Lazar, Hanca, Tomasec, Sala, Koljic, Mitrea și Vînă.

ADVERTISEMENT

Pe lista marcatorilor s-a mai înscris și Elvir Koljic, care a revenit în tricoul alb-albaștrilor după aproximativ patru luni de la accidentarea cu FC Hermannstdat. „Dragonul” are apetitul crescut, după perioada petrecută în afara lotului alb-albaștrilor.

Nicușor Bancu, alături de olteni în Universitatea Craiova – CSM Slatina 5-0. Întâlnire emoționantă pentru căpitanul oltenilor

Scos din circuit din cauza accidentării din partida cu Rapid București, Nicușor Bancu a ținut să fie aproape de „leii” din Bănie la partida amicală cu CSM Slatina. Pentru căpitanul Universității Craiova a fost și o întâlnire emoționantă cu oamenii din cadrul clubului oltean.

ADVERTISEMENT

Acesta și-a început cariera la formația din Slatina, unde s-a făcut observat de oficialii alb-albaștrilor în liga secundă. Căpitanul alb-albaștrilor și-a făcut apariția la cantonamentul din Lunca Jiului împreună cu fiul său.

Nicușor Bancu s-a întreținut minute în șir cu oamenii de la CSM Slatina
Nicușor Bancu s-a întreținut minute în șir cu oamenii de la CSM Slatina

Eugen Neagoe și-a fixat obiective îndrăznețe la Universitatea Craiova: „Sper din suflet ca și din postura de antrenor să obțin aceleași rezultate”

Eugen Neagoe a cucerit eventul din postura de jucător în Bănie în sezonul 1990-1991, iar tehnicianul alb-albaștrilor vrea să repete performanțele obținute în tricoul Universității Craiova. „Geană” le-a transmis suporterilor că va face tot ceea ce în stă în putință pentru a aduce trofee în vitrinele juveților

ADVERTISEMENT

”Sunt unul dintre jucătorii care au reușit să aducem eventul împreună cu domnul președinte, care era la acea vreme manager. Sper din suflet ca și din postura de antrenor să obțin aceleași rezultate, să repetăm acele performanțe.

Îmi doresc foarte mult și pentru suporteri, pentru că fani așa cum a avut și are Universitatea Craiova, sincer, sunt foarte greu de găsit în multe alte țări, nu doar în România.

Iar suporterii Universității merită din plin ca această echipă să practice un joc frumos, spectaculos, și bineînțeles, ca odată cu jocul să apară și rezultatele” a declarat Eugen Neagoe la prezentarea sa oficială ca antrenor al Universității Craiova.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,85 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul Constanţa – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT