Sport

Universitatea Craiova – Slovacko 1-1. Remiză pentru olteni în ultimul amical din Antalya

Universitatea Craiova - Slovacko este ultimul test programat de Ivaylo Petev înainte de meciul cu Farul Constanța din campionat.
14.01.2024 | 18:17
Universitatea Craiova  Slovacko 11 Remiza pentru olteni in ultimul amical din Antalya
Universitatea Craiova - Slovacko 1-1. Remiză pentru olteni în ultimul amical din Antalya
ADVERTISEMENT
14-01-2024
14:31

FINAL Universitatea Craiova - Slovacko 1-1 (Baiaram '14 / Havlik '39)

Min. 90: FINAL DE PARTIDĂ

Min.76: Două schimbări la olteni. Așadar, Danciu și Ișfan intră în locul lui Andrei Ivan și Houri.

Min.71: Mateiu șutează la vinclu din afara careului, însă portarul lui Slovacko respinge de sub bară.

Min.68: Ocazie mare pentru Craiova! Baiaram scapă pe contraatac, însă ratează singur cu portarul.

Min. 61: A intrat și Mateiu în locul lui Căpățînă.

Min. 60: Trei schimbări la Craiova. Vlădoiu a intrat în locul lui Soiri, Markovici în locul lui Koljic, Maldonado în locul lui Zajkov. Așadar, debut pentru jucătorul din Honduras.

Min.58: Popescu blochează un șut după un contraatac al cehilor și respinge în corner cu un reflex de senzație.

Min.51: Ocazie mare pentru Ivan, care trimite spectaculos din câțiva metri pe lângă poartă.

Min. 47: O singură schimbare la pauză pentru olteni. Silva a intrat în teren în locul lui Badelj.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: PAUZĂ

Min. 41: Koljic ratează o nouă șansă rară! Meciul devine tot mai interesant.

Min.40: Cehii trec pe lângă 2-1, însă un fundaș al Craiovei respinge mingea din fata porții.

Min.39: GOL 1-1! Ivan pierde o minge la 35 de metri de poartă și Slovacko marchează cu un șut pe jos la colțul lung. Marcatorul golului e Havlik.

Min.31: Sarabandă de ratări la poarta cehilor. Portarul scoate din fața lui Ivan din nou!

Min.30: O nouă ocazie mare pentru Craiova: Andrei Ivan lovește bara cu un șut de la 20 de metri!

Min.23: Ocazie uriașă pentru Koljic din nou. Portarul respinge mingea trimisă cu capul.

Min.14: GOL 1-0! Baiaram după o fază superbă a Universității Craiova. Bancu a pasat decisiv după o ce a primit o pasă cu călcâiul.

Min.6: Koljic e aproape de gol. Șutul său trece milimetric pe lângă bară!

Min. 1: A început partida amicală.

14-01-2024
14:15

Echipa de joc a Universității Craiova în amicalul cu Slovacko

Vedeta Alexandru Mitriță nu a prins foaia de joc pentru partida amicală cu Slovacko, însă momentan nu se cunosc exact motivele deciziei lui Ivaylo Petev.

Echipa de start: 21. Popescu – 18. Soiri, 26. Zajkov, 15. Badelj, 11. Bancu – 4. Crețu, 14. Houri, 23. Căpățînă – 10. Baiaram, 19. Koljic, 9. Ivan. Rezerve: 1. Lazar, 2. Vlădoiu, 25. Tomasec, 34. Silva, 3. Maldonado, 32. Benga, 8. Mateiu, 7. Ișfan, 20. Markovic, 33. Lăpădătescu, 88. Trică, 36. Gașpar, 41. Bană, 46. Barbu.

Universitatea Craiova a reușit doar două transferuri în această iarnă: Pyry Soiri și Denil Maldonado, ambii internaționali cu zeci de meciuri la echipa națională. Cu toate acestea, oltenii au dezamăgit în primul amical cu Greifswalder.

Universitatea Craiova – Slovacko, ultimul test al oltenilor înainte de reluarea campionatului

Universitatea Craiova – Slovacko va fi în direct pe contul oficial de Facebook și YouTube al clubului, de la ora 16:30. Cehii se bat pentru un loc în cupele europene în acest sezon și se află pe locul patru în clasament cu 35 de puncte, la egalitate cu locul trei ocupat de Viktoria Plzen.

ADVERTISEMENT

Slovacko are un lot evaluat la aproximativ 10 milioane de euro, iar vedeta echipei este Marek Havlik. Mijocașul central are o cotă pe măsură de 2,5 milioane de euro și a debutat la naționala Cehiei deși are doar 21 de ani.

Partida se dispută în faza Universității Craiova de la Regnum Carya. Un cantonament de cinci stele, pentru care patronul Mihai Rotaru a plătit peste 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, un nou debut? Denil Maldonado e gata să joace cu Slovacko

După ce Ivaylo Petev i-a acordat lui Pyry Soiri 45 de minute în amicalul cu echipa din liga a patra germană, e foarte probabil ca Denil Maldonado, fundașul central din Honduras, să bifeze și el primele minute în tricoul Universității Craiova.

Cum a arătat 11-le Universității Craiova la meciul amical cu Greifswalder

Universitatea Craiova: 21. Popescu – 18. Soiri, 26. Zajkov, 15. Badelj, 11. Bancu – 4. Crețu, 23. Căpățînă – 37. Danciu, 28. Mitriță, 9. Ivan – 20. Markovic.

ADVERTISEMENT

La o zi după amicalul cu Slovacko, Universitatea Craiova va pune capăt stagiului de pregătire din Antalya și va reveni în România pentru a pregăti ultima parte a sezonului și primul meci oficial cu Farul Constanța.

Oltenii trag în continuare speranțe că se pot apropia de primele locuri. U Craiova e pe locul trei, cu 34 de puncte, două mai puțin decât CFR Cluj și la 10 de liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu, sărbătorit în cantonamentul de la Belek

Vladimir Screciu a împlinit 24 de ani și mijlocașul de echipa națională va fi sărbătorit în cantonament de către colegi. „Nani”, cum este poreclit de Jovan Markovic, a făcut spectacol la conferința de presă dinaintea meciului cu Slovacko.

„E unul dintre cei mai buni prieteni de aici. Am mai mulți prieteni, suntem ca o familie. Cu Markovic mă știu de la 11 ani. Este o vârstă frumoasă. Mă bucur că am împlinit-o.

Este o obișnuiță pentru mine să o sărbătoresc de atâta timp în cantonament. De la 16 ani am tot fost cu echipa mare în cantonament și nu e ceva nou pentru mine”. 

  • 10 puncte are de recuperat Universitatea Craiova față de FCSB, liderul clasamentului
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „x solist la pauză” la meciul Universitatea Craiova - Farul