Sport

Universitatea Craiova – Greifswalder FC 1-1. Remiză surprinzătoare pentru olteni în Antalya

Universitatea Craiova a ajuns în Antalya pe 4 ianuarie. Jucătorii lui Ivaylo Petev au remizat în primul meci amical împotriva unei echipe din ligile inferioare din Germania.
10.01.2024 | 18:11
Universitatea Craiova  Greifswalder FC 11 Remiza surprinzatoare pentru olteni in Antalya
Universitatea Craiova încheie la egalitate amicalul Greifswalder FC, scor 1-1, după o prestație mai mult decât modestă. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
10-01-2024
14:08

Universitatea Craiova - Greifswalder FC 1-1 (Ivan 8 pen. / Brandt 12)

Vezi aici meciul în format video

Final de meci – Universitatea Craiova încheie la egalitate amicalul Greifswalder FC, scor 1-1, după o prestație mai mult decât modestă. La finalul jocului, antrenorul Ivaylo Petev și-a trimis jucătorii la alergări.

Universitatea Craiova

Min. 75 – Raul Silva a acuzat dureri și a avut nevoie de intervenția staff-ului medical. După ce a primit îngrijiri pe teren, fundașul central a fost înlocuit cu Gașpar.

Min. 58 – Ocazie mare pentru Greifswalder. Lazar respinge excelent în corner un șut de la distanță.

Min. 46 – A început repriza secundă. Antrenorul Ivaylo Petev a schimbat întreaga garnitură, iar oltenii joacă acum în formula: Lazar – Vlădoiu, Tomasec, Raul Silva, Benga – Lăpădătescu, Mateiu – Ișfan, Houri, Baiaram – Trică.

Min. 45 – Cele două formații termină prima repriză la egalitate, scor 1-1.

Min. 23 – Încă o ocazie a Universității Craiova. Căpățînă trimite peste poartă de la 17 metri.

Min. 17 – Soiri, aflat la primul meci în tricoul oltenilor, a contribuit la o ocazie când a scos foarte bine mingea în centru la Alex Crețu.

Min. 12 – GOOOL Greifswalder!!! Germanii egalează după o lovitură liberă de partea stângă executată de Brandt. Mingea este deviată de Markovic și îl păcălește pe Popescu.

Min. 8 – GOOOL Universitatea Craiova!!! Ivan transformă cu precizie pe mijlocul porții penalty-ul obținut tot de el după o intrare imprudentă a unui adversar.

Min. 6 – Prima ocazie mare le aparține nemților, dar Popescu iese excelent din poartă și blochează.

Min. 1 – Secundul lui Edi Iordănescu, Ionel Gane, și selecționerul naționalei U21, Daniel Pancu, urmăresc partida din tribune.

Universitatea Craiova

Start de meci!

Universitatea Craiova: Popescu – Soiri, Zajkov, Badelj, Bancu – Crețu, Căpățînă – Danciu, Mitriță, Ivan – Markovic. Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Tomasec, Silva, Benga, Mateiu, Lăpădătescu, Ișfan, Houri, Baiaram, Trică, Gașpar, Bană, Barbu. Antrenor: Ivaylo Petev.

Greifswalder: Jakubov – Farr, Egelseder, Schmedemann, Coskun, Kratzer, Brandt, Daedlow, Cabrera, Benyamina, Sezer. Rezerve: Vonier – Rueh – Sanin – Wulff – Eshele – Kubitz – Marx – Adewole – Rosenberg. Antrenor: Lars Fuchs.

Universitatea Craiova va întâni în cantonamentul de la Belek o echipă din liga a patra germană. FANATIK e prezent la primul meci al oltenilor din 2024 și va relata de la fața locului cele mai importante informații.

Universitatea Craiova – Greifswalder FC, amical în cantonamentul de la Regnum Carya

Meciul Universitatea Craiova – Greifswalder FC va putea fi urmărit în direct pe pagina de Facebook și YouTube a clubului din Bănie, cu începere de la ora 16:30. Partida împotriva echipei aflate pe primul loc în al patrulea eșalon din Germania are loc chiar în cantonamentul echipei lui Mihai Rotaru de la Belek.

ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” vor mai disputa un meci amical în Antalya la finalul cantonamentului. Duminică, 14 ianuarie, U Craiova va întâlni pe Slovacko, locul patru în campionatul Cehiei.

Cum arată lotul deplasat de Universitatea Craiova în cantonamentul din Antalya

Portari: Laurenţiu Popescu, David Lazar, Matei Goga
Fundași: Nicuşor Bancu, Vladimir Screciu, Ştefan Vlădoiu, Pyry Soiri, Raul Silva, Gjoko Zajkov, Karlo Tomaşec, Denis Benga, Florin Gaşpar, Juraj Badelj
Mijlocași: Alexandru Creţu, Ştefan Baiaram, Alexandru Mateiu, Mihai Căpăţână, Alexandru Işfan, Lyes Houri, Robert Lăpădătescu, Marian Danciu
Atacanți: Andrei Ivan, Elvir Koljic, Jovan Markovic, Alexandru Mitriţă, Atanas Trică, Bogdan Barbu, Ştefan Bană.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, două mutări pe piața transferurilor

Universitatea Craiova a dat afara cinci jucători, Roguljic, Kurtic, Sala, Borţa şi Mendy. De asemenea, Ivaylo Petev l-a pierdut Basilio Ndong, convocat la naționala Guineei Ecuatoriale pentru Cupa Africii.

Singurele noutăți din lotul oltenilor sunt fundașii Pyry Soiri și Denil Maldonado, transferuri dezvăluite de FANATIK. Fundașul dreapta finlandez în vârstă de 29 de ani, are 43 de meciuri la națională și va debuta în tricoul Universității Craiova în meciul cu Greifswalder.

ADVERTISEMENT

În schimb, stoperul și căpitanul naționalei din Honduras a ajuns în cantonamentul Craiovei doar de câteva zile și rămâne de văzut dacă acesta va fi folosit măcar câteva minute în primul amical.

Cantonament de lux pentru olteni

Mihai Rotaru a băgat adânc mâna în buzunar pentru cantonamentul din Antalya de la complexul de lux Regnum Carya, unde anul trecut a fost cazată FCSB. Patronul Universității Craiova a plătit peste 100.000 de euro pentru ca jucătorii săi să aibă parte de cele mai bune condiții de pregătire.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va reveni în România pe data de 14 ianuarie și va continua pregătirile pentru primul meci oficial. „Leii” vor juca pe „Oblemenco” pe 21 ianuarie împotriva celor de la Farul Constanța.

  • 2 meciuri amicale joacă Universitatea Craiova în cantonamentul din Antalya 
  • 2 jucători a transferat echipa lui Mihai Rotaru în această iarnă 
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2.07 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Farul