Fotbal intern

Universitatea Craiova – Viitorul s-a jucat de două ori sâmbătă. Craiova a câștigat al doilea meci cu 2-1 datorită dublei lui Bărbuț. Viitorul se impusese în primul cu 3-0. Cine a suportat toate cheltuielile

Universitatea Craiova  Viitorul sa jucat de doua ori sambata Craiova a castigat al doilea meci cu 21 datorita dublei lui Barbut Viitorul se impusese in primul cu 30 Cine a suportat toate cheltuielile
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și Viitorul vor disputa două meciuri amicale într-o singură zi, sâmbătă, 6 iunie, în vederea reluării Ligii 1, informație oferită în exclusivitate de FANATIK.

? LIVE: Universitatea Craiova – FC Viitorul (meciul 2).

? LIVE: Universitatea Craiova – FC Viitorul (meciul 2).#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Posted by Universitatea Craiova on Saturday, June 6, 2020

UPDATE, 6 iunie, ora 19:05 / La finalul meciurilor amicale cu Universitatea, Gheorghe Hagi a dezvăluit că toate costurile echipei sale au fost suportate de olteni, chiar și transportul cu avionul: „Două jocuri bune, frumoase, avem de câștigat și noi și Craiova. De asta am venit, am avut condiții bune, chiar dacă a fost departe, mulțumim gazdelor care ne-au oferit toate condițiile, ne-au pus și un avion la dispoziție. Am arătat foarte bine în ambele meciuri. Scorul nu ne-a interesat nici pe ei nici pe noi, au fost două antrenamente foarte bune, adversarul este unul foarte bun. Am avut 10 copii cărora le-am dat șanse, unii sunt mai bine fizic, alții mai puțin, dar vom vedea când încep meciurile oficiale, acum evaluăm, dar mă gândesc deja la etapă.”

ADVERTISEMENT

„Regele” urează baftă Științei în lupta la campionat: „Îi doresc Craiovei să se bată la titlu, dar trebuie să aibă șansă, toate cele 3 din față sunt echipe bune, care pot câștiga campionatul. La Craiova se întâmplă lucruri frumoase, inclusiv această bază de pregătire pe care am jucat, terenul a fost impecabil. Craiova crește de la an la an.”


UPDATE, 6 iunie, ora 16:07 / Același Cristi Bărbuț marchează superb, la vinclu, în minutul 80 și aduce Universitatea Craiova în avantaj.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 6 iunie, ora 15:07 / Cristi Bărbuț aduce egalarea pentru Unversitatea Craiova în minutul 38, cu un șut din afara careului.


UPDATE, 6 iunie, ora 14:35 / Rivaldinho deschide scorul pentru Viitorul în cel de-al doilea amical al zilei, în urma unui contraatac purtat în mare viteză de jucătorii lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 6 iunie, ora 13:35 / Au fost anunțate echipele și pentru cel de-al doilea amical al zilei dintre Universitatrea Craiova și Viitorul, care va începe la ora 14:30.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Mitran, Bălașa, Acka, Vătăjelu – Mateiu, Cicâldău, Nistor – Bărbuț, Ivan, Baiaram. Rezerve: Popescu, Gardoș, Vlădoiu, Ivanov, Popescu, Nițu, Danciu.

ADVERTISEMENT

Viitorul: Căbuz – Boboc, Mladen, Ghiță, Cr. Ganea – Casap, Artean,Ciobanu – Pitu, Rivaldinho, Iancu. Rezerve: Buzbuchi, Andronache, Bodișteanu, Georgescu, Chițu, Dănuleasa, Grameni, Popescu, Grosu.


UPDATE, 6 iunie, ora 13:05 / Vești bune pentru Craiova: accidentarea lui Mihăilă nu este gravă, e vorba doar de o contractură musculară și a fost schimbat doar pentru a nu se risca o agravare a situației. În mod normal, el va fi apt pentru partida cu FC Botoșani de vineri, 12 iunie, prima de la reluarea campionatului.


? LIVE: Universitatea Craiova – FC Viitorul

? LIVE: Universitatea Craiova – FC Viitorul (meciul 1).#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Posted by Universitatea Craiova on Saturday, June 6, 2020

UPDATE, 6 iunie, ora 12:50 / S-a încheiat primul amical dintre Universitatea Craiova și Viitorul, oaspeții impunându-se cu scorul de 3-o. Al doilea meci va începe la ora 14:30.


UPDATE, 6 iunie, ora 12:15 / FANATIK vă prezintă și primele poze de la primul amical dintre Universitatea Craiova și Viitorul.

Mingile au fost dezinfectate intens înainte de meci
Partida a avut si spectatori…
Valentin Mihăilă s-a accidentat în minutul 8 si nu a mai putut continua meciul

UPDATE, 6 iunie, ora 11:43 / Viitorul înscrie două goluri în două minute prin Bîrnoi și Luis Munteanu. Scorul este acum 3-0 pentru Viitorul.


UPDATE, 6 iunie, ora 11:25 / Viitorul deschide scorul prin Luis Munteanu, care marchează cu capul după o centrare a lui George Ganea.


UPDATE, 6 iunie, ora 11:20 / Valentin Mihăilă s-a accidentat și nu mai poate continua partida. A fost înlocuit cu Bairam.


UPDATE, 6 iunie, ora 11:00 / Partida va fi arbitrată de un trio format din Silviu Buzărnescu la centru, Radu Vitan și IUlian Stăncuță la linii.


UPDATE, 6 iunie, ora 10:20 / Înaintea amicalelor de astăzi dintre Universitatea Craiova și Viitorul se va ține un momemt de reculegere în memoria tatălui jucătorului oltean Alexandru Mățel, care a decedat în această dimineață. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului Universitatea Craiova.

⚫ Veste tristă în această dimineață: tatăl lui Alex Mățel a decedat. Condoleanțe și suntem cu toții alături de tine, Alex!

Posted by Universitatea Craiova on Friday, June 5, 2020


UPDATE, 6 iunie, ora 10:10 / Primul dintre cele două amicale dintre Universitatea Craiova și Viitorul Constanța se va disputa astăzi, la baza de cantonament a formației oltene, începând cu ora 11:00. Iată și ce formulă de început a ales să folosească antrenorul Cristiano Bergodi pentru acest prim joc.

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Gardoș, Cosic, Bancu – Qaka, Ivanov – Al. Popescu, Gustavo, Mihăilă – L. Nițu. Rezerve: A. Marinescu, Vătăjeleu, Mateiu, Bairam, M. Danciu.

De partea cealaltă, Gheorghe Hagi s-a oprit asupra următorului prim „11”: Tordai – Căpușă, M. Dulca, P. Iacob, Dussaut – C. Matei, Edjouma,  Achim – L. Munteanu, G. Ganea, Bîrnoi,. Rezerve: Buzbuchi, Andronache, Bodișteanu, Georgescu, Buta, Chițu, Dănuleasa, Grameni, N. Popescu, Grosu.


UPDATE, 5 iunie, ora 20:30 / Marcel Popescu, preşedintele Universităţii Craiova, a oferit detalii de ultimă oră despre cele două meciuri amicale pe care oltenii le vor juca împotriva Viitorului.

“Mâine avem un examen mai complet, Viitorul poate să folosească două echipe. Dorința este mare să se reînceapă treaba. Nu am putut să apelăm la un „trio” de arbitri în activitate, dar asta este, ne aliniem la regulile impuse. Sunt convins că și Gică Hagi și Gică Popescu vor să-și vadă băieții, este cel mai tare amical înainte de startul play-off-ului.

Doar 12 oficiali ai fiecărei echipe au voie la „Luncă”, la meci. Important este ca săptămâna viitoare să fim gata de start și să avem 6 puncte după cele două meciuri. Emoțiile și riscul de a se opri în orice moment încă există. Calificarea în Europa este un obiectiv secundar, principal este să câștigăm campionatul, încercăm marea cu degetul.  Vom vedea după turul play-off-ului dacă vom avea șanse sigure, dar eu sunt încrezător”, a declarat Marcel Popescu la Oltenia TV.


UPDATE, 5 iunie, ora 18:21 / Jucătorii Viitorului în frunte cu antrenorul Gică Hagi au ajuns la Craiova la ora 17:42, după ce au zburat cu un avion „Blue Air Charter”. Formația „Regelui” a fost prima echipă din România care a zburat pentru a disputa meciurile amicale.

Jucătorii Viitorului au ajuns la Craiova
Jucătorii Viitorului au ajuns la Craiova
Gică Hagi și jucătorii Viitorului au ajuns la Craiova
Gică Hagi și jucătorii Viitorului au ajuns la Craiova

 


Testul final al oltenilor înainte de reluarea campionatului

Universitatea Craiova se pregătește din greu pentru reluarea campionatului, unde țintește titlul de campioană, motiv pentru care și-a programat două meciuri amicale cu Viitorul, formație care a ratat pe „ultima sută de metri” accederea în play-off.

Oltenii, sub comanda lui Cristiano Bergodi, noul antrenor al echipei, au efectuat patru teste de coronavirus până acum, toate ieșind negative. Tehnicianul italian le-a mai dat o veste bună jucătorilor săi, și anume faptul că vor intra în cantonament cu o seară înainte de meci, informație exclusivă FANATIK.

Meciurile amicale dintre Universitatea Craiova și Viitorul vor fi transmise în direct la TV DigiSport, informație oferită în exclusivitate de FANATIK.

Jucătorii de la Viitorul s-au deplasat cu avionul la Craiova

FANATIK a aflat că jucătorii Viitorului s-au deplasat cu avionul până la Craiova, fiind prima echipă din România care zboară, de când fotbalul a fost „paralizat” din cauza pandemiei de coronavirus.

În actualul sezon, Universitatea Craiova s-a impus în ambele meciuri disputate cu Viitorul, oltenii câștigând meciul de pe teren propriu cu 3-1, iar pe cel din deplasare cu 2-1.

Între timp, Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a fost vehement la adresa autorităților și nu este de părere că echipa a putut să se pregătească normal pentru reluarea campionatului:

Dai drumul la spectacole cu 500 de oameni, care stau unul lângă altul, dar nu dai voie la spectatori in tribune.

 Ce atâtea restricții, ce atâtea reglementări. În Italia s-au deschis terasele și restaurantele, dar nu și la noi. Eu am observat că până acum am copiat tot ce au făcut nemții și italienii, dar acum nu ne mai inspirăm de la ei.

Dacă românul vrea să vină la meci și nu consideră că e un pericol să vină. Avem stadioane de 30.000 de oameni, plătește statul banii pe abonamentele oamenilor care le-au cumpărat, ei când iau decizii se bat cap în cap”.

„Nu sunt oameni care au treabă cu fenomenul, dar iau decizii. Cât a fost Bergodi plecat, m-am dus la antrenamente eu, de trei ori m-am testat. Când are unul gripă îl scoți și îl izolezi, ce mare lucru”, a încheiat președintele Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 1,90 este cota pentru o victorie a gazdelor. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT