News

Unul dintre bărbații suspectați de uciderea lui Adrian Kreiner, adus în țară. Cazierul lui Laurențiu Ghiță

Laurențiu Ghiță, unul dintre bărbații suspectați de uciderea lui Adrian Kreiner, a fost adus în țară. La doar 35 de ani, acesta are un cazier bogat.
30.12.2023 | 11:40
Unul dintre barbatii suspectati de uciderea lui Adrian Kreiner adus in tara Cazierul lui Laurentiu Ghita
Laurențiu Ghiță, unul dintre bărbații suspectați de uciderea lui Adrian Kreiner, a fost adus în țară. Sursa foto: Observator News / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un suspect în asasinarea omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, a fost adus în țară. Laurențiu Ghiță este un tânăr care are la activ mai multe acuzații grave pe numele său.

Laurențiu Ghiță, unul dintre bărbații suspectați de uciderea lui Adrian Kreiner, a fost adus în țară

În luna noiembrie, Poliția Română anunța că doi dintre cei trei suspecți care l-au bătut și ucis pe omul de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost reținuți în Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Pe 19 noiembrie, Tribunalul Sibiu emitea mandate de arestare preventivă pe numele celor trei bărbați. Este vorba despre Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță.

Acum, la final de an, suspecții încep să fie extrădați. Vineri noapte, Laurențiu Ghiță, acuzat de uciderea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, a fost adus în ţară. Un anunț în acest sens vine de la ministrul justiției, Alina Gorghiu. Ea mai precizează că, între 27 şi 30 decembrie, au fost aduși în ţară alți șapte fugari.

ADVERTISEMENT

Germania, Finlanda, Marea Britanie, Olanda! Dacă vă întrebaţi ce legătură au cu România, acum pe final de an, vă spun că sunt statele de unde am adus alţi fugari. Azi-noapte a fost adus în ţară, din Marea Britanie, unul dintre suspecţii crimei de la Sibiu.

Este vorba despre Ghiţă Laurenţiu, cercetat penal pentru omor calificat şi tâlhărie calificată. Pe 6 noiembrie, el şi alţi doi bărbaţi au intrat în casa unui om de afaceri din Sibiu pentru a fura bunuri de valoare. Cei trei au aplicat lovituri bărbatului rezultând în decesul acestuia”, a postat Gorghiu, sâmbătă, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cazierul bogat al lui Laurențiu Ghiță

Suspectul în vârstă de 35 de ani este din Dolj. El a fost găsit toamna trecută în Marea Britanie. Ar fi fugit aici imediat după ce, alături de alţi doi indivizi, l-ar fi omorât pe Adrian Kreiner. Observator News notează că el ar fi fost cel care ar fi amenințat-o cu arma pe fiica milionarului, pentru a afla unde ţinea acesta din urmă banii.

Laurenţiu Ghiţă, fost sportiv, are 8 clase şi un cazier foarte bogat. A primit mai multe condamnări din 2008 până în prezent. Are la activ mai multe furturi, de la lemne, fier vechi, până la ţigări. Pentru toate a luat pedepse cu suspendare. A primit 11 luni cu executare, după ce a fost prins fără permis auto, în 2016.

ADVERTISEMENT

Autoritățile pregătesc acum și extrădarea celui de-al doilea suspect. E vorba de Cristian Marian Minae, zis Pușcărie. Acesta a fost prins în Irlanda de Nord la scurt timp după fapta din Sibiu. Al treilea suspect al crimei de la Sibiu, Cosmin Costinel Zuleam, zis Olteanul, încă este de negăsit. El ar fi ieşit din ţară cu iubita lui. A fost văzut ultima oară în Franţa, iar de acolo i s-a pierdut urma, mai scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: