News

Cine sunt cei trei asasini ai omului de afaceri Adrian Kreiner. Poliția i-a identificat și e pe urmele lor

Anchetatorii lucrează la foc continuu pentru rezolvarea cazului Adrian Kreiner. În acest moment, au fost identificați cei trei suspecți care l-ar fi ucis pe afacerist.
18.11.2023 | 21:58
Cine sunt cei trei asasini ai omului de afaceri Adrian Kreiner Politia ia identificat si e pe urmele lor
S-a aflat identitatea celor trei bărbați care l-au ucis pe afaceristul Adrian Kreiner. Cei trei sunt din Dolj / Foto: Turnul Sfatului
ADVERTISEMENT

Olteanu, Pușcărie și Ghiță sunt poreclele celor trei bărbați pe care polițiștii îi caută în acest moment, existând indicii că aceștia au comis crima de la Sibiu. Toți trei sunt recidiviști și au la activ infracțiuni comise în mai multe țări ale Europei, asemănătoare prin modul de operare cu cea pentru care sunt căutați acum.

”Pușcărie” a furat un milion de lei din casa unui afacerist, în 2013

Identificarea celor trei suspecți s-ar fi făcut pe baza probelor ADN găsite în casa lui Adrian Kreiner. Acest lucru a fost posibil datorită faptului că afaceristul s-a luptat pentru viața lui și a reușit să-i zgârie și să le smulgă fire de păr agresorilor lui.

ADVERTISEMENT
Adrian kreiner
Omul de afaceri sibian Adrian Kreiner a fost ucis de trei bărbați care au intrat în casa lui, să-l jefuiască / Foto: Adrian Kreiner / Facebook

Cristian Marian Minae zis ”Pușcărie” a stat la închisoare cinci ani după ce, în 2013, a dat o spargere și a furat un milion de lei din casa unui om de afaceri din Galicea Mare, județul Dolj, potrivit Observator.

Împreună cu alți trei complici, el a intrat peste bărbat și i-a cerut să-i spună unde ține banii, sub amenințarea cuțitului. Cu suma furată, cei patru și-au cumpărat mașini, televizoare și oi. Polițiștii au găsit restul de bani ascunși într-un cuptor cu microunde.

ADVERTISEMENT

Spargere ca-n filme, la un mall din Slovenia

Costinel Cosmin Zulean zis Olteanu este al doilea suspect. Acesta este cunoscut pentru o spargere pe care a dat-o la un mall din Slovenia, în urma căruia a plecat cu telefoane de 155.000 de euro.

Banda lui Olteanu a procedat ca-jn filme, cu schițe ale locului și trasee prestabilite pentru ieșire. Până la urmă, el a fost prins pe baza probelor ADN găsite la locul faptei.

ADVERTISEMENT

Al treilea suspect este Laurențiu Ghiță, fost boxer, și el cu antecedente penale. În 2015, el a avut probleme cu legea după ce a furat 100 de pachete de țigări dintr-un magazin.

Jaf la indigo, la 20 de kilometri de casă

Toți trei sunt din județul Dolj, iar în prezent nu se mai află pe teritoriul țării. Doi dintre aceștia sunt din comuna Ghighera, în apropierea căruia a mai fost comis un jaf, tras la indigo cu cel din cazul Kreiner. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se văd trei bărbați mascați cu cagule.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, procurorii au cerut mandat de arestare în lipsă, iar cei trei urmează să fie trecuți pe lista persoanelor urmărite internațional.

ADVERTISEMENT
Tags: