Sport

Unul dintre titularii lui Eugen Neagoe, fără drept de joc în Universitatea Craiova – U Cluj. Clauza impusă de olteni

Eugen Neagoe nu se poate baza pe unul dintre titulari în Universitatea Craiova - U Cluj din cauza unei clauze contractuale.
05.11.2022 | 08:24
Unul dintre titularii lui Eugen Neagoe fara drept de joc in Universitatea Craiova  U Cluj Clauza impusa de olteni
Unul dintre titularii lui Eugen Neagoe, fără drept de joc în Universitatea Craiova - U Cluj. Clauza impusă de olteni. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ștefan Vlădoiu este jucătorul pe care Eugen Neagoe nu se poate baza în partida cu Universitatea Craiova. Fundașul dreapta împrumutat de „Știința” în acest sezon și-a câștigat locul de titular la U Cluj, însă o clauză contractuală impusă de olteni îl împiedică să joace pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Unul dintre oltenii lui Eugen Neagoe, fără drept de joc în Universitatea Craiova – U Cluj. Clauza impusă de olteni

Văzut în trecut drept viitorul fundaș dreapta al echipei naționale a României, Ștefan Vlădoiu nu a beneficiat de multe minute în tricoul „Științei” în startul sezonului. Astfel, tânărul jucător a fost împrumutat de Universitatea Craiova la U Cluj, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

La U Cluj, Ștefan Vlădoiu este coleg cu alți doi foști jucători ai Universității Craiova. Marius Briceag și Ovidiu Bic au venit la trupa antrenată de Eugen Neagoe, ultimul dintre ei și-a reziliat contractul cu oltenii în această vară, pentru a semna cu „șepcile roșii”.

Ștefan Vlădoiu nu poate fi folosit de Eugen Neagoe în Universitatea Craiova – U Cluj, deoarece oltenii au pus o clauză care îi împiedică pe jucătorii împrumutați să joace împotriva propriei echipe. Mirel Rădoi a mărturisit că ardelenii trebuie să plătească suma precizată în contract, dacă îl vor folosi pe fundașul dreapta.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul „alb-albaștrilor” a enumerat posibilii jucători folosiți de Eugen Neagoe împotriva Universității Craiova. Acesta este de părere că antrenorul celor de la U Cluj îl va folosi pe Alex Chipciu pe postul de fundaș dreapta, din cauza absenței lui Ștefan Vlădoiu.

„Dacă îl vor folosi pe Fane Vlădoiu, atunci vor plăti suma . Probabil vor juca aşa: în dreapta Chipciu, în stânga Briceag, stoperi vor fi Piţian cu Ispas, în poartă va fi de data aceasta Iliev, la mijloc vor fi Simion, şi Filip cu Bic interi, apoi Fulop în stânga, în dreapta au de ales între Horşia sau Haită şi cu Mamadou Thiam atacant”, a spus Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, temător înainte de Universitatea Craiova – U Cluj: „Trebuie să fim foarte atenți pentru că este o echipă foarte periculoasă”

Pentru Universitatea Craiova urmează confruntarea cu U Cluj care este programată, sâmbătă, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Mirel Rădoi a lăudat evoluția elevilor lui Eugen Neagoe din victoria cu FCSB, scor 2-1, și le-a transmis jucătorilor că trebuie să fie atenți în timpul meciului.

„Ambele echipe vin cu un moral bun, dar noi jucăm acasă și trebuie să împunem ritmul și intensitatea. Trebuie să fim foarte atenți pentru că este o echipă foarte periculoasă, agresivă care acoperă zonele rămase libere imediat. Așa cum am văzut în ultima partidă nu a dat în 45 de minute nicio șansă adversarului, vorbim de un adversar de calibru care se bate câștigarea campionatului.

ADVERTISEMENT

În prima repriză la partida lor de acasă cu FCSB putea să fie 5-1, după au avut alte două situații în repriza a doua. În cele două partide din Cupa și campionat împotriva CFR-ului nu au fost cu nimic mai prejos. Și la partida cu Farul am jucat foarte bine, chiar dacă au pierdut”, a declarat Mirel Rădoi.

  • 23 de ani are Ştefan Vlădoiu
  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Vlădoiu, conform transfermarkt
  • 9 partide a jucat până acum în acest sezon din SuperLigă

  • Cota BETANO pentru U Craiova: 4,30 este cota pentru „peste 3,5 goluri” la U Craiova – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: