Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Urarea specială de ziua lui Gică Hagi: „La mulți ani, învățătorule!” Horia Ivanovici: „M-am cutremurat când l-am auzit!”

5 februarie este o zi magică pentru fotbalul românesc. Este ziua în care Gică Hagi își serbează ziua de naștere. „Regele” a primit o urare specială la Fanatik SuperLiga.
05.02.2024 | 11:15
Urarea speciala de ziua lui Gica Hagi La multi ani invatatorule Horia Ivanovici Mam cutremurat cand lam auzit
Urarea specială de ziua lui Gică Hagi: „La mulți ani, învățătorule!” Horia Ivanovici: „M-am cutremurat când l-am auzit!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi împlinește 59 de ani în ziua derby-ului cu FCSB. De ziua sa de naștere, „Regele” a primit o urare deosebită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Mesaj special pentru Gică Hagi de ziua sa de naștere

Gică Hagi s-a născut pe 5 februarie 1965, la Săcele. Astăzi, în ziua meciului cu FCSB, „Regele” împlinește 59 de ani. Cel mai bun marcator din istoria naționalei României (35 de goluri, la egalitate cu Adrian Mutu), a fost elogiat la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Vreau să încep prin a-i ura la mulți ani lui Gică Hagi. Azi împlinește 59 de ani. La anul face 60 de ani. Doamne, cum a trecut timpul. Nu îmi vine să cred că la anul îi sărbătorim 60 de ani. Vreau să îi spun la mulți ani cu tot dragul, cu tot respectul, toate considerația.

Un la mulți ani din suflet și cu putere de muncă pentru acest învățător al fotbalului românesc. Eu așa îl văd pe Gică Hagi. Un om de la care ai ce învăța, care dă sfaturi extraordinare, care îți arată o strategie și care, ca noi toți, nu e perfect.

ADVERTISEMENT

D-aia e fermecător să fii om pentru că nu ești perfect. Și el mai greșește, poate și el mai are izbucniri, dar tot ce face Hagi face din suflet pentru fotbal, nu doar pentru clubul lui. E un uriaș, pur și simplu un uriaș. Eu prefer să îi spun învățător și cred că sunt în asentiment cu toți să îi urez la mulți ani cu sănătate și tot ce își dorește.

E chiar o zi importantă pentru sportul nostru atunci când Hagi împlinește o vârstă. Azi împlinește 59 de ani. Și apropos de acest învățător. Eu nu o să îi mai spun rege. O să-i spun învățător.

ADVERTISEMENT

Cel care te învață, care îți oferă acel bagaj cunoștințe, care te educă, pentru că el asta face de o viață la Farul. Crește jucători, îi educă. Omul care crește generațiile și asigură viitorul chiar dacă uneori nimeni nu îl ascultă”, a fost mesajul lui Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Gică Hagi este considerat cel mai bun fotbalist din istoria României. De-a lungul carierei, „Regele” a jucat la Farul, Sportul Studențesc, Steaua, Real Madrid, Brescia, Barcelona și Galatasaray. La echipa națională a bifat 125 de selecții și a marcat 35 de goluri.

ADVERTISEMENT

Pe lângă numeroasele trofee pe care le-a câștigat ca jucător, Gică Hagi excelează și ca antrenor. Actualul manager tehnic al Farului are în palmares două titluri de campion al României, o Supercupă, toate trei cu constănțenii și o Cupă a Turciei, câștigată în 2005, când o pregătea pe Galatasaray.

  • 59 de ani împlinește Gică Hagi pe 5 februarie 2024

LA MULTI ANI, GICA HAGI | AVERTISMENTUL facut de “REGE” de ziua lui

ADVERTISEMENT
Tags: