Fotbal intern

Urlete de durere în Sepsi – CFR Cluj! „Nu mai pot, nu mai pot!”. Verdictul accidentării lui Florin Ștefan. Video + Foto Exclusiv

17.01.2021 | 20:10
Urlete de durere in Sepsi  CFR Cluj Nu mai pot nu mai pot Verdictul accidentarii lui Florin Stefan Video  Foto Exclusiv
ADVERTISEMENT

Clipe groaznice pentru Florin Ștefan. Fundașul lui Sepsi a fost scos cu ambulanța de pe teren, după o accidentare suferită la meciul de la Sf. Gheorghe cu CFR Cluj, din etapa a 17-a a Ligii 1.

În minutul 59, la o centrare în careu a campioanei României, Roland Niczuly a ieșit să boxeze mingea și s-a lovit violent de Ștefan, care a acuzat dureri cumplite în urma acestui incident.

ADVERTISEMENT

A fost al doilea fotbalist pe care covăsnenii l-au pierdut în acest joc, după Bouhenna. Algerianul a fost eliminat în minutul 49 pentru cumul de cartonașe galbene.

Verdictul accidentării lui Florin Ștefan

UPDATE, 17 ianuarie, ora 20:00 / La finalul meciului, antrenorul secund al lui Sepsi, Robert Ilyeș, a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Florin Ștefan.

ADVERTISEMENT

„A căzut pe mână, pe cot, din ce am înțeles. Nu e fractură, e luxație. O să aibă zece zile gips și apoi o să revină”, a declarat Ilyeș la flash interviu.


Florin Ștefan a fost accidentat grav de Roland Niczuly. Fundașul lui Sepsi, transportat la spital cu ambulanța

Meciul de la Sf. Gheorghe dintre Sepsi OSK și CFR Cluj a avut parte de un eveniment nefericit. După aproximativ o oră de joc, la o fază petrecută în careul gazdelor, Florin Ștefan a ieșit extrem de șifonat în urma unui contact cu coechiperul său, portarul Roland Niczuly. – VIDEO CU ACCIDENTAREA LUI FLORIN ȘTEFAN

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga al covăsnenilor nu doar că nu a mai putut continua partida, dar a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce a fost auzit urlând de durere „nu mai pot, bă, nu mai pot!”. Ambulanța și-a făcut imediat apariția pe teren și l-a transportat la spital pe internaționalul român.

În locul lui Florin Ștefan a intrat Bryan Nouvier, în minutul 63. Din cauza accidentării fundașului stânga, meciul a fost oprit aproximativ cinci minute. În compensație, Hațegan a prelungit cu nouă minute partida de la Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singura pierdere importantă pentru echipa lui Leo Grozavu, care, în minutul 49, a rămas fără căpitanul Bouhenna. Algerianul a fost eliminat de Hațegan după ce a primit al doilea cartonaș galben.

  • 13 meciuri și 2 pase de gol are Florin Ștefan în acest sezon de Liga 1.

Pierdere importantă și pentru CFR Cluj. Bălgrădean a fost schimbat la pauză

Cristian Bălgrădean nu a rezistat pe teren decât o repriză în confruntarea dintre Sepsi și CFR Cluj. „Pufy” a fost schimbat la pauză cu Grzegorz Sandomierski, după ce a acuzat probleme medicale în primele 45 de minute.

În ciuda durerilor acuzate de Bălgrădean, portarul campioanei României și-a făcut bine treaba, acesta având o intervenție salvatoare în minutul 37 la ocazia lui Aganovic.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: