News

Urmărire ca-n filme, în București. Cum s-au dat de gol doi dealeri care aveau droguri la ei

Oamenii legii au confiscat substanțele respective, dar și o sumă de bani găsită asupra tinerilor. Cercetările continuă în acest caz.
11.08.2023 | 16:17
Urmarire can filme in Bucuresti Cum sau dat de gol doi dealeri care aveau droguri la ei
Urmărire ca-n filme, în București. colaj Fanatik/ sursa foto Hepta.ro/ Politia Romana
ADVERTISEMENT

Urmărire ca-n filme, în București. Doi tineri s-au dat singuri de gol cu privire la activitatea ilegală pe care o desfășoară. Totul s-a întâmplat joi seara, pe străzile din Sectorul 2 al Capitalei.

Urmărire ca-n filme, în București. Cum s-au dat de gol doi dealeri de droguri

Cei doi tineri se aflau într-o mașină, iar atunci când au văzut polițiștii s-au panicat. Prin urmare, șoferul de 33 de ani a apăsat brusc pedala de accelerație. Polițiștilor li s-a părut ciudată această mărire bruscă a vitezei de deplasare.

ADVERTISEMENT

Astfel, autospeciala agenților a pornit pe urmele autoturismului în care se aflau tinerii de 33, respectiv 26 de ani. În cele din urmă, polițiștii au reușit să oprească mașina, dar au observat că bărbații aveau un comportament suspect.

Aceștia au fost supuși unui control corporal. Mașina și bagajul au fost, de asemenea, controlate. Cu acest prilej, polițiștii au găsit într-un rucsac 18 plicuri tip zip, de diferite dimensiuni și culori, existând suspiciunea că sunt droguri.

ADVERTISEMENT

„Întrucât cei doi manifestau un comportament agitat, a fost efectuat un control corporal asupra lor, al autoturismului și al bagajului pe care îl avea tânărul de 26 de ani”, au transmis polițiștii.

Au fost găsiți și bani, pe care tinerii nu i-au putut justifica. Oamenii legii au confiscat atât substanțele, cât și sumele respective, iar dealerii au fost conduși la audieri. Polițiștii desfășoară cercetări în acest caz.

ADVERTISEMENT

Traficant prins cu 9 tipuri de droguri asupra lui

Miercuri dimineața, în jurul orei 4, polițiștii din Capitală au urmărit un alt traficant de droguri, în Sectorul 1. Pentru că șoferul nu a oprit după ce un agent rutier i-a făcut semn în acest sens, polițiștii au pornit în urmărirea lui.

Conducătorul a fost prins pe un bulevard din Sectorul 5, iar oamenii legii au descoperit că avea în mașină 9 tipuri de droguri: „cocaină (11 grame), ketamină (21 grame), amfetamină (2 grame), substanţă MDMA (7 grame), canabis (37 grame), ciuperci halucinogene (21 grame), 32 de timbre LSD, ecstasy (18 comprimate), ketamină (100 mililitri)”, potrivit polițiștilor.

ADVERTISEMENT

În urma faptei sale, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, așa cum au anunțat polițiștii din Capitală.

 

 

ADVERTISEMENT