Sport

UTA a dat afară trei fotbaliști înainte de Revelion: „Le mulțumim și le urăm succes!”

UTA a dat afară trei fotbaliști înainte de Revelion, anunțul fiind făcut pe conturile oficiale de socializare ale arădenilor, în care li s-a mulțumit jucătorilor pentru efortul depus.
31.12.2021 | 23:00
UTA a dat afara trei fotbalisti inainte de Revelion Le multumim si le uram succes
ADVERTISEMENT

Este vorba despre fotbaliștii Sorin Bustea, Florin Ilie și Marius Tomozei, care au contribuit la revenirea echipei în Casa Pariurilor Liga 1.

Despărțirile au fost făcute pe cale amiabilă, iar cei trei fotbaliști sunt liberi să dea curs oricărei oferte pe care o vor primi în această perioadă.

ADVERTISEMENT

UTA a dat afară trei fotbaliști înainte de Revelion

UTA a renunțat la serviciile a trei fotbaliști chiar înainte de Revelion, și anume Sorin Bustea, Florin Ilie și Marius Tomozei, anunțul fiind făcut pe conturile de socializare ale arădenilor.

„Conducerea clubului UTA a ajuns, pe cale amiabilă, la acorduri de despărțire cu jucătorii Sorin Bustea, Florin Ilie şi Marius Tomozei.

ADVERTISEMENT

Cei trei au jucat un rol important în istoria recentă a Bătrânei noastre Doamne, contribuind din plin la revenirea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc după mai bine de un deceniu. 

Le mulțumim pentru tot ce au făcut pentru UTA şi le urăm mult succes în etapele viitoare ale carierelor!”, s-a arătat în comunicatul UTA-ei.

ADVERTISEMENT

„Au respectul meu, și-au făcut treaba, dar e nevoie de altceva!”

Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, a explicat decizia luată și a anunțat că își dorește atacanți în următoarea perioadă, fiind nemulțumit de ratările din ultimele etape jucate în campionat:

„Am făcut o analiză împreună cu conducerea clubului despre ceea ce a fost și ceea ce avem de făcut pentru a deveni mai buni.

ADVERTISEMENT

Inclusiv eu am vorbit cu jucătorii de care am dori să ne despărțim și chiar aș vrea să le mulțumesc și public pentru ceea ce au făcut pentru acest club.

Au respectul meu, și-au făcut treaba, dar în fotbal, ca și în viață, uneori e nevoie și de astfel de decizii. Există negocieri chiar în aceste zile între ei și conducerea clubului, chiar dacă nu coborîm în iarnă pentru antrenamente și jocuri, nu stăm, nu suntem cu toții în vacanță”.

„Nu o să vă dau nume, nici măcar numărul celor care au fost propuși pentru plecare, ci doar vă pot spune că, se pare, vor fi mai multe despărțiri decât estimasem inițial”, a mai spus Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT
Tags: