Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

UTA, două echipe cu același nume la Arad? Alexandru Meszar, răspuns uluitor: „Am propus excluderea lor!”

Alexandru Meszar i-a liniștit pe suporterii UTA-ei Arad, pe care i-a asigurat că nu există nici cel mai mic risc ca în oraș să apară două echipe cu același nume.
11.02.2024 | 12:20
UTA doua echipe cu acelasi nume la Arad Alexandru Meszar raspuns uluitor Am propus excluderea lor
Alexandru Meszar dă asigurări că în Arad nu vor fi două echipe cu numele UTA. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

UTA Arad trece printr-o perioadă bună în ceea ce privește rezultatele în ultimul timp, s-a îndepărtat puțin de zona periculoasă a clasamentului și s-a apropiat de play-off, însă apele nu sunt liniște în cadrul clubului. Luni, înaintea partidei cu FC Botoșani din etapa 25 a SuperLigii, este anunțată o ședință furtunoasă, unde se așteaptă măsuri drastice.

Alexandru Meszar exclude posibilitatea să apară două echipe cu numele UTA în Arad

Cu o zi înaintea partidei cu FC Botoșani, UTA Arad și-a vândut vedeta Rareș Pop la Rapid, o adevărată bombă pe piața transferurilor, iar șefii clubului sunt gata de o nouă mutare îndrăzneață. Pentru luni, 12 ianuarie, au convocat o ședință în care se va cere excluderea din cadrul clubului a Suporter Club UTA (SCU), o asociație a fanilor.

ADVERTISEMENT

Această veste a stârnit îngrijorare în rândul miilor de suporteri ai „Bătrânei Doamne”, care se tem să nu apară și la Arad cazuri de destrămare a clubului cum s-a întâmplat la Craiova sau la FCSB – Steaua.

„Se va scinda UTA după modelul atât de trist Craiova, FCSB – Steaua și așa mai departe?”, a încercat Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, să afle de la Alexandru Meszar, șeful UTA-ei, care este situația reală a clubului.

ADVERTISEMENT

„Zero la sută șanse! Vă referiți aici la încă o echipă sau nu am înțeles eu bine? Ce pot să vă spun și să liniștesc suporterii noștri… UTA în forma actuală în care există nu e nici cel mai mic risc să-și schimbe numele. Noi nu umblăm la schimbări de nume, UTA va rămâne în Liga 1 cu numele pe care îl are și în prezent.

Că cineva dorește să-și facă o altă echipă în ligile inferioare și să-i găsească o denumire, aici noi nu putem interveni, pot doar cei care dau ok pentru așa ceva noi. Dar noi rămânem cum suntem în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Din păcate, odată cu dezvoltarea Aradului, nu mai suntem toți arădeni în Arad. Au devenit foarte multți arădeni, înțelegeți le ce mă refer?”, a spus Alexandru Meszar la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO.

„Vă veți rupe de suporteri, de Asociația Suporterilor?”, a continuat Horia Ivanovici dialogul cu șeful clubului arădean, iar răspunsul acestuia îi poate liniști pe deplin pe adevărații fani ai „Bătrânei Doamne”.

ADVERTISEMENT

„De SCU, nu de suporteri, că suporterii sunt foarte mulți. SCU este o organizație, o parte foarte mică a suporterilor, care a făcut parte din Asociație. Luni avem o ședință, unde s-a propus excluderea lor, având în vedere toate faptele lor din ultimii doi ani, de discreditare, de defăimare, pagube majore produse clubului și imaginii clubului. Iar în final toate s-au transformat în prejudicii financiare. Nu le cerem daune. 

Asta nu înseamnă un divorț al clubului de fanii arădeni. Ei sunt prezenți la fiecare meci, avem mii de abonați, e o atmosferă deosebită, dar, într-adevăr, în galerie există un segment care ne contestă, însă în afară de a ne contesta ne-a creat și defavoruri semnificative.

Răbdare a fost, a trecut un an, doi, dar acum e momentul să ne separăm. UTA este iubită, rezultatele din momentul de față ne sunt favorabile, deci totul este în cea mai mare normalitate. Dar cum în orice familie există întotdeauna o parte mai rebelă, dorim să scăpăm de ea”, și-a încheiat Alexandru Meszar discursul la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi urmărită în premieră, de la 17:30, în fiecare luni, marți și vineri, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de facebook Horia Ivanovici.

UTA, două echipe cu același nume la Arad? Alexandru Meszar, răspuns uluitor

ADVERTISEMENT
Tags: