Sport

UTA – FC Botoșani 3-1, în etapa 25 din SuperLiga. Arădenii, primul succes în campionat din septembrie 2022 încoace! Cum arată clasamentul

UTA - FC Botoșani 3-1, în etapa 25 din SuperLiga, arădenii reușind primul succes în campionat, din septembrie încoace, în fața ultimei echipe pe care o învingeau în toamnă.
11.02.2023 | 16:33
UTA  FC Botosani 31 in etapa 25 din SuperLiga Aradenii primul succes in campionat din septembrie 2022 incoace Cum arata clasamentul
UTA - FC Botoșani LIVE stream ora 14:30 în etapa 25 din SuperLiga. Arădenii, obligați să învingă cea mai în formă echipă din 2023. Olandezul Ubbink, omul de la care se aşteaptă foarte mult în meciul cu FC Botoşani. Foto: UTA Facebook
ADVERTISEMENT
11-02-2023
14:40

Cum arată clasamentul din SuperLiga după UTA - FC Botoșani 3-1

UTA nu mai câștigase în campionat de pe 9 septembrie 2022, atunci când se impunea, în deplasare, contra lui FC Botoșani. Și, iată, împotriva aceleiași echipe reușește să se impună acum. Arădenii au adunat astfel 23 de puncte, apropiindu-se la numai un punct de U Cluj.

De partea cealaltă, FC Botoșani a pus punct seriei pozitive din 2023. Astfel că a ratat șansa de a se apropia de zona play-off.

clasament SuperLiga

11-02-2023
12:31

UTA - FC Botoșani 3-1 (Milosevic 4 - penalty, 11, Pop 45+1 / Mihai Roman 38)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+6: Final de joc.

Min.61: Milosevic primește mingea la 14 metri lateral dreapta, șutează din prima, dar mingea trece peste poartă.

Min.51: Milosevic este deschis de Ubbink, își face însă mingea prea lung pe lângă Pap, și ratează o bună oportunitate de a face tripla.

Min.46: Startul reprizei secunde.

Min.45+7: Final de primă repriză.

Min.45+1: GOOOL UTA. Rareș Pop primește o pasă excelentă de la Ubbink, iar acesta marchează.

Min.38: GOOOL FC Botoșani. Defensiva gazdelor îl scapă pe Mihai Roman, iar acesta, singur la 8 metri, înscrie.

Min.27: Dragu finalizează, de la 18 metri, cu un șut plasat, la colțul lung, o acțiune prelungită de atac a oaspeților. Reușita este anulată pentru un ofsaid semnalizat de VAR.

Min.16: Anton exceută o lovitură liberă în mijlocul careului, iar Erico reia cu capul puțin peste poartă.

Min.11: GOOOL UTA. Rareș Pop trece de Sambeya, centrează în 6 metri, iar Milosevic se desprinde de Șeroni și înscrie.

Min.4: GOOOL UTA. Milosevic execută perfect și deschide scorul.

Min.2: Mingea centrată de Postolachi lovește mâna lui Șeroni, care era în cădere. Centralul Bogdan Dumitrache este sesizat de VAR, vizionează faza și acordă penalty.

Min.1: Start meci.

11-02-2023
11:36

UTA - FC Botoșani, ora 14:30. Echipele de start

UTA: Balauru – Benzar, Erico, Benga, Abeid – Pop, Batha, Anton, Ubbink – Milosevic, Postolachi. Rezerve: Mociu, Vukcevic, Hoxhallari, Chindriș, Marrone, Otele, Stahl, Keșercu, Willie. Antrenor: Laszlo Balint

FC Botoșani: Pap – Sambeya, Mutombo, Șeroni, Țigănașu – Ivanov, Dican, Zabou – Mailat, M.Roman II, Dragu. Rezerve: Ducan, Patache, David, Cioiu, Ed. Florescu, Pinson, Golofca, S. Camara. Antrenor: Flavius Stoican

Meciul UTA – FC Botoșani are loc sâmbătă, 11 februarie, cu începere de la ora 14:30, în cadrul etapei a 25-a din SuperLiga. Arădenii, pe penultimul loc, retrogradabil, sunt disperați pentru cele trei puncte, pentru câ ultima lor victorie din acest sezon datează tocmai din septembrie 2022, adică de cinci luni! Problema e că UTA are adversar acum tocmai cea mai în formă echipă din 2023, FC Botoșani, cu victorii pe linie în cele trei etape.

Unde se joacă meciul UTA – FC Botoșani

Întâlnirea UTA – FC Botoșani se dispută sâmbătă, 11 februarie, de la ora 14:30 pe stadionul Francisc  Neumann din Arad. Suporterii “Bătrânei Doamne” sunt foarte supărați atât pe conducerea clubului cât și pe stafful tehnic și jucători. Astfel încât, situație rar întâlnită de la revenirea în prima divizie, în tribune s-ar putea afla mai puțini spectatori ca de obicei.

ADVERTISEMENT

Fanii reproșeazâ conducerii faptul că nu a acceptat la început de sezon vânzare acțiunilor către un grup puternic de investitori, care aveau planuri mari de întărire substanțială a lotului iar antrenorului Laszlo Balint și jucătorilor faptul că jocul nu are nici un moment consistență mai ales în faza de construcție a atacului, motiv pentru care UTA dă atât de puține goluri.

Cine transmite la TV partida UTA – FC Botoșani

Partida UTA – FC Botoșani se joacă sâmbătă, 11 februarie, de la ora 14:30, pe stadionul Francisc Neumann din Arad, în etapa 25 din SuperLiga și va putea fi urmărit în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

După zile întregi de vreme mohorâtâ, cu ploaie, lapoviță sau ninsoare la Arad sâmbătă, 11 februarie, va fi o vreme frumoasă, cu cer mai mult senin. Maxima zilei va ajunge chiar la ora startului partidei la 4 grade, un lucru bun ținând cont de faptul că suprafața de joc a stadionului din Arad este una deplorabilă. Va arbitra acest meci deosebit de important bucureşteanul Bogdan Dumitrache.

Ce jucători lipsesc din confruntarea UTA – FC Botoșani

Inutil de explicat care este atmosfera din vestiarul echipei arădene, care nu a mai învins pe nimeni de mai bine de patru luni. Antrenorul Laszlo Balint spune ca ar trebui să aducă alţi jucători şi ca e nevoie de primul succes şi echipa se va debloca şi va începe să urce în clasament. La acest meci este suspendat mijlocaşul argentinian Bautista Cascini, un jucător foarte important.

ADVERTISEMENT

La Botoşani este o stare de spirit exact la polul opus. Moldovenii au reuşit trei victorii şi jocul lor s-a schimbat mult în bine. La Arad au venit decişi să continue seria bună care i-ar putea pune în excelenta postură de a lupta cu şanse reale pentru locul 6, ultimul de play-off. Antrenorul Flavius Stoican nu are probleme de lot.

Cote la pariuri la jocul UTA – FC Botoșani

Deși UTA nu a mai bătut pe nimeni de mai bine de patru luni iar Botoșani a avut un start demn de Usain Bolt în primele partide din 2023 casele de pariuri cred că UTA are totuși capacitatea de a se salva și prin urmare acordă prima șansă arădenilor, e drept, la o cotă foarte mare, 2,55. Dacă vor câștiga moldovenii cota lor va fi de 3,25. Șansă dublă 1X are cotă 1,45 iar șansă dublă X2 cotă 1,55. 1,40 este cota pentru gol UTA, 1,50 pentru reușita oaspeților.

ADVERTISEMENT

La Arad au avut loc , de la revenirea echipei locale în primul eșalon, două meciuri și ambele s-au încheiat cu un scor de egalitate. În schimb UTA a reușit să câștige de două ori acasă la moldoveni, cu 3-2 în 2020 și cu 2-1 în acest sezon, una dintre rarele victorii arădene din actuala stagiune. Botoșani s-a impus o singură dată acasă.

 

ADVERTISEMENT