Sport

UTA – Universitatea Craiova 1-2, în etapa a 15-a din SuperLiga. Baiaram pentru olteni la Arad. Lui Poenaru i s-a cerut demisia. Video

Vezi aici în format LIVE stream UTA - Universitatea Craiova. Meciul se dispută duminică. 23 octombrie, de la ora 18:15, în etapa a 15-a din SuperLiga.
23.10.2022 | 19:30
UTA  Universitatea Craiova 12 in etapa a 15a din SuperLiga Baiaram pentru olteni la Arad Lui Poenaru i sa cerut demisia Video
ADVERTISEMENT
23-10-2022
15:15

UTA - Universitatea Craiova 1-2 (Abeid 13 / Baiaram 45+1, 57)

Vezi aici cele mai importante faze

Universitatea Craiova întoarce scorul și se impune la Arad, 2-1. Echipa lui Mirel Rădoi își consolidează locul de play-off, iar arădenii ajung pe poziție de baraj. I s-a cerut demisia lui Ilie Poenaru.

Clasament SuperLiga

Min.91 – Roguljic ține de tricou un adversar și este și el avertizat.

Min.88 – Erico comite un fault dur şi primeşte un cartonaş galben.

Min.81 – Bancu primește cartonaș galben și va absenta în runda următoare.

Min. 67 – Postolachi profită de un balon ajuns din întâmplare la el, dar șutul său din 6 metri trece peste poartă.

Min. 57 – GOOOL Universitatea Craiova!!! Nistor găsește o pasă minunată pe culoar și Baiaram ”înțeapă” mingea pe lângă portarul Iacob.

Min. 55 – Abeid centrează excelent din stânga, dar Pop nu ajunge la minge dintr-o poziție perfectă.

Min. 50 – Paul Anton vede al doilea cartonaș galben după ce l-a călcat pe Vătăjelu și UTA va juca în inferioritate numerică.

Min. 45+1 – GOOOL Universitatea Craiova!!! Baiaram scapă din marcajul advers și înscrie cu o lovitură de cap după o centrare perfectă a lui Nistor.

Min. 18 – În încercarea de a respinge o centrare, Dobrescu a trimis în bara transversală a propriei porți. Mingea a ajuns la Screciu, dar șutul acestuia a fost parat de Iacob.

Min. 13 – GOOOL UTA!!! Pop execută un corner din dreapta, Bancu nu reușește să respingă și Abeid pe fază împinge mingea în poartă din 6 metri.

Min. 12 – Stahl pătrunde în stânga, centrează în fața porții, dar reluarea lui Pop este respinsă în corner de Papp.

Min. 4 – Abeid centrează din stânga, dar balonul trimis cu capul de Cascini este reținut cu siguranță de Arlauskis.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul UTA – Universitatea Craiova.

  • UTA: Fl. Iacob – Dobrescu, Erico, Benga, Abeid – R. Pop, Cascini, Anton – Otele, Postolachi, Stahl. Rezerve: Balauru, Hoxhallari, Batha, C. Maxim, Fl. Matei, Negoescu, Cibi, Jobello, Keșeru. Antrenor: Ilie Poenaru.
  • Universitatea Craiova: Arlauskis – Papp, Mitrea, Screciu – Vătăjelu, Al. Crețu, Nistor, Căpățână, Bancu – Rivaldinho, Baiaram. Rezerve: Lazar, Găman, Hanca, Mateiu, Vînă, Câmpanu, Roguljic, Florescu, Markovic. Antrenor: Mirel Rădoi.

Meciul UTA – Universitatea Craiova are loc duminică, 23 octombrie, cu începere de la ora 18:15, în cadrul etapei a 15-a din SuperLiga, etapă care pune punct primei părţi a sezonului regulat. UTA, aflată în cădere liberă, cu un singur punct în ultimele patru etape, are 16 puncte şi cu un nou rezultat negativ riscă serios să ajungă în zona ultimelor patru locuri.

Unde se joacă meciul UTA – Universitatea Craiova

Întâlnirea UTA – Universitatea Craiova se dispută duminică, 23 octombrie, de la ora 18:15, pe stadionul Francisc Neumann din  Arad, în etapa a 15-a din SuperLiga. Este o partidă care stârneşte mereu interes în  oraşul de pe Mureş, fiind vorba de două echipe cu istorie importantă în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Prin urmare va fi o atmosferă extraordinară în tribune, suporterii arădeni fiind recunoscuţi pentru numărul mare care există aproape la fiecare meci de acasă, iar prezenţa lor nu este nici pe departe una decorativă, ci extrem de participativă, cu coregrafii care rivalizează cu acţiunile fanilor marilor cluburi din capitală.

Cine transmite la TV partida UTA – Universitatea Craiova

Partida UTA – Universitatea Craiova se joacă duminică, 23 octombrie, de la ora 18:15, pe stadionul Francisc Neumann din Arad, în etapa a 15-a din SuperLiga şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Duminică, 23 octombrie va fi o frumoasă zi de toamnă în oraşul de pe Mureş. Majoritatea timpului cerul va fi senin, devenind variabil mai spre seară, dar fără nici un pericol de ploaie. Temperatura maximă, la amiază, va fi de 19 grade, dar la ora partide va fi un cu un grad-două mai puţin. Arbitrul partidei a fost desemnat bucureşteanul Andrei Chivulete.

Ce jucători lipsesc din confruntarea UTA – Universitatea Craiova

Ambii tehnicieni au probleme de lot pentru acest meci. Ilie Poenaru, antrenorul arădenilor, este din ce în ce mai contestat de către suporteri, care sunt de-a dreptul indignaţi de declaraţiile coachului după egalul din Cupă smuls in extremis acasă rezervelor FCSB, în condiţiile în care oaspeţii au avut trei jucători eliminaţi. La meciul cu oltenii vor lipsi fundaşul dreapta Vukcevic, accidentat, Isac şi Chindris, suspendaţi şi Ubbink, exclus din lot.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi trebuie să reinventeze apărarea pentru că portughezul Raul Silva s-a accidentat şi va lipsi cel puţin două săptămâni. Este posibil ca Screciu să fie tras în linia de trei din apărare, cum este posibilă şi apariţia lui Valerică Găman. Iar în atac rămâne accidentat pe o perioadă nedeterminată bosniacul Elvir Koljic.

Cote la pariuri la jocul UTA – Universitatea Craiova

Pentru casele de pariuri degringolada prin care trece echipa arădeană este importantă şi prin urmare văd în echipa vizitatoare echipa care are prima şansă la victorie la o cotă de 2,20. Dacă UTA va reuşi să facă un meci bun şi să obţină cele trei puncte cota acordată la victorie este de 3,70. Şansă dublă 1X ajunge la cota de 1,65 iar şansă dublă X2 cotă 1,35. Un gol marcat de UTA ajunge la cota de 1,60 iar unul al Craiovei la cota 1,35.

ADVERTISEMENT

UTA a avut sezonul trecut rezultate foarte bune cu echipa olteană, reuşind o remiză albă la Craiova şi învingând acasă cu 1-0. Nu la fel au stat lucrurile cu o ediţie în urmă, când oltenii au câştigat la pas cu 2-0 pe teren propriu şi au luat cele trei puncte şi la Arad, victorie cu scorul de 2-1.

ADVERTISEMENT