Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

V-a dat Mircea Lucescu acordul de a veni la Dinamo? Răspunsul clar al lui Nicolescu

Andrei Nicolescu a recunoscut că există tratative ca Mircea Lucescu să vină la Dinamo. Planurile sunt mari în "Groapă" fiind un proiect de unire între clubul ministerului şi echipa din SuperLiga.
07.11.2023 | 13:42
Va dat Mircea Lucescu acordul de a veni la Dinamo Raspunsul clar al lui Nicolescu
V-a dat Mircea Lucescu acordul de a veni la Dinamo? Răspunsul clar al lui Nicolescu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo are mari probleme în acest sezon de SuperLiga, cu doar 10 puncte adunate în turul sezonului regulat. În schimb, planurile sunt mari în “Groapă”, acolo unde se pregăteşte unirea Clubului Sportiv Dinamo cu echipa din prima ligă.

V-a dat Mircea Lucescu acordul de a veni la Dinamo? “Sunt unul dintre pionii principali ai discuţiilor”

Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, a confirmat la FANATIK SUPERLIGA discuţiile, spunând că există negocieri şi cu Mircea Lucescu pentru ca legendarul antrenor să fie atras în proiect:

ADVERTISEMENT

“Nu că ştiu despre asta, sunt unul dintre pionii principali ai discuţiilor. De aia v-am spus când mă întreabaţi de vreo veste bună şi vă refereaţi la un mare om de fotbal pe care toată lumea îl ofertează acum.

Sunt discuţii şi uşor, uşor, o să găsim un numitor comun. Dar până nu vom găsi ceva concret să venim în faţa dumneavoastră… Îl discut în mod nemijlocit (n.r. despre unirea celor două Dinamo: CS şi FC).

ADVERTISEMENT

“Evident că n-am avea nimic împotrivă ca domnul Lucescu să şi investească”

Eu sunt prea mic să vorbesc despre domnul Mircea Lucescu. Noi ne facem temele şi dacă va fi ceva de anunţat, o vom face cu mare bucurie. Nu pot eu să discut asemenea lucruri.

Nu sunt doar eu care discută sau decide, dar nu pot să dau detalii. Evident că n-am avea nimic împotrivă ca domnul Lucescu să şi investească. Deocamdată suntem în stadii incipiente.

ADVERTISEMENT

Nu îmi permit să vorbesc despre o legendă ca Mircea Lucescu. Cum aş putea să spun că îmi dau acceptul sau nu ca el să vină”, a spus Andrei Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA.

Dinamo a pierdut cu 1-2 cu UTA Arad şi este într-o postură delicată în SuperLiga. Sub echipa lui Ovidiu Burcă este doar FC Botoşani, singura echipă fără victorie în clasament.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită în aceleași zile, de la ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

 

ADVERTISEMENT