Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 16 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de calibru după România – Andorra

FANATIK SUPERLIGA revine cu o ediție incendiară, luni, 16 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are invitați pe Adrian Ilie, Florin Gardoș, Andrei Vochin și Sorin Cârțu.
15.10.2023 | 19:00
Fanatik SuperLiga luni 16 octombrie ora 1030 Horia Ivanovici invitati de calibru dupa Romania  Andorra
Fanatik SuperLiga, luni, 16 octombrie, ora 10:30. Ediție incendiară după România - Andorra. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție incendiară, luni, 16 octombrie, ora 10:30. Principalul subiect de pe agenda media este România – Andorra, în preliminariile Euro 2024. Emisiunea se vede LIVE doar pe FANATIK.RO. Horia Ivanovici are invitați de top.

Fanatik SuperLiga, luni, 16 octombrie, ora 10:30. Ediție incendiară după România – Andorra

România înfruntă Andorra în al doilea meci al lunii octombrie în preliminariile Euro 2024. După pasul greșit făcut la Budapesta cu Belarus, scor 0-0, „tricolorii” lui Edi Iordănescu au nevoie de victorie atât pentru moral, cât și pentru a rămâne în cărți pentru calificarea la turneul final de anul viitor.

ADVERTISEMENT

România – Andorra are loc duminică, 15 octombrie, ora 21:45, iar jucătorii echipei naționale vor fi sprijiniți din tribună de copii. UEFA a decis ca meciul să se joace cu porțile închise din cauza comportamentului ultrașilor de la „Uniți Sub Tricolor”. Însă forul continental a permis accesul copiilor.

Horia Ivanovici și invitații de top Adrian Ilie, Florin Gardoș, Andrei Vochin și Sorin Cârțu vor analiza în detaliu partida extrem de importantă pentru România în lupta pentru calificarea la un turneu final după o pauză de opt ani.

ADVERTISEMENT

Vor exista discuții, dezbateri, polemici, umor și „omor”. De asemenea, prin telefon vor intra în direct cele mai relevante personaje din fotbalul românesc care să spună lucrurilor pe nume după un nou meci al naționalei.

Fiți pe fază! Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata „Să facem show” împreună cu Horia Ivanovici și invitații săi la o nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum se poate vedea Fanatik SuperLiga, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită ÎN DIRECT pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Totodată, FANATIK SUPERLIGA revine de fiecare dată cu ediții speciale înainte și după cele mai tari meciuri din fotbalul românesc. Pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de facebook Horia Ivanovici puteți fi la curent cu cele mai savuroase momente din emisiune.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT