Life

Va ceda Elena Marin la Survivor România? Logodnicul concurentei a tras concluzia și îl critică pe Zanni

20.04.2021 | 12:42
Va ceda Elena Marin la Survivor Romania Logodnicul concurentei a tras concluzia si il critica pe Zanni
ADVERTISEMENT

Elena Marin nu este în cea mai bună formă la Survivor România, iar parcursul ei în competiția din Republica Dominicană este pus acum sub semnul întrebării. Logodnicul vedetei speră ca iubita lui să își revină și a profitat încă o dată de ocazie pentru a-l critica pe Zannidache.

Andrei spune că Elena va reuși cu siguranță să depășească momentele dificile prin care trece atât din punct de vedere fizic cât și psihic, iar pentru starea ei emoțională îl culpabilizează în mare parte pe Zannidache, rivalul ei de moarte în concurs.

ADVERTISEMENT

Logodnicul Elenei susține că Zanni nu ar trebui să se lege de performanțele sportive ale iubitei sale deoarece nici el nu dă dovadă de mare vitejie în ultima perioadă, spunând că este destul de slab.

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România îl critică pe Zannidahce

„Este un moment mai greu pentru ea, mai ales că a apărut și acea accidentare minoră. Totuși, pe plan sportiv, cred că ar trebui să se laude mai mult. Am văzut că au apărut discuții, în camp, despre o perioadă proastă a Elenei, la doar 2 jocuri distanță de săptămâna în care a adus 8 puncte!

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că discuțiile au fost începute de Zanni, deși forma lui sportivă e una slabă, în ultimele săptămâni”, a declarat iubitul Elenei Marin de la Survivor România pentru wowbiz.ro.

„Băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca”

„Am văzut că a pierdut 2 puncte într-o zi contra lui Sorin, ceea ce nu i se întâmpla până acum. Lucru care nu e un capăt de țară, mi se pare firesc, după atâtea luni, să apară și oboseala, la fiecare dintre ei.

ADVERTISEMENT

Totuși, băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca pe Elena. De la începutul competiției până în prezent, Zanni a vorbit mai mult despre Elena Marin decât despre el sau despre echipă”, a continuat Andrei.

Supărarea lui Andrei vine în contextul în care Zanni a nominalizat-o din nou pe Elena Marin după ce a spus despre ea că nu mai dă randament pe trasee, lăudându-le săptămâna trecută pe concurentele noi, care în opinia cântărețului au reușit să îi ia fața celei care a fost o perioadă preferata telespectatorilor.

ADVERTISEMENT