Sport

Va fi noul selecționer al României? „Îl cunosc cum te cunosc. Bag mâna-n foc!”

Dumitru Dragomir lansează o nouă „profeție”! Cine va fi viitorul selecționer al naționalei României și pe ce se bazează.
24.08.2023 | 00:32
Va fi noul selectioner al Romaniei Il cunosc cum te cunosc Bag manan foc
Dumitru Dragomir, profeție despre Ovidiu Burcă. Mai are contract cu Dinamo până la 30 iunie 2025. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut show la ultima ediție a „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”. „Oracolul din Bălcești” lovește din nou și îl vede pe Ovidiu Burcă următorul selecționer după Edi Iordănescu.

Dumitru Dragomir îl vede pe Ovidiu Burcă la naționala României: „Zboară la echipe mari!”

Fostul președinte al LPF îl cunoaște de mai mulți ani pe antrenorul lui Dinamo: „Ăsta se face antrenor bun! Iubitule, îl cunosc cum te cunosc pe tine! A fost antrenorul nepotului meu la Rapid. El l-a promovat la Divizia C. Băi, numai cum arată îl respecți! 

ADVERTISEMENT

Fii atent. Era la echipa a doua a lui Rapid și venise din patron de Rapid. Venea îmbrăcat după ultima modă, mi-a plăcut de el. Nu jignea o dată un jucător sau să zică ceva”. 

Horia Ivanovici e sigur că Burcă va fi o variantă pentru banca echipei naționale a României: „Ține minte ce îți spun! În câțiva ani, o să se bată și la națională Burcă! Nu știu, 5 ani, 8 ani… Ești de acord cu mine?”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir consideră că meritele pentru promovarea lui Dinamo îi aparțin în totalitate lui Ovidiu Burcă

Dumitru Dragomir e de părere că fanii dinamoviști ar trebui să îi facă statuie antrenorului: „Da! Mie mi-a plăcut extraordinar și este meritul lui 100%! Nu mai e și altul care să aibă 1% merit pentru revenirea echipei Dinamo”.

„Profetul” FANATIK știe și care sunt marile atuuri ale lui dinamovistului: „Burcă e citit în primul rând. Bine documentat. Are o calitate nemaipomenită că înțelege jucătorii.

ADVERTISEMENT

Îl văd la națională, dar acum este antrenor acolo. Dacă vine cu Dinamo în primele zece anul ăsta, zboară la echipe mari din lume!”, a mai surprins nea Mitică. Ovidiu Burcă mai are contract cu Dinamo până la 30 iunie 2025.

Dragomir îl felicită pe Burcă și pentru transferul lui Denis Politic: „Păi cine scotea mă din… Doamne! L-a adus pe Politic ăsta, de unde l-o fi scos! Ca să îți dai seama ce fotbal tâmpit avem noi, dacă unul din liga a treia din Anglia e lider la o echipă în România! 

ADVERTISEMENT

E un fotbalist pe care și Dinu l-a lăudat. Fundașul, Amzăr, ce tare e și ăla! Burcă a făcut din rahat bici! Categoric! Nu credeam că bat pe Voluntariul, care o echipă bună, bună!”. 

„MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” e emisiunea care a devenit virală în spațiul online. Nea Mitică poate fi văzut LIVE exclusiv pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare luni, ora 13:15. Podcast-ul poate fi apoi urmărit în premieră pe platformele de Facebook și YouTube, în fiecare miercuri

ADVERTISEMENT