Sport

Câți bani a pierdut Gigi Becali din cauza lui Dan Șucu? Dezvăluirea lui Mitică Dragomir

Mitică Dragomir a vorbit despre câți bani a pierdut recent Gigi Becali din cauza lui Dan Șucu, după ce Rapid l-a transferat pe Borza.
23.08.2023 | 08:30
Cati bani a pierdut Gigi Becali din cauza lui Dan Sucu Dezvaluirea lui Mitica Dragomir
Câți bani a pierdut Gigi Becali din cauza lui Dan Șucu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” faptul că Dan Șucu l-a „făcut” de 2-3 milioane de euro pe Gigi Becali prin transferul lui Andrei Borza de la Farul, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Câți bani a pierdut Gigi Becali din cauza lui Dan Șucu

Mitică Dragomir a spus că Gigi Becali a pierdut 2-3 milioane de euro din cauza lui Dan Șucu, după ce Rapid a reușit să-l transfere pe Andrei Borza de la Farul, mutare bună din punctul de vedere al fostului șef LPF.

ADVERTISEMENT

„Ideea lui Șucu de a aduce tineri a fost și ideea vieții mele. El a gândit-o așa… și i-a tras-o lui Gigi Becali cu transferul lui Borza. Știi cât a pierdut Gigi Becali la Borza? Cel puțin 2-3 milioane de euro.

Bani de buzunar pentru Gigi Becali. Să fie clar! Pentru că Hagi produce, dar Hagi nu are miză comercială. Una e să pleci de la Steaua, Rapid și alta de la Farul. Șucu l-a ars pe Gigi.

ADVERTISEMENT

A făcut un transfer foarte bun, așa pe blat. Nu-i trebuie la înaintare, îi trebuie Băluță și face treabă bună”, a mai spus Mitică Dragomir, la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

„Știi ce nu-mi place la Rapid?”

„Știi ce nu-mi place Rapid? Prea multe faze de atac are adversarul împotriva Rapidului și sunt prea dezlânați, echipa e prea lungă, spațiile dintre jucători sunt prea mari, dacă se strâng puțin… că sunt mingicari.

ADVERTISEMENT

În momentul când ai doi fundași centrali tehnici buni, dar lipsiți de viteză, ce faci? Pui unul în față care atacă stânga-dreapta, iar ei ies doar să culeagă mingile e cel mai bine”, a continuat Mitică Dragomir.

„Dacă pui un atacant de viteză în fața lor e complicat, de-asta au și pierdut acum în debutul sezonului”, a mai spus fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal în emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Cati BANI A PIERDUT Gigi Becali din cauza lui Dan Sucu | DEZVALUIREA lui Mitica

ADVERTISEMENT