Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Vă spun pe de rost Milanul lui Sacchi” Ce a răspuns Dinu când a fost rugat să zică naționala actuală a României

Cornel Dinu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că naţionala României are o problemă de omogenitate şi a dat ca exemplu marile echipe de fotbal din istorie.
03.04.2024 | 07:30
Va spun pe de rost Milanul lui Sacchi Ce a raspuns Dinu cand a fost rugat sa zica nationala actuala a Romaniei
„Vă spun pe de rost Milanul lui Sacchi” Ce a răspuns Dinu când a fost rugat să zică naționala actuală a României. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a pierdut cu 2-3 împotriva Columbiei. Meciul de la Madrid a închis o serie de 12 meciuri fără înfrângere pentru “tricolori”, care au arătat ceva doar în ultimele 10 minute, când au reuşit să revină de la 0-3 la 2-3.

Ce a răspuns Dinu când a fost rugat să zică naționala actuală a României

Cornel Dinu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că naţionala României are o problemă de omogenitate şi a dat exemplul marilor echipe din istoria fotbalului, pe care le poţi rosti pe de rost:

ADVERTISEMENT

“Rezultatul este simplu. Haideţi să ne gândim că a fost o diferenţă de concepţie, explicabil într-un fel. Faţă de partida pe care au jucat-o cu Spania la Londra şi au câştigat cu 1-0, ei au schimbat trei jucători în meciul cu noi.

Au mers pe omogenitate. Schimbările le-au făcut după minutul 65 când au început să intre Asprilla, au făcut vreo 4-5 schimbări. Probabil că Iordănescu a vrut să vadă tot lotul, eu sunt adeptul ideii de omogenitate care se construieşte în timp.

ADVERTISEMENT

“Dacă vreţi să vă spun Milanul lui Sacchi, vi-l spun pe de rost”

Concepţia unei echipe care joacă împreună apare după două luni şi jumătate şi devine eficientă după 6-8 luni de zile. Deci trebuie să ai o anumită formulă de joc, aşa cum au procedat columbienii.

La început au jucat cu echipa care a bătut Spania şi au făcut schimbările în final. Noi am făcut invers, pentru a observa nişte jucători. Marile echipe de club ale lumii se rostesc pe de rost.

ADVERTISEMENT

Dacă vreţi să vă spun Milanul lui Sacchi, vi-l spun pe de rost. Dacă spun naţionala României sunt mari probleme. Aş mai vrea să scot în evidenţă că Puşcaş este hulit, n-a dovedit mare lucru.

“Alibec este un jucător comod, cu kilograme în plus”

Alibec este acelaşi gen de jucător, dar ei nu au mingi. Au venit nişte mingi întâmplătoare au venit în prima repriză în faţa porţii. Şi el este un jucător comod, cu kilograme în plus. 

ADVERTISEMENT

Columbia se vedea că are această lecţie a ieşirii din marcaj, a presionării”, a spus Cornel Dinu la FANATIK SUPERLIGA.

„Vă spun pe de rost Milanul lui Sacchi” Ce a răspuns Dinu când a fost rugat să zică naționala actuală a României

ADVERTISEMENT
Tags: