Life

Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști care au mers în Maramureș. Ce au găsit în camerele pensiunii unde s-au cazat

Vacanță ruinată pentru mai mulți turiști, la o pensiune din Maramureș. Ce au găsit aceștia în camerele locației respective.
03.10.2023 | 19:49
Vacanta de cosmar pentru mai multi turisti care au mers in Maramures Ce au gasit in camerele pensiunii unde sau cazat
Mai mulți turiști s-au ales cu o vacanță ruinată în Maramureș. Sursa foro: Freepik/lifeforstock
ADVERTISEMENT

Mai mulți turiști care au mers în Maramureș s-au ales cu o vacanță ruinată. Aceștia au găsit nereguli în camerele pensiunii unde s-au cazat, așa că au alertat autoritățile.

Vacanță ruinată pentru mai mulți turiști care au mers în Maramureș

Mai mulți turiști au avut parte de o experiență cu totul neplăcută în vacanța la una dintre cele mai luxoase pensiuni din Maramureș. În toiul nopții, aceștia s-au trezit cu multe ploșnițe în tot patul.

ADVERTISEMENT

După această întâmplare, turiștii au alertat Protecția Consumatorului, dar și DSP. Au fost demarate controale de urgență de către cele două instituții, potrivit Observator News.

Proprietarii pensiunii respective nu au fost găsiți, deocamdată. Turiștii s-au cazat acolo la sfârșitul săptămânii trecute, dar au petrecut o singură noapte la locație.

ADVERTISEMENT

Dintre cele 11 camere închiriate, 8 au fost găsite cu nereguli. Turiștii au văzut încăperile pline de ploșnițe, așa că au decis să renunțe la sejurul în Maramureș. Sâmbătă dimineață, aceștia au decis să se întoarcă acasă, în Baia Mare, de unde au făcut și reclamațiile online la ANPC și DSP.

Ce au pățit niște români în vacanța în Turcia

Printr-o astfel de întâmplare au trecut mai mulți români în septembrie, în vacanța petrecută în Turcia, la un hotel de lux. Aceștia au acceptat să li se dea o cameră de hotel mai bună, pentru 70 de euro în plus, însă ce au găsit acolo i-a șocat.

ADVERTISEMENT

Din păcate, atunci când au ajuns în cameră, și-au dat seama că aceasta este infestată cu ploșnițe de saltea. Unul dintre turiști a relatat întâmplarea pe rețelele sociale și a spus că atât el, cât și membrii familiei sale au fost mușcați de insecte în timpul nopții.

În cele din urmă, au reușit să schimbe camera, însă a fost nevoie să apeleze la ajutor medical. Mușcăturile insectelor le-au provocat infecții turiștilor români.

ADVERTISEMENT

“Dimineața, lenjeria pătată de sânge, când am ridicat saltelele pur și simplu plin de aceste insecte. Ne-am adresat recepției și ne-au schimbat camera (ei nu știau chipurile de problemă deși pe timpul zilei cineva a venit în toate camerele pentru dezinsecție).

Dar prea târziu, noaptea am fost mușcați toți, iar semnele erau vizibile cam a două zi. Am mers la doctor, am plătit 200 euro consultația plus rețeta. Mușcăturile au dus la infecție chiar”, a povestit turistul pe Forum Turcia.

ADVERTISEMENT