Life

Vacanță de coșmar pentru un turist român în Bulgaria: ”Părea un șarpe anaconda”. Ce a pățit bărbatul

Un turist român a mers în Bulgaria, însă a avut parte de o vacanță de coșmar. Ce a pățit acesta? Spune că nu se va mai întoarce vreodată.
12.09.2023 | 12:54
Vacanta de cosmar pentru un turist roman in Bulgaria Parea un sarpe anaconda Ce a patit barbatul
Vacanță de coșmar pentru un turist român în Bulgaria. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vacanță de coșmar pentru un turist român în Bulgaria. A decis să viziteze țara, la recomandările altor persoane, dar întreaga experiență i-a lăsat un gust amar. Ce a putut să pățească aceasta?

Vacanță de coșmar pentru un turist român în Bulgaria

Dincolo de Grecia, în ultimii ani și Bulgaria a devenit destinația preferată a multor români. Este mult mai aproape de România, iar costurile pentru un sejur all inclusive sunt ceva mai accesibile.

ADVERTISEMENT

De asemenea, există numeroase hoteluri pe litoralul bulgăresc, dar și restaurante interesante. Chiar și așa, nu toată lumea are parte de experiența pe care și-o dorește. Dovada cea mai clară este vacanța pe care un turist român a avut-o în Bulgaria.

Într-o postare pe un grup de Facebook, acesta a povestit calvarul prin care a trecut. Mulți i-au recomandat Bulgaria, astfel că bărbatul a spus că merită măcar o singură dată să ajungă aici.

ADVERTISEMENT

Coșmarul a început încă de la hotel. Turistul român a fost nevoit să care singur toate bagajele pe scări, trei etaje, la recomandarea recepționistei, pentru că liftul din locația respectivă era stricat.

Dezamăgirea trăită la hotelul din Bulgaria

Problemele aveau însă să devină din ce în ce mai mari. În momentul în care a intrat în camera de hotel a văzut un adevărat haos. Bărbatul ajuns în Bulgaria descrie situația ca fiind un ”uragan”.

ADVERTISEMENT

Șocant a fost calcul televizorului, pe care bărbatul l-a comparat cu un ”șarpe anaconda”. Mai apoi, o priză era scoasă din perete, iar televizorul nici măcar nu funcționa, a mai povestit el.

„Ajung eu la hotelul cu cea mai ofertantă super ofertă (un fel de a 4-a roată la tricicletă) și aventura începe chiar de la recepție. Recepționera ne face check-in și când vede că ne îndreptăm spre lift intră brusc pe modulul „panică” și ne sugerează să urcăm pe scări că e mai bine! Bine, n-aveam ‘decât’ 2 valize, vreo 4 genți și 2 sacoșe și era doar etajul 3 . Hai că nu-i chiar așa rău -mi-am zis în gând – putea să fie etajul 10 și atunci ce făceam?

ADVERTISEMENT

În fine.. ajungem sus și intrăm în cameră. Aici părea că tocmai se dăduse o luptă între un uragan și un taifun….cred că victorios a ieșit ciclonul ce a lăsat la vedere doar niște cearceafuri în formă de lebădă jumulită ce părea că-și ia zborul de pe pat.

O priză atârna buimacă din perete, în timp ce cablul TV părea un șarpe anaconda încolăcit pe juma’ de cameră în așteptarea prăzii. Aveam senzația că abia aștepta să calc pe el ca să mă înhațe pe loc!”, a povestit bărbatul, referitor la experiența din Bulgaria.

Nici partea gastronomică nu a fost o alegere bună

Dacă priza din perete și camera dezordonată păreau a fi totul, alte probleme au apărut când bărbatul a intrat în baie. Nu doar că apa era rece, dar a început să curgă peste tot, pe lângă cadă, a povestit acesta.

Nici măcar aerul condiționat nu funcționa. Turistul român spune că aparatul era extrem de vechi, drept urmare, a fost nevoit să stea în cameră, unde de altfel era o căldură sufocantă.

A venit și momentul în care familia a deschis frigiderul, care era extrem de galben și neîngrijt. Dacă întreaga experiență de la hotel l-a lăsat cu un gust amar, turistul a sperat până în ultimul moment ca măcar mâncarea să fie bună.

A mers la un restaurant, însă și acolo a avut parte de un șoc. Deși personalul cunoștea limba română și inclusiv ospătarul era român, mâncarea nu a fost una prea grozavă. De asemenea, nici prețurile nu au fost accesibile a mai povestit acesta.

După întreaga experiență din Bulgaria, românul a decis că nu se va mai întoarce. Totodată, el le-a recomandat altor persoane să opteze pentru stațiuni românești precum Eforie Nord ori Saturn pentru o experiență plăcută.

ADVERTISEMENT