Life

Văduva lui Sergiu Nicolaescu și-a refăcut viața. Cine este acum soțul ei și ce legătură are cu regretatul regizor

Văduva regretatului Sergiu Nicolaescu s-a căsătorit. Cine este actualul partener de viață al Danei și ce îl leagă de marele regizor și actor plecat dintre noi.
19.09.2023 | 08:53
Vaduva lui Sergiu Nicolaescu sia refacut viata Cine este acum sotul ei si ce legatura are cu regretatul regizor
Văduva regretatului Sergiu Nicolaescu s-a căsătorit. Cine este actualul partener de viață al Danei și ce îl leagă de scenarist. Sursa foto: cinemagia.ro / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Văduva lui Sergiu Nicolaescu și-a refăcut viața. Cine este soțul ei și ce legătură are cu regretatul regizor. Femeia în vârstă de 45 de ani a trecut peste suferința pricinuită de moartea artistului, care a avut loc în 2013.

Văduva regretatului Sergiu Nicolaescu s-a căsătorit. Cine este actualul partener de viață al Danei și ce îl leagă de scenarist

Văduva regretatului Sergiu Nicolaescu s-a căsătorit. Iată cine este actualul partener de viață al Danei și ce îl leagă de scenarist. Femeia mai mică cu 47 de ani decât marele regizor român nu mai este singură de o perioadă bună.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua soție a actorului originar din Târgu-Jiu, județul Gorj, a depășit perioada grea și acum și-a găsit fericirea în brațele medicului neurochirurg care l-a operat pe soțul său în 2008. Imaginile cu cei doi au fost surprinse de cancan.ro și pot fi văzute AICI.

Bărbatul a mai fost căsătorit și are doi copii mari din căsnicia anterioară. Din fotografii reiese că cei doi au o relație foarte bună și că medicul locuiește în vila primită moștenire de Dana Nicolaescu după moartea celebrului regizor.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, văduva lui Sergiu Nicolaescu pare foarte schimbată și mult mai îmbătrânită, în ciuda faptului că are doar 45 de ani. A luat câteva kilograme în plus și nu apare foarte des în lumina reflectoarelor.

Mai mult decât atât, femeia a început să abordeze un alt stil vestimentar și a ales să poarte mai mult haine largi. Marea dragoste a regretatului regizor preferă hainele lejere și care o fac să se simtă în largul său.

ADVERTISEMENT

De ce i se spune „văduva albă” Danei Nicolaescu

Dana Nicoleascu a primit titulatura de „văduva albă” după ce a îmbrăcat un palton în această nuanță la incinerarea regizorului care a încetat din viață pe 3 ianuarie 2013. Gestul său a fost interpretat greșit de multă lume.

Sora maestrului, Iolanda, a lămurit această situație. Se pare că însuși scenaristul i-ar fi spus să nu poarte negru în ziua în care a avut loc ceremonia de incinerare. Mantoul a aparținut chiar regretatului actor și politician român.

ADVERTISEMENT

În plus, sora lui Sergiu Nicolaescu a mai precizat că nici ea nu a fost lăsat să poarte negru atunci când și-a înmormântat mama. Iolanda a murit în anul 2017, la Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie Ana Aslan.

ADVERTISEMENT