Life

Ileana Popovici, marea dragoste a lui Sergiu Nicolaescu, fermecătoare și la 76 de ani. Cum arată în prezent

Cum arată în prezent Ileana Popovici, marea dragoste a lui Sergiu Nicolaescu. Este fermecătoare și la vârsta de 76 de ani.
10.11.2022 | 22:17
Ileana Popovici marea dragoste a lui Sergiu Nicolaescu fermecatoare si la 76 de ani Cum arata in prezent
Cum arată în prezent Ileana Popovici, marea dragoste a lui Sergiu Nicolaescu. Sursa foto: Business Magazin, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ileana Popovici a fost marea iubire a lui Sergiu Nicolaescu, iar de curând fanii au avut ocazia să o revadă pe micile ecrane. Actrița este fermecătoare și la 76 de ani.

Ileana Popovici, fermecătoare și la 76 de ani. Cum arată în prezent actrița, care a fost marea iubire a lui Sergiu Nicolaescu

Chiar dacă i se citește trecerea anilor pe chip, Ileana Popovici și-a păstrat din frumusețea naturală, cu care a cucerit multe inimi, printre care cele ale lui Sergiu Nicolaescu și Mihai Tatulici.

ADVERTISEMENT

De curând, actrița a apărut în emisiunea ”Destine ca-n filme”, a Iulianei Marciuc. Nu are un fizic foarte schimbat, poartă și acum părul scurt, iar ochii îi sunt de o profunzime tulburătoare, scrie revista Viva.

Ileana Popovici
Ileana Popovici, la 76 de ani. Sursa foto: revista Viva

 

În cadrul emisiunii, Ileana Popovici a recunoscut faptul că a iubit des, de-a lungul vieții. Ultima sa mare dragoste a fost compozitorul Richard Oschanitzky.

ADVERTISEMENT

Ileana Popovici, căsătorie la 50 de ani

Cu Richard Oschanitzky, Ileana Popovici s-a căsătorit pe când avea 50 de ani, dar îl cunoștea, însă, din adolescență. Destinul a făcut ca peste decenii să-și unească destinele.

”Eu am fost îndrăgostită de foarte multe ori. Bine, prima dragoste contează, e adevărat, dar m-am îndrăgostit, în viața mea, destul de des și adevărat.

ADVERTISEMENT

Fiecare întâlnire cu o persoană specială din viața mea a existat într-un anumit fel. Pe Rici (Richard Oschanitzky) l-am iubit foarte mult, a însemnat foarte mult în viața mea.

El mi-a croit drumul în muzică. De la el am învățat foarte multe lucruri. Și l-am iubit cum poate iubi o fată la 20 de ani! Am fost foarte îndrăgostită de el și îi port memoria în continuare. (…)

ADVERTISEMENT

Este un secret pe care nu pot să-l divulg. Mi-am dorit foarte mult un copil și am considerat că… Și m-am îndrăgostit, la un moment dat de el. Pentru scurt timp (n.r. de ce s-a căsătorit cu Mihai Tatulici), mărturisea actrița, într-un interviu pentru Revista Tango.

ADVERTISEMENT
Tags: