News

Val de mesaje în urma morții actorului Chadwick Boseman. Ce au postat cei de la Marvel Studios

29.08.2020 | 12:29
Val de mesaje in urma mortii actorului Chadwick Boseman Ce au postat cei de la Marvel Studios
ADVERTISEMENT

Moartea neașteptată a actorului american, Chadwick Boseman, a lăsat în urma sa multă durere și suferință. Prietenii, dar și fanii starului din „Black Panther” au reacționat imediat la aflarea veștii și au lăsat un val de mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Mai exact, sute de fani din toată lumea, colegi de filmări și alte personalități din mass-media și-au exprimat durerea și condoleanțele pentru vestea tristă a trecerii în neființă a renumitului star de la Hollywood care s-a stins la numai 43 de ani din cauza cancerului de colon.

ADVERTISEMENT

Printre postările celor l-au cunoscut pe starul american se numără și cei de la Marvel Studios care au ținut să-și exprime condoleanțele pentru decesul lui Chadwick Boseman. Reprezentanții studioului american de film și televiziune au transmis că moștenirea actorului este pentru „totdeauna”.

Mesaje de condoleanțe după moartea starului american, Chadwick Boseman

„Inimile noastre sunt frânte și toate gândurile noastre sunt alături de familia lui Chadwick Boseman. Moștenirea ta va trăi pentru totdeauna. Odihnește-te în pace”, este mesajul emoționant postat de Marvel Studios pe Twitter. 

ADVERTISEMENT

Printre vedetele Marvel care și-au exprimat sincerele condoleanțe pentru moartea starului din „Black Panther” se numără Mark Ruffalo, actorul care joacă rolul lui Hulk, dar și Tom Holland, cel care îl interpretează în prezent pe Spiderman. 

„Tot ce am de spus este că tragediile adunate în acest an sunt mult mai profunde acum cu pierderea lui Chadwick Boseman”, a scris Mark Ruffalo, în timp ce Holland l-a numit pe regretatul actor un erou pentru oamenii din lumea întreagă. 

ADVERTISEMENT

John Legend, mesaj emoționant pentru trecerea în neființă a lui Chadwick Boseman

John Legend, renumitul cântăreț american, și-a exprimat de asemenea, regretul pentru moartea neașteptată a starului american. Îndrăgitul artist a rămas șocat de vestea decesului lui Chadwick Boseman despre care are numai cuvinte de laudă.

„Sunt atât de șocat și de sfâșiat în legătură cu Chadwick. Era o lumină atât de strălucitoare, un interpret atât de talentat. A adus har, eleganță și putere în tot ceea ce a făcut.

ADVERTISEMENT

Părea întotdeauna că-i poartă pe strămoșii noștri. Și acum li se alătură mult prea curând”, a scris John Legend pe pagina sa de Twitter. 

Scriitorul Brian Josephs a mărturisit că starul american este motivul pentru care copiii lor nu trebuie să se întrebe niciodată ce este un super-erou negru. Pe de altă parte, jurnalista Jemele Hill a atras atenția asupra producțiilor în care actorul a jucat în perioada în care suferea de cancer. 

Chadwick Boseman a jucat în rolul lui King T’Challa în mai multe filme ale Marvel Universe, în afară de „Black Panther”, inclusiv „Avengers: Infinity War”, „Avengers: Endgame” și „Captain America: Civil War”.

 

ADVERTISEMENT