Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Val de reacţii după ce un fotbalist de la Sepsi a fost prins beat la volan: „Ce căuta la ora aia?”

Val de reacții după ce un jucător de la Sepsi a fost prins beat pe străzile din Sfântu Gheorghe.
20.10.2023 | 16:20
Val de reactii dupa ce un fotbalist de la Sepsi a fost prins beat la volan Ce cauta la ora aia
Val de reacţii după ce un fotbalist de la Sepsi a fost prins beat la volan: „Ce căuta la ora aia?” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Reacții dure după ce un fotbalist de la Sepsi a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. Dezvăluirea a fost făcută de patronul Laszlo Dioszegi, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Val de reacții după ce un fotbalist de la Sepsi a fost prins beat la volan

Laszlo Dioszegi nu a dat numele fotbalistului care a comis această ilegalitate, dar specialiștii FANATIK SUPERLIGA îi bănuiesc pe Francisco Junior și pe Roland Varga. Primul n-a făcut parte din lot la Iași, acolo unde Sepsi a pierdut cu scorul de 0-1.

ADVERTISEMENT

„Îl elimină grupul, pe acel jucător îl va elimina grupul. La cum cunosc eu Sepsi”, a fost părerea lui Valeriu Răchită. „Francisco Junior zici că e?”, a întrebat Cristi Coste, iar Alin Buzărin a răspuns: „Indiciile acolo duc”.

Conducerea lui Sepsi are de gând să renunțe la fotbalistul care a condus beat. Atmosfera e una dezastruoasă la Sf. Gheorghe, având în vedere că, în SuperLiga, echipa lui Ciobotariu are șase înfrângeri la rând.

ADVERTISEMENT

„El sau Roland Varga. L-am întrebat (n.r. – pe Laszlo Dioszegi) acum dacă reziliază în iarnă că Francisco Junior are contract până în vară”, a spus Coste. „Varga a jucat”, a completat Buzărin.

„Francisco Junior are șase meciuri” – Cristi Coste. „El din meciurile astea pierdute cred că a jucat vreo patru meciuri. A jucat cât au fost mijlocașii centrali accidentați, Rodriguez și Păun” – Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

„S-a dus că e mai liber drumul noaptea și dormea în parcare la stadion”

„E ceva grav. Vii de la Brașov băut la volan, a doua zi ai antrenament”, a intervenit Valeriu Răchită. „El s-a dus că e mai liber drumul noaptea și dormea în parcare la stadion. A zis ‘Bă, mă odihnesc aici 3-4 ore pe bancheta din spate și mâine la 9:00 sunt primul la antrenament. Dau și un exemplu. Mă duc un pic și pe la sală să mă umflu un pic’”, a ironizat Robert Niță situația.

Deși a făcut haz de necazul fotbalistului de la Sepsi, Robert Niță a explicat de ce un jucător nu poate fi ținut la Sf. Gheorghe, un oraș mic al României. „Pe unul pe care îl aduci de afară nu poți să îl ții prin Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Pentru Bergodi era aur Sf. Gheorghe, pentru Neagoe. E altceva. Ăștia (n.r – jucătorii) au nevoie de un restaurant, de o grădiniță, de o școală. Unii sunt familiști. Nu poți să o trimiți dimineața pe nevastă-ta 30 de kilometri. Acum nici să nu îi facem p-ăștia din oameni bagabonți. Altceva îți oferă Brașovul. Ai o grădiniță, o școală, un supermarket. Pentru cei care sunt familiști”, a transmis Robert Niță.

„Dacă are alcolemie, i se face și dosar penal” – Vivi Răchită. „Dacă doar l-au prins cu două beri… Depinde ce spun probele. Peste 0,46 parcă e acum în aerul expirat” – Alin Buzărin. „Din punct de vedere fotbalistic el oricum e în culpă. Ce căutai la ora 3:00? Doamne ajută să fie doar o bere” – Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA va fi în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea live doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o vadă din diverse motive, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uitați să dați LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uitați să dați LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik (nu uitați să dați LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

VAL DE REACTII dupa ce un fotbalist de la Sepsi a fost PRINS BAUT LA VOLAN

ADVERTISEMENT