Sport

Poli Iași – Sepsi 1-0, restanță din etapa 7 din SuperLiga. Coșmarul continuă: a 6-a înfrângere la rând pentru Ciobotariu!

Poli Iași s-a impus în fața celor de la Sepsi cu un gol marcat în repriza secundă. Pentru moldoveni, acesta este primul succes de pe teren propriu din acest sezon. Sepsi, pe de altă parte, este în câdere liberă. Formația lui Ciobotariu are 6 înfrângeri consecutive în Superligă.
19.10.2023 | 22:11
Poli Iasi  Sepsi 10 restanta din etapa 7 din SuperLiga Cosmarul continua a 6a infrangere la rand pentru Ciobotariu
POLI IAȘI - FC SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE, SUPERLIGA. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
19-10-2023
16:58

Poli Iași - Sepsi 1-0 (L. Phelipe)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – Sepsi a pierdut al 6-lea meci consecutiv din Superligă. Formația lui Liviu Ciobotariu nu se regăsește în acest an și coboară în clasament până pe locul 11. În cealaltă tabără, Iașul a obținut primul succes pe teren propriu și a ajuns la 14 puncte în clasament.

Min. 90+11: Arbitrul fluieră finalul jocului

Min. 90+9: Ailenei primește galben pentru trageri de timp

Min. 89: Alin Roman a trimis un șut bun pe poartă, dar portarul a fost la post

Min. 83: Leo Grozavu a văzut cartonașul roș pentru proteste

Min. 80: Gol anulat pentru Sepsi! Debeljuh a reușit să egaleze după o deviere din interiorul careului, dar a fost surprins în afara jocului

Min. 72: Ciobotariu a văzut galben pentru proteste

Min. 69: În urma unui corner, Ninaj a trimis cu capul direct în brațele lui Ailenei

Min. 62: Luis Phelipe trimite un șut superb la firul ierbii, dar Niczuly reușește să respingă

Min. 58: Ocazie mare pentru Sepsi. Matei ratează singur cu portarul din 5 metri

Min. 53: Mihai Bălașa primește un cartonaș galben

Min. 50: Ocazie imensă pentru Poli Iași. Buș ratează din poziție ideală după o pasă a lui Luis Phelipe

Min. 48: Gol Poli Iași! Luis Phelipe marchează din interiorul careului la două minute de la intrarea în teren

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Arbitrul fluieră pauza meciului. Poli Iași – Sepsi este 0-0

Min. 44: Ocazie mare pentru Poli Iași! Roman trage puternic de la marginea careului, dar șutul său este respins de către Niczuly 

Min. 34: Roman șutează de 20 de metri, dintre doi adversari, dar Niczuly este la post

Min. 28: Martac șutează de la marginea careului, dar Ninaj reușește să respingă

Min. 24: Matei este din nou periculos. Decarul lui Sepsi a șutat din careu în plasa laterală

Min. 10: Cosmin Matei a primit cartonaș galben după un fault dur la Andrei Ciobanu.

Min. 3: Penalty pentru Sepsi. Cosmin Matei a ratat lovitura de pedeapsă după ce șutul său a lovit bara transversală.

Min. 1: A început meciul din Copou!

19-10-2023
16:04

Echipele de start în Poli Iași - Sepsi

Poli Iași: Ailenei – Katanec, Fl. Ilie, R. Ispas – Martac, Al. Roman, Bordeianu (cpt.), Marchioni, Ștefanovici – A. Ciobanu, Sg. Buș. Rezerve: Jankov – Itu, Tincu, Harrison, Jatoba, L. Figueiredo, Gheorghiță, R. Ion, A. Dumitru. Antrenor: Leo Grozavu 

Sepsi: Niczuly (cpt.) – Aganovic, Bălașa, Ninaj, Fl. Ștefan – I. Gheorghe, J. Rodriguez, Rența – C. Matei, Safranko, Ștefănescu. Rezerve: D. Moldovan – Oroian, Kecskes, Kallaku, Alimi, Damașcan, R. Varga, Rondon, Debeljuh. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Meciul Politehnica Iași – Sepsi Sf. Gheorghe are loc joi, 19 octombrie, cu începere de la ora 20:00 și reprezintă o restanță din etapa a 7-a a SuperLigii, care nu s-a putut disputa la vremea respectivă urmare a implicării covăsnnenilor în tururile de calificare din Conference League. Sepsi străbate o perioadă de-a dreptul critică, cu nu mai puțin de cinci eșecuri consecutive care au adus-o pe locul 11, cu 12 puncte, aceleași ca FC Voluntari, locul 12, primul loc de baraj de supraviețuire.

Unde se joacă meciul Poli Iași – Sepsi

Întâlnirea Politehnica Iași – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută joi, 19 octombrie, de la ora 20:00, pe stadionul Emil Alexandrescu din Dealul Copoului din orașul fanion al Moldovei, în etapa a 7-a a SuperLigii, fiind vorba de partidă restanță. Fanii ieșeni tot așteaptă ca echipa lor să obțină primul succes pe teren propriu, deoarece până acum au făcut două remize albe (cu Petrolul și cu FC Botoșani) și au pierdut de două ori (1-4 Universitatea Craiova și 1-3 FC Hermannstadt).

ADVERTISEMENT

Paradoxal, moldovenii au izbutit însă să câștige de trei ori pe teren străin, acest lucru ajutându-i momentan să se afle în afara zonei locurilor retrogradabile. Sepsi, în totală vrie, are patru eșecuri la rând afarâ, unde s-a impus on singură dată, 3-0 la București, la Dinamo. Cum ambele echipe au evoluții deloc entuziasmante apreciem că în tribune nu se vor afla la acest meci mai mult de 4-5000 de spectatori.

Cine transmite la TV partida restantă Poli Iași – Sepsi

Partida Politehnica Iași – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă joi, 19 octombrie, de la ora 20:00 pe stadionul Emil Alexandrescu din Iași și este o restanță din etapa a 7-a din SuperLiga care va fi transmisă în direct pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Iași joi, 19 octombrie, va fi o vreme plăcută, cu cerul mai mult senin pe tot parcursul celor 24 de ore. Cele câteva perioade scurte de înnorare nu vor aduce vreo picătură de ploaie, deci umbrelele trebuie păstrate acasă de către cei vor alege drumul către stadion. Maxima zilei va urca în termometre la amiază până la 17 grade, ceea ce înseamnă că la ora 20:00 vor mai rămâne în jur de 12-13 grade. Arbitrează acest meci bucureșteanul Andrei Chivulete.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Poli – Sepsi

Leo Grozavu nu are foarte mari probleme de lot pentru meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe în care gazdele vor să profite de alunecarea covăsnenilor ca pe tobogan, 0 puncte în ultimele cinci meciuri pentru a obține prima victorie în fața propriului public acum când sunt Zilele Iașului și oficialii clubului au decis intrare liberă pentru femei, copii și pensionari.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu este foarte îngrijorat de inexplicabila cădere a echipei sale. Sepsi vine în Copou decisă să oprească seria neagră și să ia cel puțin un punct. Din păcate nu toate problemele de lot au fost rezolvate în pauza de două săptămâni a echipelor naționale și antrenorul alb-roșiilor va trebui să își facă echipa în primul rând din ce jucători valizi are și abia apoi pe baza modului în care a gândit așezarea pe teren la acest joc.

Cote la pariuri la jocul Poli Iași – Sepsi

Din punctul de vedere al caselor de pariuri meciul Politehnica Iași – Sepsi Sf. Gheorghe face parte din categoria partidelor echilibrate. Covăsnenii au primit însă plusul bookmakerilor, cotă 2,50 pentru cele trei puncte în timp ce moldovenii au cotă 3,00. Șansă dublă X2 ajunge la 1,45 iar șansă dublă 1X la 1,55. Gol marcat Sepsi este cotat 1,35 și gol Politehnica 1,45. Total goluri peste 1,5 are cotă 1,45.

ADVERTISEMENT

Din 2017 până în prezent sunt cinci meciuri de campionat și unul de cupă jucate între cele două echipe pe stadionul din Dealul Copoului. Sepsi a obținut două succese, unul la primul joc direct la Iași în 2017 și ultimul în 2020, un categoric 4-1 plus unul la fel de sever, cu 3-0 în Cupă. Mai avem două egaluri și o singură victorie moldoveană, în 2020, scor 3-1.

ADVERTISEMENT