Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Val de reacții la discursul lui Edi Iordănescu după România – Israel 1-1: “Ca niciodată! Limbajul corpului spune multe”

România a remizat cu Israel, 1-1, iar tricolorii ratează șansa de a se îndepărta de locurile ce nu ne califică la EURO.
10.09.2023 | 21:26
Val de reactii la discursul lui Edi Iordanescu dupa Romania  Israel 11 Ca niciodata Limbajul corpului spune multe
După meciul cu Israel, Edi Iordănescu a avut un discurs atipic. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tricolorii au condus după reușita lui Denis Alibec, din minutul 28. Totuși, după o primă repriză decentă, în partea a doua a meciului Israel a dominat autoritar partida.

Reacții după discursul lui Iordănescu

La finalul meciului, Edi Iordănescu a avut un discurs cum nu a mai avut niciodată la națională, fiind vizibil afectat de jocul slab făcut de elevii săi în meciul cu Israel. Invitații de la FANATIK SUPERLIGA au analizat discursul său.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI crede că Edi Iordănescu s-a resemnat în sfârșit că aceasta este valoarea echipei naționale: ”A fost un Edi Iordănescu resemnat că e maximul ce poate să facă. Era după meci, încărcat de rezultat”.

Imediat, a intervenit Vivi Răchită, care spune că nici pe bancă Edi Iordănescu nu a mai fost același. Acesta spune că limbajul corpului demonstrează cât de afectat a fost Iordănescu la acest meci.

ADVERTISEMENT

Noi ca popor, ca să obținem ceva, trebuie să suferim. Asta e concluzia. De ce să suferim mereu? Ai văzut limbajul corpului? Limbajul corpului spune mai multe decât spune Edi Iordănescu la o conferință de presă.

L-am văzut și pe bancă, nu a mai fost același Edi, a fost foarte… și-a dat seama că există o discrepanță între ceea ce credea el și ceea ce este echipa națională”, a spus Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

A intervenit și Adi Ilie, care crede că selecționerul a fost surprins de jocul celor din Israel, neașteptându-se la o prestație atât de slabă în partea a doua a meciului: ”Cred că a fost surprins de joc și nu de ce a pregătit el la antrenament”.

Dănuț Lupu a spus că repriza a doua a fost una penibilă, motiv pentru care Edi Iordănescu a fost foarte supărat la final. Crede însă că astăzi antrenorul are o altă părere despre meci.

ADVERTISEMENT

Nici el nu cred că se aștepta să avem o repriză așa de penibilă. Nu a crezut că putem juca așa de penibil. După meci, ce să zică, i-am încurajat, îi încurajez. Azi, dacă îl suni, își schimbă părerea. Era supărat”, a spus Dănuț Lupu.

În final, Vivi Răchită a tras concluziile, spunând că Edi nu a putut să aibă discursul optimist pe care îl are de obicei deoarece nu a avut concluzii pozitive de tras.

S-a așteptat la altceva, a fost și el luat prin surprindere de ce joc buna făcut Israel. Se aștepta la cele trei puncte, toți am fost de acord că dacă luam cele trei puncte deveneam favoriți la calificare, dar nu poate să spună că albul e negru”, a fost concluzia lui Vivi Răchită.

HORIA IVANOVICI vă așteaptă la FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, live pe FANATIK.RO și în reluare de la ora 17:00 pe Facebook și Youtube.

Reacții după discursul lui Iordănescu

ADVERTISEMENT