Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Culise din vestiar după România – Israel 1-1. Dezvăluirile lui Stoichiță: “Am fost cu președintele Burleanu, nu se auzea nici musca”

A fost tristeţe mare la vestiare după România - Israel 1-1. Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă a fost la cabine după meci şi a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA care a fost starea de spirit.
11.09.2023 | 00:02
Culise din vestiar dupa Romania  Israel 11 Dezvaluirile lui Stoichita Am fost cu presedintele Burleanu nu se auzea nici musca
Culise din vestiar după România - Israel 1-1. Dezvăluirile lui Stoichiță: “Am fost cu Burleanu, nu se auzea nici musca”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a remizat cu Israel, scor 1-1, în preliminariile Euro 2024. “Tricolorii” au avut o evoluţie modestă pe Arena Naţională, jucătorii oaspeţilor irosind câteva ocazii uriaşe în finalul meciului, care puteau să le aducă victoria.

Culise din vestiar după România – Israel 1-1: “«Capul sus! Vedeţi ce puteţi face. Se mai întâmplă în fotbal. Încercaţi să reparaţi.»”

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a fost invitat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA şi a dezvăluit culisele de la vestiare, după fluierul final în meciul de pe Arena Naţională:

ADVERTISEMENT

“După meci, m-am dus în cabină la ei… Erau foarte trişti. Am încercat, preşedintele şi cu mine, să ridicăm puţin moralul. Am fost în vestiarul jucătorilor şi al antrenorilor, vis-a-vis. 

Ne-am dus, le-am spus că nu este un meci pierdut, să mergem mai departe: «Capul sus! Vedeţi ce puteţi face. Se mai întâmplă în fotbal. Încercaţi să reparaţi.» Şi la unii şi celorlalţi le-am spus asta. 

ADVERTISEMENT

“Din vestiar nu s-a auzit nimic, nici musca nu se auzea”

Au încredere 50.000 de oameni în ei. Că dacă nu aveau încredere, nu veneau la stadion. Foarte trişti, băieţii. Când stai cu capul jos şi ştii ce s-a întâmplat, nu ştii ce să spui.

Nu e cazul să faci scandal, doar stai să îţi mesteci tristeţea în sinea ta. Cu capul plecat. Ce s-a întâmplat la Mogoşoaia, nu ştiu. Nu m-am mai dus. Probabil au stat de vorbă. 

ADVERTISEMENT

Preşedintele i-a încurajat. Din vestiar nu s-a auzit nimic, nici musca nu se auzea. Simt şi ei că avem un meci important marţi şi este bine că simt”, a spus Mihai Stoichiţă la FANATIK SUPERLIGA.

România joacă marţi, de la ora 21:45, un nou meci crucial din campania de calificare la Euro 2024, împotriva naţionalei din Kosovo. Confruntarea se va desfăşura tot pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire la FANATIK SUPERLIGA în fiecare marți, miercuri și vineri, ora 10:30 în direct pe FANATIK.RO. Marţi, miercuri şi vineri, de la ora 17:30, emisiunea poate fi urmărită în premieră pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.

Culise din vestiar după România - Israel 1-1

ADVERTISEMENT