Fotbal international

Valencia – Atalanta 3-4! Italienii se califică în premieră în „sferturi”! Ilicic, omul meciului cu patru goluri. VIDEO cu rezumatul

10.03.2020 | 23:54
Valencia  Atalanta 34 Italienii se califica in premiera in sferturi Ilicic omul meciului cu patru goluri VIDEO cu rezumatul
ADVERTISEMENT

Meciul Valencia – Atalanta are loc marți, 10 martie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul optimilor de finală ale Champions League. Misiune aproape de imposibil pentru spanioli, după ce au pierdut categoric, cu scorul de 4-1, meciul tur jucat la Milano.


UPDATE, 10 martie, ora 23:52 / Atalanta se califică în premieră în sferturile de finală Champions League, după ce a câștigat pe terenul Valenciei, 4-3. Având și avantajul victoriei din manșa tur (4-1), italienii s-au calificat fără mari emoții.

ADVERTISEMENT

Toate golurile Atalantei au fost înscrise de Jospi Ilicic (2, 41, 71, 82), în timp ce pentru Valencia au marcat Kevin Gameiro (21, 51) și Torres (67).


 

  • Final
  • ‘82 – GOOOOLLL! Josip Ilicic marchează din nou
  • ‘71 – GOOOOLLL! Josip Ilicic marchează și aduce egalarea pentru Atalanta
  • ‘67 – GOOOLLL! Torres marchează și o aduce pe Valencia în avantaj
  • ‘51 – GOOOLLL! Kevin Gameiro marchează după o centrare perfectă a lui Goncalo Guedes
  • ‘ 46 – A început a doua repriză
  • Pauză
  • ‘41 – GOOOLLL! Josip Ilicic face „dubla”
  • ‘40 – Penalty! Ovidiu Hațegan dictează penalty după reluările VAR
  • ‘33 – Cartonaș galben pentru Valencia! Coquelin este avertizat pentru proteste
  • ‘21 – GOOOLLL! Kevin Gameiro înscrie pentru Valencia
  • ‘4 – GOOOOLL! Josip Ilicic deschide scorul
  • ‘3 – Atalanta primște penalty
  • ‘1 – Valencia – Atalanta a început
ADVERTISEMENT

Echipele de start:

  • Valencia: Cillessen – Gaya, Coquelin, Diakhaby, Wass – Torres, Parejo, Kondogbia, Soler – Rodrigo, Gameiro
  • Atalanta: Sportiello – Djimsiti, Caldara, Palomino – Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens – Pasalic – Ilicic, Gomez

UPDATE, 10 martie, ora 21:00 / Partida dintre Valencia și Atalanta va fi arbitrat de o brigadă din România, cu Ovidiu Hațegan la centru.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 10 martie, ora 20:51 / Fanii Valenciei s-au strâns în fața stadionului înaintea meciului cu Atalanta. Partida se va desfășura cu porțile închise de teama coronavirusului.


Valencia – Atalanta Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport

Partida Valencia – Atalanta se joacă marți, 10 martie, de la ora 22:00 pe stadionul Mestalla, dar în condiții speciale, cu porțile închise, din cauza pericolului de coronavirus. Jocul este televizat pe posturile Digi Sport 2, Telekom Sport 2 și Look Sport 1. Puteți urmări meciul în format LIVE VIDEO dacă veți accesa site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

Decizia de a se juca cu porțile închise a fost luată în două etape. Inițial, era vorba ca pe stadion să aibă interzis accesul suporterilor bergamasci, aceștia provenind din cea mai afectată regiune a Italiei, Lombardia, dar cum, între timp, au apărut primele cazuri și în comunitatea valenciană UEFA a decis ca partida să aibă loc fără spectatori.

Atalanta, echipa cu un atac dinamită

Acest lucru îngreunează și mai mult situația Valenciei, chemată să facă meciul istorie pentru club. 3-0 este scorul care i-ar trimite în sferturi pe oamenii lui Albert Celades, însă un sondaj de opinie făcut în rândul suporterilor echipei de o publicație on line a demonstrat că nici măcar 5 la sută dintre ei nu cred în minune.

Asta nu înseamnă că Valencia nu va face totul pentru a lupta până la capăt și a încerca imposibilul să îl transforme în realitate. Însă acest lucru este evident că obligă echipa lui Celades să atace susținut din primul minut, iar Atalanta se știe că are un joc de contraatac absolut distrugător, reușind să câștige în Serie A cu 7-0 pe terenul lui Torino și cu 7-2 la Lecce.

O singură absență la oaspeți, față de problemele din apărarea liliecilor

Situația liliecilor este împovărată de absențele din lot, vestiarul lor fiind de multă vreme un spital de campanie ambulant. Din fericire, atacantul Rodrigo, vedeta echipei, este refăcut și va putea juca. Nu însă și puternicul fundaș central Garay, iar pe lângă el, tot din sistemul defensiv, vor mai lipsi Piccini, Vallejo și Gabriel are cartonaș roșu, deci e suspendat.

La echipa lui Gasperrini există o singură absență, e drept una importantă, brazilianul Toloi fiind titular indiscutabil. Dar și așa, Papu Gomez, Ilicic, Muriel, De Roon și compania au suficientă forță pentru a mai înscrie cel puțin o dată, ceea ce ar însemna sigur obținerea biletelor pentru sferturi, premieră în istoria unui club aflat la prima participare în Champions League.

Bookmakerii sunt extrem de circumspecți

Jucătorii Atalantei au o singură problemă, care poate conta oarecum în economia partidei. Lipsa de ritm a meciurilor oficiale, după ce calendarul Serie A a fost total bulversat de epidemia de coronavirus. Ei au jucat în ultimele săptămâni doar acel meci de la Lecce, în care au demolat echipa locală.

Bookmakerii sunt foarte circumspecți în privința deznodământului acestui meci. Valencia a primit cota de 2,90 pentru victorie, Atalanta 2,35, valori foarte apropiate, iar majoritatea opinează că mai mult ca sigur că vor înscrie ambele echipe. Însă aproape nimeni nu crede că Valencia ar putea realiza acel 3-0 care să o poarte în sferturi.

ADVERTISEMENT