Sport

Valentin Ceaușescu, apariție publică după o lungă perioadă de discreție! Fiul fostului dictator a fost surprins la un eveniment de marcă! Foto

Valentin Ceaușescu este cunoscut pentru discreția sa în spațiul public, unde nu se afișează foarte des, dar a fost surprins la un eveniment important al sportului.
17.04.2024 | 17:02
Valentin Ceaușescu a participat la avanpremiera filmului lui Ilie Năstase / Montaj FANATIK + Foto iAMSport
ADVERTISEMENT

Fiul fostului dictator al României, Valentin Ceaușescu, a fost văzut în public recent. Acesta s-a lăsat fotografiat de reporterii ajunși la evenimentul unde a participat, după o perioadă de dispariție din spațiul public.

Valentin Ceaușescu, prezent la avanpremiera documentarului lui Ilie Năstase

Ilie Năstase și-a lansat propriul film documentar, iar Valentin Ceaușescu a fost alături de fostul tenismen. Fiul lui Nicolae Ceaușescu a fost fotografiat de reporterii iAMSport la sosirea sa de la Sala Palatului.

ADVERTISEMENT

Valentin Ceaușescu a venit la evenimentul de marca al lui „Nasty“ într-o limuzină, condusă de un șofer personal. Îmbrăcat lejer, acesta a abordat o cămașă albastră și o jachetă verde, în ton cu pantalonii.

Relația de prietenie dintre Valentin Ceaușescu și Ilie Năstase este una de lungă durată. Sosit să îi fie alături fostului tenismen, Ceaușescu a fost surprins vorbind la un telefon cu butoane.

ADVERTISEMENT

Deși discret în aparițiile publice, Valentin Ceaușescu a vorbit cu cei prezenți la eveniment și părea foarte relaxat. Filmul realizat de Tudor Giurgiu a putut fi văzut în avanpremieră, unde au fost invitați de marca.

Viața post-decembristă a lui Valentin Ceaușescu

Valentin Ceaușescu, în vârstă de 76 de ani, își trăiește viața liniștit alături de a doua sa soție. Fiul fostului dictator, Nicolae Ceaușescu, locuiește alături de soția sa într-o vilă de 250.000 de euro, în proximitatea Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

Viața după epoca comunistă a fost una cu dus și întors pentru singurul descendent în viață al lui Ceaușescu. A fost în arest pentru 8 luni și nu a împărtășit niciodată ideile comuniste ale tatălui său.

Școlit în Londra, la Imperial College, dar și la Facultatea de Fizică din București, Valentin Ceaușescu este membru al Academiei Române de Științe ca fizician. Acesta a fost un mare apropiat al Stelei, care i-a fost în suflet permanent și a protejat-o.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Nicolae și al Elenei Ceaușescu, care au un serial cu tente biografice, a fost un protector al Stelei, care prelua sarcini ale clubului permanent. Cunoscută pentru practicile de a înrola jucătorii în trecut cu forța, Steaua București a rămas în istorie ca echipa de suflet a lui Valentin Ceaușescu.

ADVERTISEMENT