Fotbal intern

SCANDAL în Liga 1. Un club riscă depunctarea după un TRANSFER!

ACS Poli Timişoara l-a prezentat zilele trecute pe Valentin Creţu, cel care a ajuns în Banat din postura de fotbalist liber de contract. Însă Gaz Metan Mediaş nu e de acord şi îi va reclama la...
03.07.2017 | 00:04
SCANDAL in Liga 1 Un club risca depunctarea dupa un TRANSFER
ADVERTISEMENT

ACS Poli Timişoara l-a prezentat zilele trecute pe Valentin Creţu, cel care a ajuns în Banat din postura de fotbalist liber de contract. Însă Gaz Metan Mediaş nu e de acord şi îi va reclama la Comisia de Disciplină pe oficialii echipei lui Ionuţ Popa, dar şi pe fostul lor jucător.

Liga 1 nu s-a reluat, dar şefii echipelor din prima divizie lucrează intens în aceste zile la transferurile de jucători. Acestea vor face ca unii conducători şi cluburile pe care le reprezintă să ajungă şi la Comisia de Disciplină.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat că trecerea lui Valentin Creţu de la Mediaş la Timişoara a iscat un scandal între cele două cluburi, deşi jucătorul a ajuns în Banat. El mai avea contract cu Gaz Metan până pe 30 iunie 2017.

“Creţu trebuia să se prezinte la echipa noastră!”

Ion Mărginean, conducătorul echipei Gaz Metan Mediaş, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că ACS Poli Timişoara şi Valentin Creţu vor ajunge în faţa Comisiei de Disciplină.

ADVERTISEMENT

Eu ştiu că se spune că Banatul e fruncea, dar legea este lege pentru toată lumea. Şi aşa vreau să fie şi pentru cei de la Timişoara din Liga 1. Ei au prezentat un jucător ca proaspăt transferat la Timişoara, care la ora respectivă mai avea contract cu Gaz Metan Mediaş. Este vorba despre Valentin Creţu. Chiar dacă el se afla în ultimele săptămâni de contract cu noi nu avea ce să caute la ora aia la Timişoara la prezentare.

Trebuia să fie prezent la noi, la reunire. Am avut vizita medicală, iar apoi am plecat în cantonament în Serbia însă Creţu nu a mai venit deloc la echipă. Eu nu pot să plătesc un fotbalist care nu se mai prezintă la muncă. Avem şi noi un lichidator judiciar şi trebuie să justificăm fiecare bănuţ. Voi aştepta ca oamenii de la Comisie să aplice legea. Aşa ceva nu este permis. Nu e treaba mea să vă spun ce riscă Timişoara. Nu trebuie să vă spun eu că vor primi sau nu interdicţie la transferuri. Îi las pe cei de la Comisie să decidă”.

ADVERTISEMENT

“Creţu o să aibă contractul înregistrat după 1 iulie!”

Contactat de către FANATIK.RO, Adrian Neaga, conducătorul echipei ACS Poli Timişoara, a vorbit despre situaţia lui Valentin Creţu.

Eu ştiu că ne aflăm în vara anului 2017 şi credeam că fotbalul a avansat şi la noi, dar văd că nu prea este aşa. Ne întoarcem la problemele care au fost acum 10-15 ani? Noi l-am prezentat pe Creţu la Timişoara, dar contractul copilului este semnat după 1 iulie ca să nu fie nici o problemă. Nu ştim ce mai doreşte domnul Mărginean?

ADVERTISEMENT

Am ajuns acum să facem scandal pentru faptul că Valentin Creţu nu s-a mai prezentat o săptămână sau două la Mediaş atât cât mai avea contract cu ei? Păi domnul Mărginean dorea ca el să facă vizita medicală cu Mediaş şi să joace la Timişoara? Hai să fim serioşi. Poate să ne reclame până când doreşte la Comisii, deoarece vă asigur că suntem acoperiţi. Veţi vedea acest lucru”, replică Adrian Neaga.

ADVERTISEMENT