Life

Valentin Harle de la Mireasa, mesaj tranșant după ce el și Gabriela au divorțat: “Invenții pot scoate milioane”

Valentin Harle de la Mireasa, mesaj tranșant după divorțul de Gabriela. Ce le-a transmis susținătoarelor fostei partenere de viață.
27.04.2023 | 13:15
Valentin Harle de la Mireasa mesaj transant dupa ce el si Gabriela au divortat Inventii pot scoate milioane
Reacția lui Valentin Harle după divorțul de Gabriela. Sursa foto: Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Valentin Harle, fostul concurent de la Mireasa, a avut un mesaj tranșant după ce el și Gabriela au divorțat. Fostul concurent a ținut să facă niște declarații și s-a adresat și susținătoarelor fostei soții.

Valentin Harle, mesaj acid după ce el și Gabriela au divorțat. Ce a spus despre separare

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Valentin a vorbit despre relația eșuată cu fosta parteneră. Fostul concurent din sezonul 6 a confirmat divorțul de Gabriela. De asemenea, acesta a mai spus că nu doar o jignire a dus la separarea celor doi.

ADVERTISEMENT

“DA! Nu e ca și cum nu am primit mesaje înainte cu o săptămână de a oficializa totul”, a spus Valentin, după ce a fost întrebat dacă a avut loc divorțul oficial dintre el și fosta soție.

Fostul concurent a mai spus că știa de sarcina Gabrielei înainte să plece la Sibiu și să încheie relația cu aceasta. Totodată, Valentin a precizat că va fi alături de ea atunci când va naște, deși ea neagă în mesajul postat pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

“Nu pot urmări un cont care mă blochează”, a spus Valentin atunci când a fost întrebat de ce nu o mai urmărește pe Gabriela pe rețelele de socializare, notează a1.ro.

De asemenea, fanii au mai vrut să știe care a fost cea mai mare “aberație” după despărțirea dintre Valentin și Gabriela. Fostul concurent a fost sincer, și de data aceasta. “Că m-am întors la fosta, care ce crezi? Nici măcar nu e fosta”, a fost răspunsul lui.

ADVERTISEMENT

Gabriela a spus că motivul despărțirii ar fi o jignire din partea ei, din cauza căreia Valentin și-a făcut bagajul și a plecat de la Sibiu. Tânărul a ținut să clarifice lucrurile în acest sens. “Eu am spus că nu voi vorbi despre motivul despărțirii, invenții pot scoate milioane, adevărul e doar unul”, a spus el.

De ce a fost acuzat Valentin, după despărțirea de Gabriela

De asemenea, Valentin a mai ținut să spună că au existat, încă din emisiune, semne că relația lor nu va merge. Acuzat că nu se implică, din moment ce fosta soție este însărcinată cu copilul lui, fostul concurent a avut un răspuns scurt. “Da, Gabriela spune”, a fost mesajul lui.

ADVERTISEMENT

Valentin a mai spus că nu regretă faptul că a venit la București după cearta cu Gabriela. Acesta consideră că a fost, într-adevăr, o decizie grea, dar corectă. În plus, el consideră că doi oameni nu trebuie să rămână împreună doar pentru că vor avea un copil.

Sarcina Gabrielei decurge normal, după cum a spus Valentin chiar în această dimineață. Fostul concurent a ținut să le transmită un mesaj tranșant susținătoarelor Gabrielei.

“Nu-mi pasă de înjuriile voastre, de blestemele voastre și mai ales de invențiile voastre. Referitor la sarcină, stați liniștiți, este foarte bine și așa a fost tot timpul, cel puțin așa mi s-a spus la ultimul control.

Dacă voi ați pleca la o înjurătură la nervi a partenerei/partenerului, înseamnă că și eu am făcut-o. Dacă voi nu ați face-o, oare eu am făcut-o? Ca și răspunsurile de aseară, mulți le-au citit, puțini au înțeles.

În continuare vreau să vă spun că nu eu am provocat-o pe Gabriela, ci voi, ‘fanaticele frustrate’ care aveți 10 conturi fake, care vă faceți pagini de Youtube și de Instagram doar să atrageți mai multe persoane (vizualizări)”, a fost mesajul lui Valentin, mai notează sursa citată.

Valentin Mireasa mesaj
Valentin, mesaj acid pentru internauți, după despărțirea de Gabriela. Sursa foto: Instagram

Reacția lui Valentin vine după ce Gabriela a postat și ea un mesaj despre fostul soț. Tânăra susține că divorțul a fost în totalitate decizia ei și că fostul partener nu i-a acordat deloc sprijin.

ADVERTISEMENT