Life

Irina și Alex de la Mireasa s-au despărțit. De ce au pus punct relației după numai 5 zile

Irina și Alex din emisiunea matrimonială Mireasa s-au separat. Motivul pentru care legătura amoroasă a durat atât de puțin.
17.02.2023 | 00:19
Irina si Alex de la Mireasa sau despartit De ce au pus punct relatiei dupa numai 5 zile
Irina și Alex de la Mireasa s-au separat. Motivul pentru care legătura amoroasă a durat puțin. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cel mai recent cuplu format în reality show-ul moderat de Simona Gherghe la Antena 1 s-a despărțit. De ce au pus punct relației după numai 5 zile și ce vrea să facă mai departe participanta care este originară din Republica Moldova.

Irina și Alex de la Mireasa s-au separat. Motivul pentru care legătura amoroasă a durat puțin

Irina și Alex de la Mireasa au anunțat în ediția de joi, 16 februarie 2023, că s-au separat. Nu mai sunt un cuplu în ciuda faptului că au decis să fie împreună abia în urmă cu 5 zile, după petrecerea dată în casa emisiunii.

ADVERTISEMENT

Concurenta de 27 de ani susține că a fost jignită de comportamentul și atitudinea tânărului care nu a fost deloc dispus să poarte o discuție sinceră cu ea. În plus, participanta de la Antena 1 nu poate trece peste anumite greșeli făcute de acesta.

„Tu simți că nu se leagă nimic între noi… Parcă ești pus în priză! Tu știi doar o frază «Du-te și cheamă-l pe Bogdan», nu vrei să vorbim? Îmi pare rău”, i-a spus blondina fostului partener de viață din show-ul Mireasa.

ADVERTISEMENT

„Degeaba vii lângă mine și îmi spui că uite, că ai încercat, că la mine nu țin chestiile astea. Du-te și cheamă-l pe Bogdan, ți-am zis. Du-te și cheamă-l pe băiatul ăla și lasă talentele cu mine, că nu merg. Despre ce vorbim?”, a fost replica concurentului.

„Da, cum poți să spui, femeie ca mine, le învârt pe deget, adu-l pe Bogdan, joacă-te cu el, jonglați unul cu altul, vă mai arunc și eu câte o minge, să te iau în cadă, eu fur femeile milionarilor, cine ești tu, ce înseamnă asta?

ADVERTISEMENT

Astea nu sunt jigniri? Am încercat să văd într-o relație, am crezut că omul acesta poate să fie diferit, dar nu există așa ceva”, a adăugat Irina în cadrul reality show-ului Mireasa, conform a1.ro.

Bogdan, mărul discordiei între Irina și Alex de la Mireasa

Irina și Alex au decis să oprească legătura amoroasă în urma unei discuții pe care au avut-o despre Bogdan. Se pare că tânăra încă se mai gândește la cel care a fost eliminat din emisiunea matrimonială în urmă cu circa 2 săptămâni.

ADVERTISEMENT

Concurenta nu este singura care își dorește ca fostul participant să se întoarcă în casa de la Mireasa, ci și celelalte fete sunt de aceeași părere. Pe de altă parte, fostul candidat de la Antena 1 a dat de înțeles că blondina aleargă după mai mulți bărbați.

ADVERTISEMENT