Fotbal international

Valentin Mihăilă înscrie pentru Parma! Ce notă a primit românul

24.04.2021 | 22:13
Valentin Mihaila inscrie pentru Parma Ce nota a primit romanul
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a marcat din nou pentru Parma și a reușit să revină în joc prin golul românului, după ce Crotone a condus la pauză cu 3-1. În doar șase minute, Gervinho și Mihăilă egalează scorul și Parma speră din nou la victorie.


Ce notă a primit Valentin Mihăilă după golul cu Crotone

UPDATE, 24 aprilie, 22:16 / Valentin Mihăilă a fost unul dintre cei mai buni jucători ai „cruciaților” în meciul pierdut cu Crotone, și a primit a doua cea mai mare notă dintre fotbaliștii Parmei.

ADVERTISEMENT

Mihăilă a primit nota 5.50, în timp ce Cornelius a fost cel mai bun om al Parmei și a luat nota 6.00 din partea jurnaliștilor italieni: „A adus dinamism în prima repriză și a creat pericol în a doua parte. Unul dintre puținii jucători care au mișcat în atac”, au motivat specialiștii italieni.


Știre inițială, 24 aprilie, 20:34

Dennis Man nu a prins pe teren revenirea de senzație a Parmei, fiind înlocuit în minutul 19 cu Gervinho, cel care avea să readucă echipa în joc, după ce s-a accidentat.

ADVERTISEMENT

Crotone a revenit din nou în joc și câteva minute mai târziu preia din nou conducerea în urma unui penalty, scor 3-4. Deși dispărut din joc după ieșirea lui Man, Mihăilă a avut un joc mult mai bun în repriza a doua și a s-a văzut în jocul echipei.

Valentin Mihăilă înscrie din nou în Serie A pentru Parma

Cel mai scump transfer din istoria Universității Craiova a readus-o pe Parma în joc după ce a înscris pentru 3-3 în minutul 54 cu un șut din interioriul careului, în urma unei recuperări făcute tot de el.

ADVERTISEMENT

Golul i-a dat foarte multă încredere lui Mihăilă, care a mai fost extrem de periculos în mai multe faze. Doar cinci minute mai târziu, a trecut în dribling de mai mulți adversari și a avut o mare șansă să marcheze, dar șutul său a fost blocat.

Valentin Mihăilă a continuat prestația bună din repriza a doua și a mai avut și alte momente bune de joc, în care a ieșit în evidență.

ADVERTISEMENT

Kyle Krause, patronul american al lui Parma a jubilat după golul lui Mihăilă

Kyle Krause, patronul celor de la Parma, a sărbătorit în loja sa de Ennio Tardini alături de Javier Ribalta, noul director sportiv al clubului. Imediat după golul lui Mihăilă, camerele TV s-au îndreptat către omul de afaceri american și a surprins reacția acestuia. VIDEO AICI.

De altfel, Valentin Mihăilă a fost cel care a inițiat atacul la faza golului marcat de el. Mijlocașul român l-a deschis în partea stângă pe Giuseppe Pezzella, a cărui centrare, după o deviere, a ajuns cu puțin noroc din nou la el și l-a învins pe Alex Cordaz, cu o execuție la colțul scurt.

Cu toate astea, Parma este aproape de o nouă înfrângere, care practic diminuează spre zero șansele de salvare de la retrogradare. Echipa lui Man și Mihăilă e pe locul 19 cu doar 20 de puncte, cu cinci etape înainte de final. Astfel, Parma e la opt puncte de Caglari, următoarea clasată, echipa lui Răzvan Marin.

ADVERTISEMENT