Sport

Valentin Mihăilă şi Dennis Man, out de la Parma?! Anunţul făcut de presa din Italia: “Conducerea va analiza”

Valentin Mihăilă şi Dennis Man ar putea să ajungă pe lista plecărilor la Parma, după ce echipa a ratat promovarea în Serie A.
12.06.2023 | 10:22
Valentin Mihaila si Dennis Man out de la Parma Anuntul facut de presa din Italia Conducerea va analiza
Valentin Mihăilă şi Dennis Man ar putea să plece de la Parma
ADVERTISEMENT

Parma va juca şi în sezonul viitor în Serie B, după ce a ratat promovarea în Serie A, iar conducerea clubului vrea să producă schimbări la nivelul lotului lui Fabio Pecchia. Printre plecările din vară s-ar putea numără Valentin Mihăilă şi Dennis Man.

Conducerea Parmei va decide dacă Valentin Mihăilă şi Dennis Man vor pleca de la echipă

Jurnaliştii de la Parma Live au anunţat ce schimbări ar putea să apară la echipa din Serie B pentru sezonul viitor. Situaţia lui Valentin Mihăilă şi a lui Dennis Man va fi analizată de conducerea clubului, care va lua o decizie dacă cei doi vor rămâne sau vor fi cedaţi.

ADVERTISEMENT

“Parma va miza în continuare pe jucători fără prea multă experiență, însă antrenorul Pecchia ar fi cerut și mai multe transferuri pentru a întări acest capitol. Îi va pierde cel mai probabil pe Franco Vazquez și pe cel puțin încă un jucător important, care ar putea fi Adrian Bernabe.

Sunt oferte și pentru Adrian Benedyczak, care este pe lista mai multor cluburi din străinătate, în special din Germania. Conducerea clubului va analiza situațiile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, care nu sunt siguri că vor rămâne la Parma”, au anunţat jurnaliştii de la Parma Live.

ADVERTISEMENT

Parma a ratat promovarea în Serie B după o dublă cu Cagliari

Parma a terminat sezonul 2022-2023 pe locul 4 din Serie B, ceea ce i-a permis participarea în barajul pentru promovarea în Serie A. Echipa lui Valentin Mihăilă şi a lui Dennis Man a fost eliminată de Cagliari, după 2-3 şi 0-0, în semifinala play-off-ului pentru accederea în prima ligă.

În actualul sezon, Valentin Mihăilă a avut mari probleme cu accidentările şi a jucat 19 meciuri pentru Parma. În cele 733 de minute bifate, internaţionalul român a marcat 3 goluri şi a oferit 3 pase decisive.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Dennis Man a jucat în 32 de meciuri şi a marcat 6 goluri. Cu toate acestea, la fel ca în cazul lui Mihăilă, mijlocaşul ofensiv de 24 de ani s-a confruntat cu probleme medicale în actuala stagiune.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, convocaţi pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia

România va juca în luna iunie dubla cu Kosovo şi Elveţia, meciuri din preliminariile EURO 2024, iar Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost chemaţi de Edi Iordănescu la lotul naţional. La precedenta acţiune, dubla cu Andorra şi Belarus, doar fostul jucător al celor de la FCSB a făcut parte din lot.

ADVERTISEMENT

La echipa naţională a României, Dennis Man are 6 goluri marcate în 18 meciuri, iar ultima reuşită a venit în partida cu Andorra din luna martie. Valentin Mihăilă a bifat 10 selecţii pentru naţionala României şi a marcat 1 gol, chiar la debutul cu Macedonia de Nord.

ADVERTISEMENT