News

Valentin s-a stins în accidentul grav pe care l-a provocat în Bran. A plecat în vacanță cu iubita și nu s-a mai întors acasă

Valentin, un tânăr de 19 ani, a murit în accidentul grav pe care l-a provocat la Bran, în urmă cu două zile. Băiatul plecase în vacanță cu iubita sa.
06.01.2024 | 09:56
Valentin sa stins in accidentul grav pe care la provocat in Bran A plecat in vacanta cu iubita si nu sa mai intors acasa
Valentin, tânărul de 19 ani care a murit în accidentul de la Bran, plecase în vacanță cu iubita. Sursa foto: Facebook / Info Trafic 24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Valentin, un tânăr care peste doar câteva zile trebuia să împlinească 20 de ani, s-a stins în accidentul grav pe care l-a provocat în Bran. Iubita sa și încă doi tineri sunt în stare gravă la spital.

Valentin, tânărul de 19 ani care a murit în accidentul de la Bran, plecase în vacanță cu iubita

În a patra zi anului, un tânăr de 19 ani a murit în urma unui accident rutier produs între localitățile brașovene Tohanu Nou și Bran. Alte trei victime, două fete și un băiat, au ajuns în stare foarte gravă la spital.

ADVERTISEMENT

Între timp, au apărut noi detalii în legătură cu producerea acestei tragedii. Mașina în care se aflau cei patru tineri plecase din Craiova cu destinația Brașov. Cele două cupluri voiau să-și petreacă două nopți la munte.

Chiar înainte de a ajunge la destinație, șoferul, Valentin, a încercat o depășire la limită, într-un loc fără vizibilitate. Într-o primă fază, a revenit pe banda lui. A tras însă brusc de volan, iar maşina a scăpat de sub control.

ADVERTISEMENT

Aruncat pe contrasens, autoturismul cu cei patru tineri la bord s-a izbit frontal de o dubă. Cele două maşini s-au făcut praf. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum mașina în care se aflau tinerii se deplasa cu viteză spre Brașov. Ea face o depășire, apoi nu se mai poate redresa.

Tinerii aflați în mașină cu Valentin, în stare critică

Valentin nu a avut nicio șansă de supraviețuire și a murit la scurt timp după sosirea salvatorilor. În maşină cu el era iubita lui, de 17 ani, şi un cuplu de prieteni. Toți au ajuns la secția de terapie intensivă a spitalului din Brașov.

ADVERTISEMENT

Îşi programaseră mai de mult să se ducă două zile la Braşov. Pentru că începe şcoala şi… asta este, s-a întâmplat. Este într-o stare foarte, foarte gravă (n.r. fata lui). Şi nu numai ea. Şi prietenului ei, şi cealaltă fată. Următoarele 72 de ore sunt critice”, spune tatăl uneia dintre victime, pentru Observator News.

În ultimele ore, prietenii celor trei tineri au lansat un apel de urgenţă pe social media. Zeci de oameni au venit să doneze sânge pentru victimele accidentului violent de la Bran. Se află în stare gravă la spital: Predoana Bianca Valentina, Enache Andrei și Iordache Adriana.

ADVERTISEMENT

Șoferul dubei implicate în accidentul de joi a scăpat nevătămat. În urma evenimentului din urmă cu două zile, traficul a fost blocat în zonă pentru aproape trei ore, până când polițiștii au încheiat cercetarea la fața locului.

ADVERTISEMENT